Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ya sen bir de a haberi ciddiye alıp bunu tartışmaya çalışıyorum deme bana lütfen

Haber anlayışları o çünkü. Muhalefet adına ne paylaşsak yalan, iftira, komplo, provakasyon. Her seçim aynı şey yapılıyormuş. DEMEK Kİ HER SEÇİM ÇALINIYOR. ne güzel itiraf ediyorlar bir de ağızlarıyla.

Ne zaman a haber mevzusu çıksa açar izlerim

Almanların ve Avrupalıların bizi totolarına takmadığını ancak kıskanıldığımız gibi ütopik bu zihniyeti bu çoğunluğa kimin aşıladığını görmek için, 2 dakikalık, güzide bir video

Canı sıkılan, gülmek isteyen herkesin izlemesi tavsiye olunur

Hayır çıkmayacaktı her halükarda sözde göstermelik bir anketle yapacaklarını meşru göstermekti bu

%40 bulmaz diyorum bende ve yalan birseyi kabullenmiyorum

kari kız olayını işin içine katarsak bulur bence.
Sonuçta bi zihniyet bozukluğu söz konusu ister 40 ister 30. Bunlar hepimizin geleceği için tehlike.
Bu bir siyasi görüş değil sapıklıktır.
Sapkınlıktır.

Bu insanlar içimizdeler.

ahahah

öyle görüse bende katilmiyorum sapiklidir orda hemfikiriz ama orani okadar yüksek degil
azinlikda

"Bakın şimdi burada durarak onları rahatsız edeceğiz

Bakın nasıl rahatsızlar

(İki Alman alttan alttan gülerek muhabbetlerine devam ederken muhabiri bir tarafına takmamaktadır)

Görüyorsunuz değil mi nasıl rahatsız oldular

Basın özgürlüğü var ya ülkemizde... basın özgürlüğü... bakalım basın özgürlüğü..."

İnsanda en çok ne eksikse onu zikredermiş

Hahahah ya unutmuştum bu videoyu iyi ki hatırlattın

Ayyy frkafka , karşında düşmanın var gibi konuşma lütfen. Kafama laf söyleme ile ne geçiyor eline ? Herneyse ,bak ben tek haber okuyan , tek yerden beslenen biri değilim.
Sana açık açık dedim ki , o kişiler sadece hayır dedi diye görevden alınmış diye inanmıyorum.
Sen yalan söylüyorsun demiyorum , kendim okumak istiyorum ayrıca diyorum.

Bu videodaki kişi ancak konuşmuş. Cürmü kadar yer yakar. Kimin hayır dediğini biliyor mu ki kendine yakistirmalarda bulunmuş . Boşuna konuşmuş. Verdiğin örnek benim için boş.
Her partide olduğu gibi fevri davranan, haddini aşan çokça insan var.

Her ferdi ele alırsak hangi parti yarıda kalır tartışılır.

Öyle bir konusmalariniz var ki , şak şakçilarinizida yanınıza alıp savaşıyor gibi konuşuyorsunuz.
Gerek yok.

Niye gülmesin?Dünyalarında bir tek akp ve akpliler mağdur olabiliyor ve onlar her daim haklılar. He de geç sinirlenmene değecek kişiler mi Allasen?

Sinirlenmem için önce ciddiye almam lazım :) Bakim alıyor muyum, Bakimm vallahi almadım :)

Ben de hayircilarin %48 inin zihniyetinin bozuk olduğunu düşünüyorum mesela.Benim edindiğim izlenimler de bu yönde.
Ama siz üzerinize alınip hoplamayin sakin,bunun küsürati var malum :) Sizin öyle olmadığınız ötekilerinde öyle olmadığını göstermez ama dimi

Bana bu dediğimin aksini ispatlayabilir misiniz?

Zihniyeti ölçen bir anket mi yapıldı,kacirmisim demekki.Egitim seviyesiyle zihniyet doğru orantilimiymis ?
Yani bazı sebeplerle okuyamamış köy çocukları bozuk zihniyetli , Üni.mezunu PKK sempatizanlari ise pırıl pırıl o vakit , peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…