Anestezili Embriyo Transferi

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
240
27
28
Merhaba arkadaşlar vajinal muayenem zor geçtiği için anestezili transfer olacaksin denildi? Anestezili transfer olanlar tecrübelerini benle paylaşabilir mi ? Olumlu sonuç alan var mı?

Merhaba arkadaşlar vajinal muayenem zor geçtiği için anestezili transfer olacaksin denildi? Anestezili transfer olanlar tecrübelerini benle paylaşabilir mi ? Olumlu sonuç alan var mı?
Canım transfer için anestezi almak hiç mantıklı değil. Sıfır ağrı oluyor ve işlem iki dk bile sürmüyor. Normal bir muayene gibi bile değil.

Ben anestezili oldum, normal vajinal ultrasonum benimde çok rahat geçmiyor çünkü hoşlanmıyorum bu durumdan. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir normal bu. Özellikle iğneden hoşlanmıyorum aslında neden kendime bunu yaşatayım ki diyip daha rahat olacağım anestezili yöntemi seçtim. Ayrıca bu yöntemi bir tekte ben seçmemişim bugüne kadar. Önce sonucum pozitifti fakat düzgün gelişmediği için kimyasala döndü ve bunun anestezi ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum. Eğer bu işlemde böyle büyük bir risk olsaydı sanırım doktorunda sana önermezdi ? Takma kafana bunları bence rahat ol. seni rahatlatacaksa doktorunla konuşmalısın.

Hiç duymadım. Yapanlar varsa umarım yardımcı olurlar. ☺️ sağlıkla pozitifle ilerlesin sürecin 🥰
Çok korkma sebebim vajinal ultrason bile zor geçiyor 😪
Ben anestezili oldum, normal vajinal ultrasonum benimde çok rahat geçmiyor çünkü hoşlanmıyorum bu durumdan. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir normal bu. Özellikle iğneden hoşlanmıyorum aslında neden kendime bunu yaşatayım ki diyip daha rahat olacağım anestezili yöntemi seçtim. Ayrıca bu yöntemi bir tekte ben seçmemişim bugüne kadar. Önce sonucum pozitifti fakat düzgün gelişmediği için kimyasala döndü ve bunun anestezi ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum. Eğer bu işlemde böyle büyük bir risk olsaydı sanırım doktorunda sana önermezdi ? Takma kafana bunları bence rahat ol. seni rahatlatacaksa doktorunla konuşmalısın.
Diger denemeniz de anestezili miydi ? Bir daha denediniz mi ? Doktor anestezi ile ilgili size bisey dedi mi

Ben martta anestezili transfer oldum.
Gayet rahat geçti.
Saat 00:00dan itibaren birşey yiyip içmiyorsun.
Vajinal fitil yapıyorsan yapmıyorsun sabah.
Hastaneye gittik, damar yolu açtılar.
Gerisini zaten hatırlamıyosun uyanınca bitmiş oluyor.
Kendime gelince Bir saat uzandım ve çıktım hastaneden.
Şükür ilkte pozitifi gördüm ve 15 haftalık hamileyim.
Doktorum anestezinin transferi etkilemediğini söyledi öylede oldu pozitif oldu.

Ben martta anestezili transfer oldum.
Gayet rahat geçti.
Saat 00:00dan itibaren birşey yiyip içmiyorsun.
Vajinal fitil yapıyorsan yapmıyorsun sabah.
Hastaneye gittik, damar yolu açtılar.
Gerisini zaten hatırlamıyosun uyanınca bitmiş oluyor.
Kendime gelince Bir saat uzandım ve çıktım hastaneden.
Şükür ilkte pozitifi gördüm ve 15 haftalık hamileyim.
Doktorum anestezinin opuyu etkilemediğini söyledi öylede oldu pozitif oldu.
Şükür güzel haber gördüm çok mutlu oldum . İdrar kesenizi su ile dolduruyorlar mi serum takarak bununla ilgili işlem yapıldı mı?

1 kere denedim şimdi toplama sürecindeyim 2-3 aya tekrar transfer yaptıracağım ve yine anestezili yaptıracağım doktorum yine aynı doktor benim iğneli operasyonlara anestezisiz girmeyeceğimi biliyor zaten :) Ben aynı durumdan dolayı hsg yi de anestezili çektiriyorum ve benim gibi anestezi alan bir sürü kadın vardı. Tabi ardından kendinize çok iyi bakacaksınız 3 litre su içeceksiniz idrar tutmayacaksınız hemen yapacaksınız v.s. ki hemen atın vücudunuzdan ilacı.

Merhaba bende muayenelerde bunaliyorum kasiliyorum.dr bı şekilde bakıyor ...Nisan ayında aneztesi altında aşılama oldum ...sonuç negatif..yakında regl ile tüp bebek sürecine başlayacağım..gine muayene vs bende transferi anestezi ile yaptirsam diye düşünüyorum .diğer türlü kasilmak daha kötü olur sanırım bizler için... anestezi etkilemez diyorlar ama insalalh hakkimozda hayirlisi🤲🏼🤲🏼

1 kere denedim şimdi toplama sürecindeyim 2-3 aya tekrar transfer yaptıracağım ve yine anestezili yaptıracağım doktorum yine aynı doktor benim iğneli operasyonlara anestezisiz girmeyeceğimi biliyor zaten :) Ben aynı durumdan dolayı hsg yi de anestezili çektiriyorum ve benim gibi anestezi alan bir sürü kadın vardı. Tabi ardından kendinize çok iyi bakacaksınız 3 litre su içeceksiniz idrar tutmayacaksınız hemen yapacaksınız v.s. ki hemen atın vücudunuzdan ilacı.
Bende herseyi anestezili tercih ediyorum çok korkuyorum çünkü rahim kasarsa embriyo zarar görür diyor doktor anestezili ol diyor

Hayır uyanıkken sadece damar yolu açıyorlar. Gerisi hep uyurken. Uyandıktan bir saat sonra felan. Ama zaten uyku esnasına mesaneyi doldurup boşaltıyorlar o yüzden öyle tuvalet hissi olmuyor.
Verdikleri suyu geri mi alıyorlar transfer sonrasi ondan mi idrar hissi olmuyor ? İlk küçük tuvaletinizi yaparken yanma oldu mu ?

Verdikleri suyu geri mi alıyorlar transfer sonrasi ondan mi idrar hissi olmuyor ? İlk küçük tuvaletinizi yaparken yanma oldu mu ?

Okadar araştırmadım açıkçası. Yani detaylara takılmadım. Doktorum anestezi vereceğiz mesaneni şişirip boşaltacağız dedi okadar. Neden niye nasıl diye sormadım. Hayır hiç bir ağrı sızı yanma yok.

Okadar araştırmadım açıkçası. Yani detaylara takılmadım. Doktorum anestezi vereceğiz mesaneni şişirip boşaltacağız dedi okadar. Neden niye nasıl diye sormadım. Hayır hiç bir ağrı sızı yanma yok.
Valla tesekkurler içimi rahatlattiniz. Anestezinin embriyoya hiçbir olumsuz etkisi yok o zaman siz canlı örneğisiniz

X