• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anılarıımı artık silmek istiyorum

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
35
Artık çok kötü oluyorum sanki beynim bana oyun oynuyor 5 dakika da bir eskiler. Geliyor aklıma artık çok sıkıldım bazen kafayı yicek gibi oluyorum herşey gözümün önüne geliyor sonra ben o anı yaşıyomuş gibi oluyorum kötü bişeyse bütün gün ağlıyorum iyiysede bütün gün gülümsüyorum yada hiç yaşanmamış bi olayı düşünüyorum sonra onu yaşanmış zannedip kendimi yiyorum bu nedir nasıl bişe bilmiyorum artık çok düşününce beynim uyuşuyo karıncalanıyo sanki lütfen yardım edin sizce bu nedir?

Ne zamandır devam ediyor..Anlam veremedim pskyatri.

Acilen pskiyatri.İlačın faydasını görürsün.okb ilaçları verecektir büyük ihtimal.O da kafayı dqğıtır.
Bir tetiklemesi var mı?

Var 1 defa intihar girişimine kalktım gittim pskyatrye 1 yıl bırakmadan ilaç kullanman gerekiyo dedi ve ben 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öylece kaldı

Ne oldu ki böylesin?

Yok değilim bebeğim 2 aylık şimdi okudum OKB yi çoğu var bende bişe yaparken beklerken devamlı sayı sayarım saçma sapan şeyleri atmam saklarım devamlı gÖzümün önüne görüntüler gelir bazen uyayamam vss

Yok değilim bebeğim 2 aylık şimdi okudum OKB yi çoğu var bende bişe yaparken beklerken devamlı sayı sayarım saçma sapan şeyleri atmam saklarım devamlı gÖzümün önüne görüntüler gelir bazen uyayamam vss
Arkadaşım burda konu açıp kafanı karıştırma. Psikolog tedavisi al psikiyatri değil. Bunu kafandan atman gerek. İntihar girşimdede bulunmuşsun Allah korusun yanlış bir şey yazıp seni etkilemeyelim. Belki bebek daha yeni ya onun duzensizliği uykusuzluk seni yormuş olabilir. Dinlenn sık sık yanında birileri olsun kız kardeş arkadaş vs. Destek al. Aksatma

Eşimde bu durumu bilmiyor sizce açıklamalı mıyım?

Ciddi boyuttagibi.Artk git yani evliliğine zarar gelecek

:) yok cnm yeni bile değil cahilliğin verdiği bişeydi ben kafamı dağıtmak çözüm yolu bulmak için yazdım buraya

Açıklama.Erkek yani nazlamaz
BIKAR.
Destek alabileceğin birine bahset bu konuları yalnız geçirme. Psikoloji çok önemli hayatını darmadağın edebilir. Duzenin bozulabilir. Daha kötüleşmeden destek al. Eşinle ilgili konuya gelirsek eşinin anlayışına bağlı.

Kızlar saolun cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederim

Canim bana biraz anlatir misin detayli hikayeni cok tanidik buldum bende kuzenim ocin arayıştaym ..

Hastalikmi onu once ogrenmek lazim doktora gorunun eger degilse ve oyle dusunceler gelince salavat getirin sehadet getirin surekli zikir halinde olun vesvesede olabilir vesvesedede kalp kabul etmeyince kotu sozlere gorintulere donusur ona yogunlasirsaniz artar bunaltir delirdiginizi dusunursunuz ihtihar asla dunulmemesi gereken birsey haramdir tam kayip yani bebeginizin size iyi gelecegini dusunuyorum Allahcc bagislasin

Hastalikmi onu once ogrenmek lazim doktora gorunun eger degilse ve oyle dusunceler gelince salavat getirin sehadet getirin surekli zikir halinde olun vesvesede olabilir vesvesedede kalp kabul etmeyince kotu sozlere gorintulere donusur ona yogunlasirsaniz artar bunaltir delirdiginizi dusunursunuz ihtihar asla dunulmemesi gereken birsey haramdir tam kayip yani bebeginizin size iyi gelecegini dusunuyorum Allahcc bagislasin
Allah razı olsun bnm evle ile de sıkıntılarım var kendi evime girince daha da çok artıyo

Back