Doktorumun teki polikistik var dedi diğeri bir şey yok dedi. Şimdi ki doktorum herşey yolunda görünüyor diyor. Anlamadık çabalıyoruz. Teknoloji o kadar gelişti ki bir yolu elbet vardır diye düşünüyorum hep.
Ah kuzum sorma çevre kaşar kötü hastalık yayan bir şey yok. Sürekli bebek niye yok diye soruyorlar. Kaynanam bebek bekliyor torun istiyor. Etraf bunlar çocuğu mu olmuyor acaba gibi bakışları çoğalmaya başladı hiss resmen. Çok rahatsız oluyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bende istiyorum herşeyden herkesten çok istiyorum ama olmuyor çaresizce tedavi oluyorum. Bu yüzden kimse ye paylaşmadım tedavi olduğumu bir kısmı acıyacak bir kısmı kısır damgası vuracak düşman varsa da sevinecek diye düşünüyorum. Sadece eşimle aramızda. Sorana da düşünmüyoruz şuan diyip geçiyorum. Bende isterdim bu zorlu süreçte gerçek hayatta biri ile bu konuda dertleşmek içimi dökmek ama maalesef sadece beni anlayan kişiler burada uzaktan konuşuyoruz. Anneme bile söylemedim biliyorum çünkü panik yapacak bana açtır gibi bakacak. Yani tedavi stresi yetmez miş bilgi bir de bu var