Genel tavır o yönde olunca algıda hata etmiş olabilirimEvet diyen değil. Alıntıladığınız mesajda müfredat değişiminden bahsediliyordu. Sosyal medyadan çevremden bunu savunanların argümanlarını yazdım. Neden evet diyenlerin üzerine yüklediniz ki yazdıklarımıİlginç...
al benden de o kadar. Seçim bildirisinde memleti bölecek başkanlığa karşı olduklarını bildirmişlerdi. Oy verme sebebplerimden biri de bu olan parti Başkanlığın önünü açıyor. Hani beni kim temsil ediyor?
Kimin ne düşündüğünü,siyaset topiğini takip eden biri olarak bilmiş olamaz mıyım?Peki siz nereden biliyorsunuz kimin ne düşündüğünü de eminim chp olsaydı evet derdiniz, hayır cevabını aldığınızda sanmıyorum kesin evet derdiniz diyebiliyorsunuz? Şu an eleştirdiğiniz şeyi ilk siz yaptınız zaten. Ben de kişi kendinden bilir işi diyorum.
Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Kimin ne düşündüğünü,siyaset topiğini takip eden biri olarak bilmiş olamaz mıyım?
Neyse amacım polemik değil,bu kadar öfkelenmenize gerek yok,zira ben çok sakinim
Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Ataturk un neden öyle yaptığını feto dan 15 temmuz daki darbe girisiminden anlamış olmanız gerekti.
Klasik Atatürkü karalama girişimi ile yine beni güldürdünüz. Google daki taraflı bilgileri değil de tarih kitaplarına biraz göz atmış olsaydınız neyin ne olduğunu daha iyi bilir boyle saçma sapan bir yorum yapmazdiniz.Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
Evett geldiAtatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti
yok artik ya.
zina yasak olsaydı genelevler kapatilsaydi yine ilk bagiranlar ak parti karsitlari olacakti!
bu kadar ikiyüzlülükte cok fazla ama!
yok artik ya.
zina yasak olsaydı genelevler kapatilsaydi yine ilk bagiranlar ak parti karsitlari olacakti!
bu kadar ikiyüzlülükte cok fazla ama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?