Ne oldu da mazlum oldunuz ben de sessiz kaldım?
Oylar çalındı hanım ablam hırsızlık var sanki bilmiyorum hırsızlık yaparak kul hakkına giriliyor mu? Yoksa sadece birisinin ismarladigi dürümü yiyince mi kul hakkı oluyor:)Yav ne alaka kul hakkı? Nerede kul hakkı? Seçime girdik seçime, 2 tercih vardı herkes istediğini tercih etti, sizin gibi düşünmeyen hak mı yemiş oldu? Sizin yediğiniz daha mı çok bu durumda? Sen kendi zihniyetinle yol almayı becer de o sana yeter.
Evet diyenler hangi konuda hakkını yedi diye sordum cevap veremiyorsun, ağır geldi sanırım soru.Evet genelde eğlenceli yorumlar yaparımama senin hak'ın yedirip içirmekle olduğunu yazman daha eğlenceliydi bence.
Onları hayırçılar yaptı bi kere litfen
Hala sessiz misin ?
Sayfalarca yazıldı ne değişti hiç o yüzden yoramam kendimiEvet diyenler hangi konuda hakkını yedi diye sordum cevap veremiyorsun, ağır geldi sanırım soru.
Araştırmayı ben yapmıyorum kurumlar yapıyor.
Örneğin eğitim seviyesi ile ilgili araştırmalar var.
Sokak röportajları var.
Paylaşılan fotoğraflar ve videolar var.
Karşılıklı muhabbet edildiğinde söylenilen ve alınan cevaplar var.
Bunları topladığımız zaman %40 i bulur.
Bir de siz neden hopluyorsunuz.
Siz öyle olmayabilirsiniz. Diğerlerinin öyle olmadığı anlamına gelir mi bu.
Bana aksini iddia edebilir misiniz :)
mesela zeka seviyesinin yüksek olduğunu,okuma oranının yüksek olduğunu, bilimsel olarak her gün bir proje tamamlandığı ortamlar var da bizim mi haberimiz yok.
İlkokul çocuğu bile siyaset yapıyor ülkede.
Seçmen yaşına gelmemiş velet daha hiçbir bilgisi olmadan takım tutar gibi particilik yapıyor.
Neyse öyle iste. Buraya destan da yazsam sizi inandiramam. Kabullenmeme sorununuz var.
saygisizlasma tamammi sen kendi zihniyetine bakKul hakkı deyince aklınız sadece boğaza yemeğe gidiyorsa size bir şey anlatmak kediye fransızca öğretmek gibi birşey hoş o kedi öğrenirde bu zihniyetten bi yol olmaz..
her secim ayni sarkiyi degisin artik ya, hep ayni dinle dinle ben biktim valla
Hala sessiz misin ?
Mühürsüz oy kısmına girmiyorum Ysk başkanının açıklamaları mevcut, sandık başkanlarının hatası seçmen oyları yakılarak giderilemez, haksızlıksa oyların kabul edilmemesi de haksızlık.
Hala sessiz misin ?
Bugün benimde 7 ve 8 yaşlarındaki kızlarım hile ne anne diye sordular. Ben neyi örnek veriyim şimdi? Atatürk'ün resmini göremiycez mi artık diye soruyorlar. Boğazım düğümlendi. Ben yaşadığım sürece evimin duvarlarında duran Atatürk posterleri hiç inmeyecek. Ben yaşadığım sürece çocuklarım Atatürk'ü asla unutmayacaklar.Bugün kızımla telefonla seçim durumunu konuştukta,oda diyor hadi gene biz azıcık bişeyler gördük ya ilerde çocuğum bunları göremezse diyor..Oda anası gibi sıkı bir ATATÜRK'çü..
her secim ayni sarkiyi degisin artik ya, hep ayni dinle dinle ben biktim valla
o yalan haberlerinize sen agla istersenAllah sana vicdan versin ne diim... Yazık çok yazık buna gülebiliyorsan !
Mühürsüz oy kısmına girmiyorum Ysk başkanının açıklamaları mevcut, sandık başkanlarının hatası seçmen oyları yakılarak giderilemez, haksızlıksa oyların kabul edilmemesi de haksızlık.
Kolayca video hazırlanabilen ortamlarda takdir edersiniz ki videoya inanmam mümkün değil, yetkili merciiler araştırır videoların gerçekliği saptanır, yapanlara ceza kesilir, gerekirse seçim tekrarlanır. Bunlar oy verenlerle alakalı birşey değil, hakkımı yediler dedikleriniz, gidip düzgünce oy veren insanlar değil, Ben ne yapabilirim mesela bu konuda? Önümde video var, inandım ya da inanmadım diyorum başka?
o yalan haberlerinize sen agla istersenvicdanimi sorgulamakta sana kalmadi !
Bizzat bana kaldı. Yalan habermiş. A haberden atsaydım şakşaklardın ama.
Erdoğan: Bu ülke, Batı'nın hiçbir ülkesinde görülmeyen en demokratik seçimlerini gerçekleştirmiştir
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ratik-secimlerini-gerceklestirmistir.1003055/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?