- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
ben öyle bişey demedim sanırım yazanları karıştırdınız.
bu kadar kendini parçalamanı tavsiye etmem. çünkü emin ol bu baştaki her partiyi katarak söylüyorum. yöneticiler senin kadar kafa yormuyor. o yüzden bu ülkeden yana çok da ümitli değilim ben
ama konu imam hatipleri kötüleyip aşağılamak ve ordaki ufacık çocuklar için( orda neler dönüyor bir bilseniz ohoooo) diyenlerden rahatsız oldum.
Hastanelere imamlar alınacaktı bir ara psikolog yerine haberlerde okumuştum.
En onemli derdimiz bu.
Hastane doktor falan değil de dini bütün olelim yeter modu var bazı vatandaşlarımızda
ekonomi düzelmez, ülke de düzelmez Mune.. çok açık yazacağım batıyoruz, geminin içinde olduğum halde zerre üzülmüyorum çünkü bu zihniyette batıyor.. üstelik ben batışın sebebini bildiğim için kendimce önlemlerimi alırken, bu zihniyetin "zihniyeti" göbekten bağımlı olduğundan, bağımlı olduğu yer ne kadar bilmesini istiyorsa o kadar biliyorlar.. ben işemedim miki işedi anlayışı artık bizde kalıplaşmış bir yaşam şekli oldu, o yüzden zerre umudum yok düzeleceğinden..
ben öyle bişey demedim sanırım yazanları karıştırdınız.
bu kadar kendini parçalamanı tavsiye etmem. çünkü emin ol bu baştaki her partiyi katarak söylüyorum. yöneticiler senin kadar kafa yormuyor. o yüzden bu ülkeden yana çok da ümitli değilim ben
Nedir bu imam düşmanlığı?
Yada islam düşmanlığımı demeliyim?
Yarın bi gün annen baban öldüğünde imamı gece yatağından kaldırıp getirirsiniz.
Mevlüt yaparsınız imam.çocuğunuzun kulağına ezan okunucak imam.
Nikah kıydırırsınız imam.
Bak sadece ölünce çağırmıyorsunuz.
Hayatınızın her detayında var.
İmamlar da çoğalsın kuran kursu hocalarıda.kimseye zarar gelmez hanımfendi korkmayın.
Konu Siyaset çarptırmayın.
valla kafa yorsanda kendini de parçalasan takan yok bizim ülkemizde.Sen kafa yormazsan ben yormazsam kim yoracak ki?
Biz halk olarak talep etmek zorundayız.
Onlar da paşa paşa yerine getirmek zorunda.
Biz veriyoruz o oyları onlara.
Sonra kalkıp bize karşı abuk sabuk uygulamalarda bulunup baskı altına alamazlar.
Adamlara bak, hem oylar bizden, maaşlar bizim vergilerden, altlarda son model arabalar, bir de halka bıkbık yapacaklar
Hastanelere imamlar alınacaktı bir ara psikolog yerine haberlerde okumuştum.
En onemli derdimiz bu.
Hastane doktor falan değil de dini bütün olelim yeter modu var bazı vatandaşlarımızda
Sen kafa yormazsan ben yormazsam kim yoracak ki?
Biz halk olarak talep etmek zorundayız.
Onlar da paşa paşa yerine getirmek zorunda.
Biz veriyoruz o oyları onlara.
Sonra kalkıp bize karşı abuk sabuk uygulamalarda bulunup baskı altına alamazlar.
Adamlara bak, hem oylar bizden, maaşlar bizim vergilerden, altlarda son model arabalar, bir de halka bıkbık yapacaklar
valla kafa yorsanda kendini de parçalasan takan yok bizim ülkemizde.
yolda yürürken bile ölünebilen bir ülkede yaşıyoruz. herşeyi bırakın can güvenliğimiz yok. insan her girdiği kalabalık ortamda ölümden korkuyor. ülkece psikolojimizi bozdular.
Üstüne az buçuk meclis yoluyla yasa çıkarılıyordu az biraz yönetimde hakkımız vardı şimdi onu da elimizden alacaklar.
Düşünsene bize refarandumla komple gücünü bana bir diyecekler evet dersek tebaa olacağız hepten.
Resmen halkı salak yerine koyup öyle muamele ediyorlar.
Kendi tabanına bile hakaret bu AKPnin
Daha 15 temmuzda demokrasi bayramı ilan edilmedi mi
E madem demokrasi bu kadar mühimdi nedir bu "tüm güçler bende olsun, siz ne ederseniz edin" mantığı
AKPnin kendi tabanının bile zekasını küçümsediği bir olay
Sizler beni biliyorsunuz da bilmeyenler için hatırlatma yapayım ben siyasi sempatizan değilim, partilerle alakam yok, hepsini de saygı çerçevesinde anayasal hakkımı kullanarak vatandaş Mune olarak eleştiririm, ekonomi kısmına reel veriler üzerinden yazıyorum çünkü bildiğim bir konu.
