- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Ne biliyorsun neyi okuduğumu ben CHP dediğimi hatırlamıyorum mesela sen nerde okudun ahır olduğunu düşmanına anlatsana bende okuyayım ciddiyim bu konudaAtatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Birde eyyy cahıl kısmına gülebilir miyimAtatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
He he hocaları astı he hatta şapka yüzünden astı .Camileri ahır yaptı he ...Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Kız sus dinsiz imansızHe he hocaları astı he hatta şapka yüzünden astı .Camileri ahır yaptı he ...
Iman gücü ve vatan aşkı ile ,O'nun actigi yolda gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyen milyonlarca sehit " yav arkadas sen alimleri astın ,camileri ahır yaptın . oldu mu simdi güzel kardeşim " diyemedi de gözünü kırpmadan . geri döneceklerini umut etmeden koştular ölüme ....he .....
Ya digeri ; " kandırıldık ühüüü...eniştemden öğrendim üühüüü"
ALLAHA sükür kendımı bılelı CHP den nefret ettim vede ediyorum
Hak yolda hangisi ise ondan oldum
Recep Tayyip Erdoğan seni bu nankör insanların şerrinden Rabbim seni korusun kendi şerrlerinıde başlarına çevirirsin amin dıyorum
Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Ben masumum mesela asla ban yiyemem :)
Kesinlikle haklisinizEmeksiz zengin olanın
Kitapsiz alim olanın
Sermayesi din olanın
Rehberi şeytan olmuştur
Ne güzel söylemiş Yunus Emre yıllar yıllar önce.
Nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?