Aşılama Anestezili aşılama iki yumurta

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama acıtıyor mu ki anestezi ile oldunuz. Bende yarın sabah aşılama olacağım korktum şimdi
Merhaba hayırlı olsun bende dün oldum aşılama. Nasıl oldu acı ağrı falan benim dün ilk işlemde çok sızladı dayanamıyordum neredeyse
1 saat o sıringayi sabitleyip yatırdı doktor suan daha iyiyim hafif bir ağrı var

Canım ben anestezili oldum uyandığımda ağrı var yarım saat yattım. İğneyi uyanıkken çıkardım ilk gün kanama, ikinnvi gün kahverengi leke, ucun gün de kahverengi leke oldu o kadar. Bugün 6.gunum

Canım ben ilk defa sende duyuyorum şırıngayı sabitleyip bir saat beklemesini benim üç dk falan sürdü ve evet canım çok acısı başımda duran hemşirenin kolunu falan sıktım o acı ile. Çoğu acımıyor demiş anlamadım. Bünye meselesi demek. Dün aşı oldum 20 dk yattım kalktım sonra günlük yaşantıma devam ettim ama kendimi yormadan çoğu hep uzandım evde zaten. Bilmiyorum ama içimi bir umutsuzluk kapladı bugün olmayacak gibi ve bu içimden gitmiyor Vugun bayağı araştırma. Yaptım aşılama ile gebelik oranı bayağı düşükmüş ama yinede ihtimal deniyorlarmış

Canım ben anestezili oldum uyandığımda ağrı var yarım saat yattım. İğneyi uyanıkken çıkardım ilk gün kanama, ikinnvi gün kahverengi leke, ucun gün de kahverengi leke oldu o kadar. Bugün 6.gunum
Yaa hayırlı olsun ins tutar ya
Sagolasin canım benim aynimsin resmen hemen yazasım geldi inşallah bekleyen herkesin bir an önce tutar
Bende doktora sordum aşılamada genelde anestezisiz yapıyoruz muayene olurken sıkıntı olmuyorsa gerek yok dedi (asilamami başka doktor yaptı kendi doktorum o gün izindeydi)
Bende çoğu kişiden hissedilmiyor bile çok az olursa ağrı oluyor diye bi cesaret yaptırdım. Ama nedense ilk işlemde (ilac çok güzel gitti dedi) çok sızım oldu zor dayandım özellikle cikolata kıstım var o tarafta
Hatta kasma kendini bi anlamı olmaz dedi spermi vermeden önce sonrada o işlem yaptığı siringayi çıkarmadı bantladi alttan da tıkadı resmen 1 saat öyle yattım siringayi çıkardılar bez diyorum adını hatırlayamadım evde çıkarırsın dediler

Bende ilk defa duydum ve yasadim canım asilamami başka doktor yaptı o gün kendi doktorum izindeydi. Bantladi alttan da bezle sıkıştırdı resmen 1 saat öyle yattım. Benim cikolata kıstım var özellikle o kısımda çok sızım oldu herkes ağrısız demişti ama zor dayandım inankı
Benim agrim daha anca geçiyor bende hep uzandım canım dün 4te oldu işlem. Bende umutsuzum ama tanıdığım birisinin 4 sene sonra ilk aşılamayla tuttu yani diyeceğim nasip kısmet meselesi bunlar. İnan bende yoruldum ama içimde kalmasın diye yaptırdım inşallah Allah bekleyen herkesi yıl bitmeden yüzünü güldürsün ❤

Ben umutsuz olduğum çok umut bağlamamaya çalışıyorum normal rutin hayatımda kafa dağıtmaya karar verdim. Bugün bol bol çiçeklerimle uğraştım kitap falan okudum. Düşünüce test gününe çoook varmış gibi ofluyorum. Bir çok doktora gittin yarısı hiç bir şey yok diyor yarısı polikistik diyor anlamadım. Umudum tüp bebek. Tüp bebek için iki üç aşılama zorunlu biliyorum. Bu aşılamaları deneyeyimde bir an önce tüp bebeğe başlayayım diyorum ama nasip kısmet tabi ilk aşılamam belki bir umut minik bebeğimiz tutunur hayata. küçücük bir umut var içimde çoğunlukla umutsuz olsamda. Büyük bir kısım sonuç negatif olacak gibi. Belki de şimdiye kadar hep negatif sonuç aldığım İçin negatifler içime yer etti belki de ayın 24 ünde test vermeye gidicem. Ah bu bebeler gelse de başlaşak hazırlıklara. Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah. Ben aşılama olurken bekleme odasındaki diğer bayanlar nasıl dua ediyorlar bir görsen.

Canım inan hepimiz aynı durumdayız bekleyen yani. Aşılama şart diye bende biliyorum ama raporuda zor veriyorlarmış herhalde 3 sene evlilik şartı 2 veya 3 aşılama bir kaç şey daha duymuştum. Gerçi rapor cikartsanda illa çok paralar veriyorsun bu devirde de çok zor Allah yardimcimiz olsun
İnan bende bıktım artık negatif görmekten benim yumurtam hep kistimin olduğu yerden geliştirdi bu sefer soldan 20 mm kistin olduğu sağ taraftan 17 mm yumurtam oldu ona çok sevindim işte engelliyordur diye düşünüyordum hep sağdan gelisiyordu
Ama yine de umutlanmak istemiyorum çok umutlaninca da yıkılıyor insan. Birde aşılama dogumhanede oldu tam o sırada da dogum geldi içim bir tuhaf oldu inan ki bi an hiçbir duyguyu yasayamicakmisim gibi geldi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu çektiğimiz acılar güzelliğe dönsün inşallah sen ne kadar zamandır deniyorsun canım benim 1 buçuk senedir

Canını sıkma insAllah tutar Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder. Tutmasada nasip napalim ben de bekliyorum. Bende ve yarım saat bekletti şırıngayi uyandıktan yarım saat sonra cikartti

Evet evet bende de aynısı oldu bacağıma bantladi. Kanama var diye gazlı tampon besiydi sanırım onu koydu.

Ayın 24 mu test günün? Ne zaman yaptırdın acaba

Evet evet bende de aynısı oldu bacağıma bantladi. Kanama var diye gazlı tampon besiydi sanırım onu koydu.
Siringayi diyorsun dimi canım aynen benimde öyle 25i test günüm benimde inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ondan önce bakmiycam ama

Aşılamayada anestezilide ilkkez duydum ben 2 kez oldum hiç öylede yapılmadı ama inşaallahh güzel sonuçlar alırsınızz

Aşılamayada anestezilide ilkkez duydum ben 2 kez oldum hiç öylede yapılmadı ama inşaallahh güzel sonuçlar alırsınızz
Bunda kendim istedim stres ve korku vardı alttan muayne bile zor oluyorum o yüzden. 20 dakika uyudum. İnsAllah Allah razi olsun :)

Reactions: Jou
Ama canım sen adet döngün ne kadar sanki erken olmuşsun asilamayi kaç yumurtan oluştu? Benim 28 günde bir 13. Günde asilamam oldu
29 günde bir adet görüyorum. Adetten 6 gün sonra aşılama oldu. İki yumurta oluşmuştu. Adet tarihim 22 ama adet tarihinden sonra yap dedi adet olmazsam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…