Sevgilin bir dahi değil. Neden böyle bir şey söyleme gereği hissetti bilemiyorum ama karakterinde bir sorun var ve bunu yüksek zekayı öne sürerek gizlemeye çalışıyor herhalde.Veya seni etkilemeye çalışmış. Davranışları yüksek zeka kalıplarına uymuyor.
Şu üniversite meselesini geç. Ailem bana hiç danışmadan lisede beni Fen yerine TM bölümüne kayıt ettirdi ve hayatım karardı.
TM çıkışlı olduğum için Tama yakın netle tıp fakültesini kazanamadım. Puanlar o kadar yüksekti ve fen netlerim alanım TM olduğu için düşük kat sayı ile hesaplandı. Çok az bir farkla kaçırmayı bırak bildiğin lig dışındaydım
Bin dereden bin su getirip 40 taklayla ancak lisans sonrası başka bölümde ön lisans+DGS ile fen kısmına kapağı atabildim. Bu adam çok az puan farkla nasıl Tıp fakültesini kaçırabilir? Biz mi çok şanssızdık şu sıra başka türlü mü hesaplanıyor bu puanlar
Üç üniversite demişsin. Hiç ara vermeden bitirip başka bölüm kazandı desek ön lisans için 6 lisans için 12 yıl eder en az. Hangi döneme denk geliyor bu zaman dilimi? Bilen beni de aydınlatsın. Böyle bir şey varsa bu sene yeniden sınava gireyim
Kusura bakma dalga geçer gibi oldum biraz ama sinirim bozuldu.
Velhasıl zeka meselesine takılma, sorun bu değil. Bu konu haricinde uğraşırım diyorsan bir uzmandan yardım alırsanız iyi olur.