Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Oylar çalındı hanım ablam hırsızlık var sanki bilmiyorum hırsızlık yaparak kul hakkına giriliyor mu? Yoksa sadece birisinin ismarladigi dürümü yiyince mi kul hakkı oluyor:)

%40 bulmaz diyorum bende ve yalan birseyi kabullenmiyorum

Hala sessiz misin ?
Mühürsüz oy kısmına girmiyorum Ysk başkanının açıklamaları mevcut, sandık başkanlarının hatası seçmen oyları yakılarak giderilemez, haksızlıksa oyların kabul edilmemesi de haksızlık.
Kolayca video hazırlanabilen ortamlarda takdir edersiniz ki videoya inanmam mümkün değil, yetkili merciiler araştırır videoların gerçekliği saptanır, yapanlara ceza kesilir, gerekirse seçim tekrarlanır. Bunlar oy verenlerle alakalı birşey değil, hakkımı yediler dedikleriniz, gidip düzgünce oy veren insanlar değil, Ben ne yapabilirim mesela bu konuda? Önümde video var, inandım ya da inanmadım diyorum başka?

Bugün kızımla telefonla seçim durumunu konuştukta,oda diyor hadi gene biz azıcık bişeyler gördük ya ilerde çocuğum bunları göremezse diyor..Oda anası gibi sıkı bir ATATÜRK'çü..
Bugün benimde 7 ve 8 yaşlarındaki kızlarım hile ne anne diye sordular. Ben neyi örnek veriyim şimdi? Atatürk'ün resmini göremiycez mi artık diye soruyorlar. Boğazım düğümlendi. Ben yaşadığım sürece evimin duvarlarında duran Atatürk posterleri hiç inmeyecek. Ben yaşadığım sürece çocuklarım Atatürk'ü asla unutmayacaklar.

En azından bu seçimin adaletli olduğunu savunamazsınız. Yetkili mercii kim? Ysk başkanı mı? Melih Gökçek'in danışmanının kocası olan kişi hani. . . Seçim adil olmalıydı sonrası kimseye mutluluk getirmeyecek ! Seçim tekrarlansın. Evet yerine TERCİH yazan ve hepsi mühürlü olanlarla. Madem bu yapılmıyor o zaman %50 seçime gitmesin ülkenin kaderini şakşakcılar belirlesin. Bizde alıp başımızı başka bir Cumhuriyet kuralım bu mu lazım illa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…