Selam hanımlar biraz uzun olacak kusura bakmayın.cidden dünden beri içim içimi yedi bitirdi size bi danışmak istedim. 22 yaşındayım mühendisim. Uni okuduğum yıllarda adı ahmet olsun yasitim sevimli, uyumlu bir arkadaşim Hoşlanıyordum ama arkadaşı olarak mı görüyor derdi ne anlamadım. Neyse hergün mutlaka mesajlaşiriz Ama canım cicim bile olmazdi. Buluşalım dedi bulustuk. Neyse evlenme teklifi etti bir anda zaten her gün evlilikten bahsediyordu.surkli iltifatlar ama ikimizin de derdi meslekti. Neyse anneme danistim pat diye evlilik olmaz dedi. Bende hak verdim biraz birbirimizi taniyalim dedim sonra ki gün yani o acı gün, dun yaşandı annemle seni tanistirmak istiyorum dedi. tamam dedim aman tanismaz olaydım. Annemin isteği üzerine çağrılır cagrilmaz onlara gitmedim bi restorantta yemek yiyecektik. Ahmet varken canım cicim tatlım aman ne güzelmiş bilmem ne bir yagcilik bir sevgi gösterisi sacimi başımı oksa malar. Ahmet bir tuvalete gitti hemmen başladı(hastayim 40 kilo fazlam vardı şu an yaklaşık 15 kaldı boyum 170) aman zayıfla böyle olmaz sürekli para pulla ilgili övünmeler ustumu başımı sacimin rengine kadar eleştirdi. Bir anda zengin olmanın havasıyla kadın coştu(son iki senedir müteahhit oldukları için bir anda zengin oldular) kaba olacak ama bunlar sonradan görmeler. 2 saatlik yemek boyunca arabasının markası evi bir susmadi. Bendr pek cevap vermedim tanımaya çalıştım ama cidden şu an ahmetten bile sogudum ben bir ömür bu kadınla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Anneme söylesem kesinlikle bu iş olmaz asla izin vermez . Soylemesem kendisi anlayacak. Annesi için onu biraksam haksızlık mı olur kadın normal mi ilk günden böyle olur mu? Yardım lütfen