- 30 Mart 2009
- 14.470
- 1
- 64.949
- 1.123
- Konu Sahibi Pozitivite
-
Ben neden dert edeyim, hic takilmam boyle seylere. Nasilsa anonim bir ortam, okuyup okuyup yalaninizi bulmaya calismayacagim heraldeForumda bir çok konu var ilgilenmezsiniz olur biter dert etmeyin.
Sizinle uğraşacağına dünyaya katkı sağlayacak bir icat bulsun.
Einstein 8 saat banyodan çıkmıyor, eşi uyardığında ona terlik fırlatıyormuş ama adamın yaptıkları ortada. Siz de enerjinizden yiyorsunuz ama değiyor mu onu düşünün.
Güncel bı durum değil onun için . O yıllar önce öğrenmiş .IQ testini nerde yaptirmis? Salliyo olması muhtemel.
O zaman neden atomu parçalayıp, uzaya maymun firlatmiyo da habire sizi darliyo?Güncel bı durum değil onun için . O yıllar önce öğrenmiş .
Ticaret yapıyorMeslegi nedir bu yuksek iqlu abinin?
O zaman neden atomu parçalayıp, uzaya maymun firlatmiyo da habire sizi darliyo?
Don lastiği satarken heba olucak o zekaTicaret yapıyor
Tatlim sen iq derecelerini bildiğine emin misin?Ticaret yapıyor
Bence seni yemişGüncel bı durum değil onun için . O yıllar önce öğrenmiş .
Bu şekilde konu kopuk gibi görünebiliyor sanırım sasirmakta haklısın. Hukuk tutturmuş gitmemiş tıp bölümünü küçük bı farkla tutturamamis. Farklı bölümlere yönelmiş canının istediği kariyer gözetmeden. 3 üniversite bitirmiş. IQ konusunda bı yetkinligim yok ama potansiyeli değerlendirmekte çok mühim sanırım.Yani benim adam da ticaret yapiyor ama iq fazlaligi yok, yav delirir adam o kadar iq ile, ne aski ne meski
Bizim böyle yemiş tadında bı ilişkimiz yok kaldı ki benim sorunum iletişim kopukluğu oldu.Bence seni yemiş
Diplomaları gördün mü?Bu şekilde konu kopuk gibi görünebiliyor sanırım sasirmakta haklısın. Hukuk tutturmuş gitmemiş tıp bölümünü küçük bı farkla tutturamamis. Farklı bölümlere yönelmiş canının istediği kariyer gözetmeden. 3 üniversite bitirmiş. IQ konusunda bı yetkinligim yok ama potansiyeli değerlendirmekte çok mühim sanırım.
Üniversite arkadaşlarıyla dahi tanıştım 3 yılda bu kadar dip dibe yalan dolan kalmaz heralde ya.Diplomaları gördün mü?
Bu iqsu yuksek adam 3 uni bitirsin, einstein yetersiz diye okuldan atilsin. Vay be.Bu şekilde konu kopuk gibi görünebiliyor sanırım sasirmakta haklısın. Hukuk tutturmuş gitmemiş tıp bölümünü küçük bı farkla tutturamamis. Farklı bölümlere yönelmiş canının istediği kariyer gözetmeden. 3 üniversite bitirmiş. IQ konusunda bı yetkinligim yok ama potansiyeli değerlendirmekte çok mühim sanırım.
Valla 160 IQ ile sadece hukuk kazandiysa bana pek inandırıcı gelmiyo. Bende ki 120 kusur IQ ile istanbul hukuk alt sıralarda kalmıştı ki, o zamanlar şimdi ki tabela üniversiteleri yoktu. İyi puanla çok daha iyi bı bölüme girdim. Ne bileyim inanamadim ben bu konuya.Bizim böyle yemiş tadında bı ilişkimiz yok kaldı ki benim sorunum iletişim kopukluğu oldu.
Bu iqsu yuksek adam 3 uni bitirsin, einstein yetersiz diye okuldan atilsin. Vay be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?