Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Evet diyen arkadaşlara bazi sorularim olacak..Neden evet?
Yani şu anki sistemde neyi değiştirmek yada kaldırmak istiyorsunuz?Yeni anayasa sistemi ve başkanlıktan beklentiniz nedir?Şu an yapamadığınız ne gibi idealleriniz var ve yeni sistemle bu idealleriniz gerçeklesecek mi?
Ve evet derken gerçekten neye evet dediğinizi biliyormusunuz yoksa Erdoğan'a olan sevginiz ve inancınız mi sizi evet dedirtiyor?
Son olarak yeni anayasa değişikliğinin maddelerini biliyormusunuz?

ne de olsa okumaz bilmez okusa da anlamaz fikriyle hareket ediyorlar . ve bu bir aşağılamadır.

Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Ne biliyorsun neyi okuduğumu ben CHP dediğimi hatırlamıyorum mesela sen nerde okudun ahır olduğunu düşmanına anlatsana bende okuyayım ciddiyim bu konuda

Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
He he hocaları astı he hatta şapka yüzünden astı .Camileri ahır yaptı he ...
Iman gücü ve vatan aşkı ile ,O'nun actigi yolda gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyen milyonlarca sehit " yav arkadas sen alimleri astın ,camileri ahır yaptın . oldu mu simdi güzel kardeşim " diyemedi de gözünü kırpmadan . geri döneceklerini umut etmeden koştular ölüme ....he .....
Ya digeri ; " kandırıldık ühüüü...eniştemden öğrendim üühüüü"

Kız sus dinsiz imansız

Oooo karışmış buralar :))
Ban tarlasına döner yine.
Bu arada görevliler uyarmış ama yine uyarmak lazım.
Hanımlar yazdıklarınıza,çizdiklerinize dikkat edin.
Sonra hakkınızda işlem başlatıldığı zaman hem kendinizi hem de site yönetimini zora sokarsınız.
Devlet büyüklerine A'dan Z'ye kim olursa olsun ithamlarda bulunursanız ciddiyim hakkınızda işlem başlatılır ve bu sitede de azımsanamayacak ölçülerde şikayetler döndü açık oldugu zamanlar
Ben üzerime düşeni yapıp uyarayım istedim, sonra çok üzerler cemi cümlenizi :)
Evet/hayır oyunuzu verin geçin lakin ileri gidildikçe çirkinleşmekten öteye gidiyor durum hatta gitmiş bile.

referandum nisan başında olacakmış, numan kurtulmuşun açıklamasına göre

BeniM korunmama gerek yok hanımefendi....
Sadece yüce rabbime sığınırım..
Hamdolsun!!

Atatürk'ü ağzınıza almayın sakın...

Son düzenleme:
Aç google oku. Google de her şey yazıyor zaten. Google tek güvenilir kaynak

Sectigimiz millet vekillerinin de bi hayrini gormedik ama yine de tek kiside yasama yurutme ve yarginin birlesmesi cok korkunc geliyor. Ekonomi teror egtim vs bu kadar kotu durumdayken neden bununla ugrasiyoruz. Sonucunu biliyorm ama sembolik de olsa oy vermek lazim.
Hakkimiz da HAYIRlisi olsun vesselam..

Emeksiz zengin olanın
Kitapsiz alim olanın
Sermayesi din olanın
Rehberi şeytan olmuştur

Ne güzel söylemiş Yunus Emre yıllar yıllar önce.
Nokta.
Kesinlikle haklisiniz
Eline İncili alip sallaya sallaya meydanlara cikan Hitlerin sonu malum. beraberinde canindan olan veya sakat kalan insanlara uzuldu tum dunya. Hitler kimsenin umuru olmadi mesela
Ve tarih,akillanmayan toplumlar icin her zaman tekerrur edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…