• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angelina Jolie son görüntüsü ile korkuttu

kanser tedavisi görüyorsa bu halde olması normal.. önyargılı yaklaşmamak lazım:20:

Sadece az yemek istediği için bu kiloya indiğine inanılmıyor zaten yabancı basında. Bu kilosuna neden olan az yeme alışkanlığının başka bir sebebe dayandığı söyleniyor.

Son düzenleme:
evet güzel bir insan her haliyle güzel oluyor :34:

bu kadina hayran olma sebebim guzelligi haricinde , kimseyi tinlamiyor olmasi, ve insanlar icin en azindan birseyler yapiyor olmasi BM ile birlikte. Ve tabi bu kadar cocuk yapmasi ve evlatlik almasi da ayri. Insanlar onun hakkinda iyi bir anne olmadigini soyluyorlar magazinde filan ama ben inanmiyorum. Brad piti de bu kadar yildir elinde tutmasina ayrica ne demeli ?

kanser tedavisinden çok önce de bu haldeydi ya
Türkiye'ye geldiği zamanları hatırlıyorum.
Milletvekillerinin yanında çöp gibi duruyordu :1:

büyük konuşmamak lazım ne olursa olsun insan oğlunun yarın başına ne gelceği belli olmuyor.. kimseninde dış görünüşü kimseyi ilğilendirmez.. bizim topluma ne desem boş gercii:100:

Son düzenleme:
bu kadina hayran olma sebebim guzelligi haricinde , kimseyi tinlamiyor olmasi, ve insanlar icin en azindan birseyler yapiyor olmasi BM ile birlikte. Ve tabi bu kadar cocuk yapmasi ve evlatlik almasi da ayri. Insanlar onun hakkinda iyi bir anne olmadigini soyluyorlar magazinde filan ama ben inanmiyorum. Brad piti de bu kadar yildir elinde tutmasina ayrica ne demeli ?

evet, ayrıca çok politik birisi, akıllı

büyük konuşmamak lazım ne olursa olsun insan oğlunun yarın başına ne gelceği belli olmuyor.. kimseninde dış görünüşü kimseyi ilğilendirmez.. bizim topluma ne desem boş gercii:100:

büyük konuşmadım ki hatun zayıf olmak istiyor problem yok ortada
hala güzel
onun keyfi ayrıca ikimizde de yok :34:

Ne derlerse desinler her zaman anoreksikti bu kadın
Kimse göbeğine "Quod me nutrit, me destruit" diye yazan dövmeyi başka sebeple yaptırmaz;
Çünkü dövmenin anlamı: "Beni besleyen şey aynı zamanda beni öldürür" ve bu alıntı Hipokrat'tan ve anoreksiya hastaları yanlış anladıkları için pek severler;
Oysa anlamı pek tabii ki "yediklerimize dikkat etmemiz gerekir yanlış besin ve miktarlar sağlığımızı etkileyebilir" anlamında
yani bunu ilk çağda bir grek hekimi söylemiş, modern tıbbı dinlemiyorlar da adamı yanlış anlamayı seçiyorlar
oysa kendisinden başka alıntılar şöyledir: "her şey miktarına göre zehir(dir)" yani örneğin suyu bile abartıp ciddi anormal-ekstrem miktarda içerseniz su zehirlenmesinden ölebilirsiniz,
veya şunu söylemiştir: "yediğin ilacın olsun, ilacın da yediğin"
şimdi sizce bunları söyleyen bir bilim adamı "yemek yemek kötüdür, açlıktan ölecek hale gelin" diyebilir mi?
ama işte anoreksiya hastaları, ne yazık ve acıdır ki herşeye hastalığın çerçevesinden bakarlar. sağlıklı ve normal bakamazlar. umarım ve dilerim tüm yeme bozukluğuna sahip kişiler ve buna Angelina Jolie de dahil, bir an evvel iyileşir, iç ve dış sağlıklarına kavuşurlar

Back
X