- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
seçme ve seçilme hakkınız ve iradenizi alan bi madde yok böle bişi olamazda zaten
terör hep vardı ..maalesef ve bundan rahatsız olanlardan biri de ben olarak şimdi artmasının sebebi de çok belli meyve veren ağaç taşlanır...sevgiler
18inde seçilmek ne kadar sağlıklı? daha akli melekeleri, eğitimi ve bilgisi oturmamış bireyler.
Ablam şuan çok korkunç göründü, çok erken değil miYalnız yeni anayasa ile seçme ve seçilme hakkınızdan mahrum kalmıyorsun ...
Aksine 25 ten 18 e indiriliyor seçilme yaşınız .
bilemedin işte yolları yollarımeyve veren ağaç mı?
Ne meyvesi veriyor tatlım?
Yahu ne üretiyoruz ne satıyoruz!!
Tecavüzde pislikte dünya sıralamasında en başlardayız.
He doğru köprülerimizi kıskanıyorlar di mi !!
Yerine bir Humeyni gelecek,gorecekler gunlerini diyecegim ama, onu da severler kiKardesim kurban olayim evet de neye evet insanlar yaziyor gormuyormusunuz suandaki cumhurbaskanini sevmeniz gozu kapali evet demenizi gerektirmiyo bu oyla beraber verdiginiz butun haklar bir sonraki cumhurbaskaninada vermis oluyorsunuz gunu kurtarmak yada suandaki cumhurbaskaninin yonetim seklini sevmeniz evet demenizi gerektirmiyo diyelim 10 yil sonra vefat etti cumhurbaskani yerine gelen baskana siz kendi hakkinizi kendi elinizle veriyosunuz sultan suleymana kalmayan dunya kime kaldi? Bakin bunun bi partiye yada bir kisiye hayir demek olarak algilamayin kendi haklarimizin elimizden gitmesine hayir neolur anlayin bunu
18 yaşında ki olsa olsa ne tişrt giyeceğini seçer (bu ülkenin gelişmemiş gençliği yoksa yaş değil sorun ) o t-short u de arkadaşı ne giymiş ona bakarak seçer. 18 yaşınd aki seçecekmişmiş18inde seçilmek ne kadar sağlıklı? daha akli melekeleri, eğitimi ve bilgisi oturmamış bireyler.
Ahh unutmuşum canım ya :)bilemedin işte yolları yolları
Asla .... merak ettigim icin soruyorum lakin görüyorum ki -polemik nniyetindesiniz-diyerek;Polemik niyetindesiniz ancak üzgünüm....
bilemedin işte yolları yolları
onu dört gözle bekliyorlar ah bir gelse, ah bir şeriat olsa ama bilsinler ki böyle websiteleri onlara cıs olacak o zaman kocişkolarını 3 karıyla paylaşırken burda ağlayamayacaklar, örümcek görümcelerini kayananalarını burda çekiştiremeyecekler.Yerine bir Humeyni gelecek,gorecekler gunlerini diyecegim ama, onu da severler ki
çöken yollarıbi o var işte..
çöken yolları
ihalelerinden bilmem kac kişi zengin ettiği yolları
Ya hadi onlar kendilerini bu yasantiya layik goruyorlar da peki bizim sucumuz ne? Cocuklarimizin sucu ne?onu dört gözle bekliyorlar ah bir gelse, ah bir şeriat olsa ama bilsinler ki böyle websiteleri onlara cıs olacak o zaman kocişkolarını 3 karıyla paylaşırken burda ağlayamayacaklar, örümcek görümcelerini kayananalarını burda çekiştiremeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?