- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi laviniaesm
Kadına anestezi bile yapmamışlar mi o işlem anestezili oluyor diye biliyorum. Cikolata kisti yumurta rezervini düşürüyor tabi birde büyürse iyice sıkıntı ameliyat gerektirir. Aldırınca da yine maalesef rezerv azalıyor azaliyormus. Ben büyür diye çok korktum ondan acele ettim Allaha şükür boyutu aynı hala. Ama aldirsanda aldirmasanda etkiliyor kalitesini, rezervini.Canım insanlar artık birilerinin açılarıyla besleniyor gaddar çok. Bu yüzden kimseye duyurmadık ama sonuçta evleneli oldu bayağı tahmin edende vardır belki bilmiyorum. Hatta bir yakının bebeği oldu bilmiyorum ama sanki benim gözüme sokmak istercesine etrafımda dolanıp sürekli bebeğini gündemde tutup ilginç ilginç etkinliklerde ve hareketlerde bunuyor. Hissediyorum resmen büyük ihtimalle de tahmin ediyor olmadığını. Ben oralı olmuyorum ama farkındayım herşeyin. Bende kendi dünyamı oluşturdum evim yuvam mutlu olsunda dışarı ile ilgilenmemekte başladım. Bebek tedavisine başladım diye işe de başlamadım. Yumurtaya takipleri için sıkça ızın almalar falan sorun yaratacaklar çünkü biliyorum. Hiç bu strese girmek istemedim. Eğer yaza kadar da bebek olmazsa direkt işe başlayayım diyorum. Evde oturmayı seven biri değilim. Bu arada ben aşılamamı devlet hastanesinde oldum. Kolay işlem diye özele ücret ödemek istemedim. Ama tüp bebek işleminde kararsızım devlette yaptırmaktan en son bir bayan tüp bebek için yumurta verdi çıktı acı içinde kıvranıyordu anestezi yapmamışlar. Ben aşılamanın acısına bile zor dayandım ona hiç dayanamam bayılırım artık Ama çikolata kistini daha önce hiç duymadım umarım ciddi bir şey değildir kuzum
Belki seninde işe başlayınca aklın dağılır, düşünmedikçe olması kolaylaşır belki. Herkesin tek dediği aklımdan attım ve hamile kaldım şeklinde. Üstüne düştükçe de aklımızdan atamıyoruz aslında. Hakkımızda hayırlısı olsun ben aşılama tutmazsa naparim bilmiyorum ama bir müddet salarım orası kesin daha da ağır geliyor her seferinde çünkü
Ama tüp bebeği de çok geciktirmek istemem çünkü bu kist korkutuyor canım