kararsızımmm çek heyecan yaptığım için sanırım daha uygun olucakRica ederim sende mi öyle düşünüyorsun
Hayır canim hiiiic acitmiyor hissetmiyosun bile ondan korkmaKızlar inşallah asilamaniz tutar anestezili dediğinizde nasıl mutlu oldum çünkü bilmiyordum öyle yapildigini ben de çok korkuyorum çünkü aşılamaya geçeceğiz biz de bir şey soracağım bu iğneler çok acitiyor mu benim canım çok tatlı ondan çık korkuyorum
Canım cevap için çok çok teşekkür ederim iğneden hep çok korkmusumdur cesaret verdin bana inşallah güzel sonuç alırsın sen de rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreçHayır canim hiiiic acitmiyor hissetmiyosun bile ondan korkma
Amin bu yollar biraz zor ama sonucunda bebeklerimize kavusuruz umarım. Sende sakin korkma kıldan ince igne hic hissetmiyorsun. Emeklerin bosa cikmasin inşallahCanım cevap için çok çok teşekkür ederim iğneden hep çok korkmusumdur cesaret verdin bana inşallah güzel sonuç alırsın sen de rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç
Amin bu yollar biraz zor ama sonucunda bebeklerimize kavusuruz umarım. Sende sakin korkma kıldan ince igne hic hissetmiyorsun. Emeklerin bosa cikmasin inşallah
Ben baya sakinim çünkü hiç umudum yok malesefasude1991 nasılsın bi sorun yok inşallah kaçıncı günün oldu öbür tarafta kızlar çok stresli sen geldin aklıma daha sakin davran rahat ol :)))) senin ilk aşılamanda anestezili mi oluştu 2.bu dimi Allah bu sefer yüzünü güldürsün
Neden umudun yok daha belli değil hiç birşey ben işte özel testler yaptırdım onların sonucunu bekliyorum belli olunca Allah nasip ederse ona göre baslicam tedaviyeBen baya sakinim çünkü hiç umudum yok malesefevet bu iki birincisi kimyasal olmustu. Bakalim pazartesi test yaptircam. 12 gunde yani. Sen ne durumdasin
Ne bilim hiç bir belirti yok ondan. Ama tabi bi yanımda ya varsa diye umut ediyo hayırlısı bakalım. Özel test ne oluyo canim. Sen ilk defa mi yaptircan.Neden umudun yok daha belli değil hiç birşey ben işte özel testler yaptırdım onların sonucunu bekliyorum belli olunca Allah nasip ederse ona göre baslicam tedaviye
Evet cnm ilk benim daha önce düşük var o araştırılıyor onun testiNe bilim hiç bir belirti yok ondan. Ama tabi bi yanımda ya varsa diye umut ediyo hayırlısı bakalım. Özel test ne oluyo canim. Sen ilk defa mi yaptircan.
Kendiliğinden mi olmuştu ilk gebeliginEvet cnm ilk benim daha önce düşük var o araştırılıyor onun testi
Bir tane kendiliğinden bitane aceleci davrandığım için tüpKendiliğinden mi olmuştu ilk gebeligin
Kaç aylikken düstüler. İnşallah bu sefer olur yasar canim.Bir tane kendiliğinden bitane aceleci davrandığım için tüp
Biri çok yeniymış bilmoyordum diğeri 7 haftalik inşallah canım Allah hepimize nasip etsin anneligi sen idrarda baktinmi hiç varmı silik birseyKaç aylikken düstüler. İnşallah bu sefer olur yasar canim.
Amin inşallah. Yok hiç bakmadım çıkmaz diye. Bide cikmayinca ona uzulcem en iyisi kan yaptirmakBiri çok yeniymış bilmoyordum diğeri 7 haftalik inşallah canım Allah hepimize nasip etsin anneligi sen idrarda baktinmi hiç varmı silik birsey
Asude1991 cnm naptın bugün kan testi yaptıracağını söylemişsin . İnşallah olumludur sonuçAmin inşallah. Yok hiç bakmadım çıkmaz diye. Bide cikmayinca ona uzulcem en iyisi kan yaptirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?