• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani tartışma ve huzursuzluğun çözümü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sheldon Cooper gibi bir bey sanırım. Gözümde o canlandı.
Ben yapamazdim sanırım. Hatta bu kadar bile yürutemez en başında anlar bitirirdim. Çünkü bariz anlaşamıyorsunuz.

Sizinle uğraşacağına dünyaya katkı sağlayacak bir icat bulsun.

Einstein 8 saat banyodan çıkmıyor, eşi uyardığında ona terlik fırlatıyormuş ama adamın yaptıkları ortada. Siz de enerjinizden yiyorsunuz ama değiyor mu onu düşünün.

İş hayatina vermiş enerjisini. Fakat benden goturmemesi önemli ilişkinin elbette .

Ticaret yapıyor
Tatlim sen iq derecelerini bildiğine emin misin?
Einstein diyorum? Iqsu Einsteina yetismis neredeyse diyorum, saka yapmiyorum.. Ne ticareti?
Kafayi yemis olması, icat çıkarması vs lazim bu adamin. Kendine engel olamaz zaten, bulurdu bir icat. Sen ticaret diyorsun, bana seni seviyorum die mesaj atip biktirio diyosun? Normal misin?

Yani benim adam da ticaret yapiyor ama iq fazlaligi yok, yav delirir adam o kadar iq ile, ne aski ne meski
Bu şekilde konu kopuk gibi görünebiliyor sanırım sasirmakta haklısın. Hukuk tutturmuş gitmemiş tıp bölümünü küçük bı farkla tutturamamis. Farklı bölümlere yönelmiş canının istediği kariyer gözetmeden. 3 üniversite bitirmiş. IQ konusunda bı yetkinligim yok ama potansiyeli değerlendirmekte çok mühim sanırım.

Bu şekilde konu kopuk gibi görünebiliyor sanırım sasirmakta haklısın. Hukuk tutturmuş gitmemiş tıp bölümünü küçük bı farkla tutturamamis. Farklı bölümlere yönelmiş canının istediği kariyer gözetmeden. 3 üniversite bitirmiş. IQ konusunda bı yetkinligim yok ama potansiyeli değerlendirmekte çok mühim sanırım.
Diplomaları gördün mü?🤔

Bu iqsu yuksek adam 3 uni bitirsin, einstein yetersiz diye okuldan atilsin. Vay be.

Bizim böyle yemiş tadında bı ilişkimiz yok kaldı ki benim sorunum iletişim kopukluğu oldu. 😐
Valla 160 IQ ile sadece hukuk kazandiysa bana pek inandırıcı gelmiyo. Bende ki 120 kusur IQ ile istanbul hukuk alt sıralarda kalmıştı ki, o zamanlar şimdi ki tabela üniversiteleri yoktu. İyi puanla çok daha iyi bı bölüme girdim. Ne bileyim inanamadim ben bu konuya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back