Üretim sorunu yaşıyoruz, 1 seneden fazladır üretime vurgu yapıp duruyorum çünkü ister inanırlar ister inanmazlar imalat sanayi küçüldü, tek imalat inşaat sektöründe yaşanıyor, onda da tıkanacağız birgün çünkü Demir'den çimentoya ithal ediyoruz ve hepsi dolar üzerinden borçlanma demek.
Tarım sıkıntımız var, tarım arazilerini hektar hektar kaybettik, çiftçi destekleri yetersiz olduğundan ne üretim yeterli ne çiftçi borçtan kurtuluyor, çoğu borçlu, daha yeni tüm tarlaları, seraları su bastı tonlarca sebze çöp oldu, adamlar çöp olan malın borcunu ödemeye çalışacak.
Yine gerçek bilgi, ekonomik veriler 2008'e kadar altın çağını yaşadı, açsınlar gerçek ekonomistlerin yazıları okusunlar, tüm ekonomistler 2008'e kadar ki dönemin altın çağı olduğunu yazmıştır mutlaka, o güne kadar AB süreci, sıcak görüşmeler, ülkemize yatırım yapan yabancıların artması, ülke notumuzun iyi olması, enflasyonun tek hanelere düşmesi, ekonomik paketlerin güzel olması ve merkez bankasının yerinde ve zamanında müdahaleleriyle borsa dahi yatırımcısının yüzünü güldürdü, 2008'den sonra ekonomi durağanlaşmaya başladı, 2012'ye kadar bu durağanlık fazla hissedilmedi, rakamlarda çok oynaklık yapmadı ama 2012'den itibaren yeni ekonomik önlemlerin olmaması, AB sürecinin yavaşlaması, içerdeki siyasi iniş çıkışlar piyasayı allak bullak etmeye başladı.
2015'e geldiğimizde baş aşağı gitmeye başladık, piyasa Ali Babacan'ın yokluğunu bile kötü fiyatladı, şu anda acil ekonomik önlem planı olmadığından iç piyasa gerçekten çok belirsiz, bu belirsizlikte enflasyon yerinde durmuyor, tl değer kaybedip duruyor, döviz kuru fırlıyor, işsizlik oranına dahi yansıdı.
Esnafa sorsunlar, küçük ve orta ölçekli işletmelere sorsunlar, borsada yatırım yapan küçük yatırımcıya sorsunlar, hiçbiri 2015 güzel geçti demez, 2016'dan umutları vardı o da olmadı, bu yıl belki diyorlar ama o arada maalesef esnaf, küçük, orta ölçekli işletmeler ya küçülmeye gitti ya iflas verdi.
Fıstık burada ciddi bir sayı var suyun akışına göre konuşan. 2009 dan beri buradayım böyle düşünüyorum. Ama seni dediğin de doğru neye evet neye hayır dediğini bilmeyen kişi sayısı o kadar çok ki.belki asıl sorun da bu.boyunun posunun uğruna oy verenler var.İkili oynamak değil İpek. İnternet üzerinde yapılan bir anket. Kaç kişi bu anketi doldurma imkanına sahip. Bir kere sadece kadınlar, ikincisi bu siteye üye olan kadınlar, üçüncü olarak da o üyelerin sadece küçük bir kısmı.
Diğer büyük şirketlerin yaptığı seçim anketlerinin ise algı yönetimi olduğunu düşünüyorum ben. Yoksa kimse x bir ankete evet diyecekken hayır demez.
Bakın konuları çarpıtıyorsunuz.hepinize tek tek cevap verecek vakit yok bende.
Doktor olmasın mı dedim ben nerden çıkartıyorsunuz.
Konu siyasetten imam hatiplilere döndü.
Bu saçmalığa dur demek için yazdım.
Ama kimse umurmadı aksine imamların gereksizliğe kadar gitti konu.
Bi kaç sayfa geriye gidip okuyun lütfen.
Ben tartışmak istemiyorum sakın yanlış anlamayın.sadece saygı duyun diyorum.
Bırakın kim hangi mesleği isterse olsun.
Evet imamhatiplerde dört dörtlük demiyorum diyemem.
Katsayı mağduruyum bende.doğrusunu yanlışınıda bizzat gördüm.
Sadece aşağılanmasın.saygı duyulsun istedim.
Son mesajımdır.
yapılan yollar, köprüler, binalar eğer üreten bir ülke isen hizmettir, değilsen külfettir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?