• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angelina Jolie son görüntüsü ile korkuttu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Angelina Jolie son görüntüsü ile korkuttu

131597_angelina_1.jpg

Kuş kadar yediği bilinen Angelina Jolie az abartmış gibi görünüyor. 42 kilo olduğu öğrenilen Jolie'nin son görüntüsü ise hayranlarını korkuttu.
Eşi Brad Pitt'le Avustralya'da son filmi Unbroken'ın tanıtım galasına katılan Angelina Jolie'nin sadece 42 kilo ağırlığında olduğu öğrenildi. Angelina Jolie, geçen yıl meme kanseri tehlikesine karşı mastektomi yöntemiyle memelerini aldırmıştı. 1.69 cm boyunda olan Jolie'nin ağırlığının en az 55 kg olması gerekiyor.
Anoreksiya hastalığı olduğu düşünülen Diyetisyen Kevser Aslan, "1.69 boyundaki bir kadının ideal kilosu 55-60. Bu çok zayıf. Jolie'nin beden kitle endeksi 15-16" dedi.
ANGELİNA JOLİE ÖLÜM DİYETİNDE
Angelina Jolie'nin kuş kadar yediğini bilmeyen yok. Az yemeyi hayat tarzı haline getiren Jolie, durumu biraz abartmış gibi görünüyor. Jolie artık sadece darı, buğday, kinoa gibi tahıl ürünleriyle besleniyor.

ARKADAŞLARI ENDİŞELİ
Ünlü oyuncunun arkadaşı Jolie'nin sağlığından endişe ettiğini söyleyerek şunları dile getirdi: "Angie her zaman sağlıklı beslenme taraftarıydı, ama son zamanlarda tam anlamıyla ölüm diyetine girdi. Sadece tahıllı gıdalarla besleniyor. Bu ürünlerin onu çok iyi beslediğine ve içerisindeki vitaminleri başka hiçbir gıdada bulamadığına inanıyor. Ama sorun şu ki, Angie diyetini meyve et ya da sebze gibi ek gıdalarla desteklemiyor"

38 yaşındaki oyuncu 42 kiloya düştü... Yakınları Jolie için endişe duyuyor.
Güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda yönetmenliğini yaptığı Unbroken isimli filmin setinde bayılmıştı.
angelina1.jpg

]

Son düzenleme:
zayıf olmak başka, sıska olmak başka

ayrıca nasıl protein, sebze falan yemeden sadece tahılla 42 kilo olur insan yaw, günde bi dilim ekmek yiyor sadece herhalde
:27::27:

Aslında 169 boya 50-55 arası normal... Bence Angelina Jolie 49 kiloyum diyerek yalan söylüyor kolları bacakları da bu durumu onaylar gibi...

Yeme düzeni bozuk ise yapacak bişey yok. Zaten fiziğini oldum olası beğenmem Angelina'nın estetik dışı bir görüntüsü var. :31:

kendi isteğiyle mi bu hale gelmiş yoksa hasta filan mı

ben bu fotoları çok önceden de görmüştüm ve hiç yakışmıyo zayıflık
ben onu biraz balık etli haliyle daha çok beğeniyodum
bu zayıf olunca noluyo ki çocuk gibi duruyolar resmen
42 kilo ne allah aşkına ya boyu da uzundur bu kadının

hele o kolları çeksen kopacak gibi duruyo
resimde bile böyle çıkmış resimde insanlar biraz daha kilolu durur olduğundan
gerçekte daha da zayıf görünüyodur heralde
kocasıda mı birşey demiyo acaba

Son düzenleme:
Aklıma GORA filmindeki replik geldi: "Senin yüzüne noolmuşş?"

49 Kiloda tanıdığım bir sürü insan var hiç biri böyle değil :/
Kesinlikle çoooooook daha zayıf bence . Ayrıca güzelim kadın resmen kendini çirkin yapmış derhal toparlanmalı :/

49 Kiloda tanıdığım bir sürü insan var hiç biri böyle değil :/
Kesinlikle çoooooook daha zayıf bence . Ayrıca güzelim kadın resmen kendini çirkin yapmış derhal toparlanmalı :/

49 değil ki 42 kilo

normal, çünkü açtığın konu kadınlar kulübü facebook sayfasında:1::1:

Son düzenleme:
Kafası kocaman kalmış......ben daha güzelim evet........brad pitt gòr beni lütfen

Üzerine "dikkat kırılabilir" yazmak geldi içimden. Hani şöyle bir sıkı sarılsan, ne biliyim, n'aber ortak derken sırtına bir vursan incinecek gibi kadın:26:

bu kadın zamanında dünyanın en güzel kadınlarının başındaydı . çok kötü olmuş abartmış ...42 nedir ya ?
diyet mi yapıyor acaba hasta mı ?bence hasta . ben sanmıyorum kendini bu hale getirsin . belki hasta olduğu duyulmasın diye diyet yapıyor söylentisini yayıyor ..

Back
X