- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Şuan hamilemisinVar 1 defa intihar girişimine kalktım gittim pskyatrye 1 yıl bırakmadan ilaç kullanman gerekiyo dedi ve ben 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öylece kaldı
Arkadaşım burda konu açıp kafanı karıştırma. Psikolog tedavisi al psikiyatri değil. Bunu kafandan atman gerek. İntihar girşimdede bulunmuşsun Allah korusun yanlış bir şey yazıp seni etkilemeyelim. Belki bebek daha yeni ya onun duzensizliği uykusuzluk seni yormuş olabilir. Dinlenn sık sık yanında birileri olsun kız kardeş arkadaş vs. Destek al. AksatmaYok değilim bebeğim 2 aylık şimdi okudum OKB yi çoğu var bende bişe yaparken beklerken devamlı sayı sayarım saçma sapan şeyleri atmam saklarım devamlı gÖzümün önüne görüntüler gelir bazen uyayamam vss
Ciddi boyuttagibi.Artk git yani evliliğine zarar gelecekYok değilim bebeğim 2 aylık şimdi okudum OKB yi çoğu var bende bişe yaparken beklerken devamlı sayı sayarım saçma sapan şeyleri atmam saklarım devamlı gÖzümün önüne görüntüler gelir bazen uyayamam vss
Açıklama.Erkek yani nazlamazEşimde bu durumu bilmiyor sizce açıklamalı mıyım?
Destek alabileceğin birine bahset bu konuları yalnız geçirme. Psikoloji çok önemli hayatını darmadağın edebilir. Duzenin bozulabilir. Daha kötüleşmeden destek al. Eşinle ilgili konuya gelirsek eşinin anlayışına bağlı.Açıklama.Erkek yani nazlamaz
BIKAR.
Allah razı olsun bnm evle ile de sıkıntılarım var kendi evime girince daha da çok artıyoHastalikmi onu once ogrenmek lazim doktora gorunun eger degilse ve oyle dusunceler gelince salavat getirin sehadet getirin surekli zikir halinde olun vesvesede olabilir vesvesedede kalp kabul etmeyince kotu sozlere gorintulere donusur ona yogunlasirsaniz artar bunaltir delirdiginizi dusunursunuz ihtihar asla dunulmemesi gereken birsey haramdir tam kayip yani bebeginizin size iyi gelecegini dusunuyorum Allahcc bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?