Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekercim güle güle kullanben çok beğendim:1hug:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel odan
Çok şık görünüyo... Odanın tek bir duvarına bu tonlarda simli duvar kağıdı da çok hoş durur canım.. İyi günler de kullan..
bencede çok güzel ve zevkli gözüküyor mobilyalar çok hoş.iyi günlerde kullanman dileği ile
kızlar bu da benim yatak odam yeni evleniceklere belki fikir olur diye ekledim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yorumlarınızı bekliyorum kızlar....
beyaz insanın içini açıyor
çok ferah olmuş yatak odan
perdelerin çok şık yaaaa :)) ya bıde bakıyorum herkez beyaz almış mobılyalarını bu yıl bense gisip en koyu renklerden aldım hep hata mı yaptım acaba![]()
tatlım ben 2.5 senelık evlıyım.yatak odamı ılk aldımda remen simsiyah aldım sıyahı cok severım cunku.aradan 1 sene gectı ve ben ınanılmaz sıkıldım bıraz bogucu gelmeye basladı bende gecen yaz bu takımı aldım yatak odamı komple yenılemıs oldum perdesınden halısına kadar.sende mobılyanı acık renklerle kombınlersın cok da hos olur.sen kendı begendını sec kullanıcak olan sensın tatlım.bu arada hala sıyah mobılyalarda da gozum yok değıl hanı yerimseniben buyuk bı evım olsa keske 2 tane o da yaparım kendıme bırı sıyah bırı beyaz nasıl fıkır ama :sm_cool:
angel perdelerine bayıldım canım.. maşallah..
hiç yıkadınmı perdeni? yıkadıysan nasıl yıkadın detaylı bir şeklide yazabilirmisin ? yani kaç derecede kaç dakika, ve sıkma yaptırdınmı makina yuksek devirle sıkarken ipler birbirine girermi ki diye korkuyorum gerçekten perdecilerin anlattığı gibi dolaşmıyormu ?
evet cnm yıkadım.file perde torbasının ıcıne koydum.once perde kornıste takılıyken 3 parcaya ayırdım sonra ayırdıgım parcalara 3 yerden dugum attım bazılarına lastık bagladım hatta saç örgüsü gibi ayırıp örebilirsin bile.3 'ü nüde bu şekılde bağladım perdeyı cıkardım filenin içine koydum ağzını bağladım makineye attım.30 derece de yaklasık 1.5 saat yıkadım.800 devırde cnm.makıneden cıktıktan sonra fılenın ıcınden cıkardım.hıc cozmeden kornişe taktım sonra yavaş yavaş düğümleri çözdüm tokaları çıkardım.bazı yerler biraz dolanmıstı ama abartılacak kadar degıl.benım ılk yıkama tecrubem oldugundan kaynaklandı sankı bıraz.10 dk da taktım perdemı.sormak ıstegın bısey olursa sorabılırsın tatlım...