Anti demokratik olacaktı eksik söylemiş ama biz anladıkErdoğan: Bu ülke, Batı'nın hiçbir ülkesinde görülmeyen en demokratik seçimlerini gerçekleştirmiştir
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ratik-secimlerini-gerceklestirmistir.1003055/
Ya sen bir de a haberi ciddiye alıp bunu tartışmaya çalışıyorum deme bana lütfen
cokda TIN hani sana kalmasiBizzat bana kaldı. Yalan habermiş. A haberden atsaydım şakşaklardın ama.
Haber anlayışları o çünkü. Muhalefet adına ne paylaşsak yalan, iftira, komplo, provakasyon. Her seçim aynı şey yapılıyormuş. DEMEK Kİ HER SEÇİM ÇALINIYOR. ne güzel itiraf ediyorlar bir de ağızlarıyla.
cokda TIN hani sana kalmasi
bikerede sindirin ya sindirin secim sonuclarini
%40 bulmaz diyorum bende ve yalan birseyi kabullenmiyorum
Bir kere de hakkınızla alın da tebrik edeyim. Hatta size ödül olsun diye gidip bir oy da ben vereyim !
Tınlarsın yakında merak etme !
Ne zaman a haber mevzusu çıksa açar izlerim
Almanların ve Avrupalıların bizi totolarına takmadığını ancak kıskanıldığımız gibi ütopik bu zihniyeti bu çoğunluğa kimin aşıladığını görmek için, 2 dakikalık, güzide bir video
Canı sıkılan, gülmek isteyen herkesin izlemesi tavsiye olunur
kari kız olayını işin içine katarsak bulur bence.
Sonuçta bi zihniyet bozukluğu söz konusu ister 40 ister 30. Bunlar hepimizin geleceği için tehlike.
Bu bir siyasi görüş değil sapıklıktır.
Sapkınlıktır.
Bu insanlar içimizdeler.
ahahah
artik degis diyorum sana su sarkiyi bayatladi yaw
he he hemde seni tinlarim
"Bakın şimdi burada durarak onları rahatsız edeceğiz
Bakın nasıl rahatsızlar
(İki Alman alttan alttan gülerek muhabbetlerine devam ederken muhabiri bir tarafına takmamaktadır)
Görüyorsunuz değil mi nasıl rahatsız oldular
Basın özgürlüğü var ya ülkemizde... basın özgürlüğü... bakalım basın özgürlüğü..."
İnsanda en çok ne eksikse onu zikredermiş
Niye gülmesin?Dünyalarında bir tek akp ve akpliler mağdur olabiliyor ve onlar her daim haklılar. He de geç sinirlenmene değecek kişiler mi Allasen?Allah sana vicdan versin ne diim... Yazık çok yazık buna gülebiliyorsan !
İrfan Degirmenci'nin başka ne sebebi olabilir.
Tek sebep hayırcı olmaları.
Sizin kafanız nasıl çalışıyor hala çözebilmiş değilim. Ne yani sizin etrafınızda atılan kimse yok diye bu saydıklarım yalan mi oluyor.
İşten de attılar gözaltına da aldılar.
Elektrikleri de kestiler. Standlara da saldırdılar.
Heeee şimdi anladım. Bunları yandaş medya vermiyor. :) vermedi yani.
Çıkıpta biz böyle böyle yaptık derler mi hiç.
Pardon şimdi dank etti.
A haber, atv vs bunlardan bahsetmedi hiç.
Yalnız siz bunları kabul etmemekte direnirken bir gün başınıza aynısı gelmesi çok muhtemel.
Her zaman haksızlık karşısında yer almanızı tavsiye ederim..
Bu da bonus olsun.
Hayırlı akşamlar.
Niye gülmesin?Dünyalarında bir tek akp ve akpliler mağdur olabiliyor ve onlar her daim haklılar. He de geç sinirlenmene değecek kişiler mi Allasen?
Araştırmayı ben yapmıyorum kurumlar yapıyor.
Örneğin eğitim seviyesi ile ilgili araştırmalar var.
Sokak röportajları var.
Paylaşılan fotoğraflar ve videolar var.
Karşılıklı muhabbet edildiğinde söylenilen ve alınan cevaplar var.
Bunları topladığımız zaman %40 i bulur.
Bir de siz neden hopluyorsunuz.
Siz öyle olmayabilirsiniz. Diğerlerinin öyle olmadığı anlamına gelir mi bu.
Bana aksini iddia edebilir misiniz :)
mesela zeka seviyesinin yüksek olduğunu,okuma oranının yüksek olduğunu, bilimsel olarak her gün bir proje tamamlandığı ortamlar var da bizim mi haberimiz yok.
İlkokul çocuğu bile siyaset yapıyor ülkede.
Seçmen yaşına gelmemiş velet daha hiçbir bilgisi olmadan takım tutar gibi particilik yapıyor.
Neyse öyle iste. Buraya destan da yazsam sizi inandiramam. Kabullenmeme sorununuz var.
noldu basa cikamayinca hakaretmi basladi bana seviyeden bahs edene bakMagma seviyesinden çıkarsan belki aramızda bir Tınlama olur haklısın
dislerinin gicirtisini burdan duyuyorumSinirlenmem için önce ciddiye almam lazım :) Bakim alıyor muyum, Bakimm vallahi almadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?