Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

meyve veren ağaç mı?
Ne meyvesi veriyor tatlım?
Yahu ne üretiyoruz ne satıyoruz!!
Tecavüzde pislikte dünya sıralamasında en başlardayız.
He doğru köprülerimizi kıskanıyorlar di mi !!

Ha bir de...

beraber yürüdük biz bu yollarda, gül kokulu hocaefendimiz ile amerikalarda etekler öperken her şeye vakıf olan devlet yöneticileri şimdi KANDIRILDIK , OYUNA GELDİK diyor.

ee arkadaş sizde akıl yok mu?

-sınavlarda hile hurda yapıldığına hep göz yumdunuz senelerce
-kpss a grubu mülakatlarda kadınları ötelediniz, siyasi görüşlere göre referanslarınızı belirlediniz, ona buna göz yumdunuz

ŞİMDİ ayran içtik ayrı düştük. dün aktı bugun koktu
ne kumpasmış ya, milletin rızkını emeğinin çalınmasına karşılıklı göz yumdunuz şimdi oyuna geldik

benim karnım tok, size afiyet olsun

Yerine bir Humeyni gelecek,gorecekler gunlerini diyecegim ama, onu da severler ki

18inde seçilmek ne kadar sağlıklı? daha akli melekeleri, eğitimi ve bilgisi oturmamış bireyler.
18 yaşında ki olsa olsa ne tişrt giyeceğini seçer (bu ülkenin gelişmemiş gençliği yoksa yaş değil sorun ) o t-short u de arkadaşı ne giymiş ona bakarak seçer. 18 yaşınd aki seçecekmişmiş

Bişey sorcam bu anket neden açıldı? Kazen Siyasi konular yasak diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Ha, memleket meselesi vs. derseniz burda insanların birbirine laf sokma gayretini gördükçe memleketi mesele ettiklerini pek zannetmiyorum. Bu konunun KK'da anket olma mantığını anlayamadım. İzah ederseniz sevinirim.

Yerine bir Humeyni gelecek,gorecekler gunlerini diyecegim ama, onu da severler ki
onu dört gözle bekliyorlar ah bir gelse, ah bir şeriat olsa ama bilsinler ki böyle websiteleri onlara cıs olacak o zaman kocişkolarını 3 karıyla paylaşırken burda ağlayamayacaklar, örümcek görümcelerini kayananalarını burda çekiştiremeyecekler.

Bu ülke sonsuza kadar aynı kişiler tarafından yönetilmeyecek. bugün ki onayladığınız insanlara bu kadar yetki verirken ,yarın bu yetkilerin hoşnut olmayacağınız, menfaatlerinize ters düşecek insanların eline geçeceğini de düşünmek gerek. O yüzden kişi için oy verilmemeli. Siyasi görüş ne olursa olsun gelecek düşünülmeli.
Öyle bir kutuplaşma oldu ki bu dönemde ya iktidar taraftarısın, ya muhalefet. İktidardan uzak ama muhafazakarsan Fetö cusun. Ben hiç biri değilim. Ülkemin geleceği için HAYIR diyorum.
Evet çıkacağından emin olmakla birlikte...

Bir de ciddi merak ettiğim bişey var...şu anki sistem neyi karşılamıyor ki böyle bir değişikliğe ihtiyaç duyuldu...

Kabul ettiniz etmediniz hayır diyenler nedenlerini anlattılar

Şimdi evet için "vardır bir bildiği" dışında bir yorum yapsanız da biz de aydınlansak...şöyle olacak da memleket daha da bir çağ atlayacak

Son düzenleme:
Ya hadi onlar kendilerini bu yasantiya layik goruyorlar da peki bizim sucumuz ne? Cocuklarimizin sucu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…