• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yav ne alaka kul hakkı? Nerede kul hakkı? Seçime girdik seçime, 2 tercih vardı herkes istediğini tercih etti, sizin gibi düşünmeyen hak mı yemiş oldu? Sizin yediğiniz daha mı çok bu durumda? Sen kendi zihniyetinle yol almayı becer de o sana yeter.
Oylar çalındı hanım ablam hırsızlık var sanki bilmiyorum hırsızlık yaparak kul hakkına giriliyor mu? Yoksa sadece birisinin ismarladigi dürümü yiyince mi kul hakkı oluyor:)

2004 bu. Değişti.

Gerçeği bu

IMG_20170416_220123.jpg

Araştırmayı ben yapmıyorum kurumlar yapıyor.
Örneğin eğitim seviyesi ile ilgili araştırmalar var.
Sokak röportajları var.

Paylaşılan fotoğraflar ve videolar var.

Karşılıklı muhabbet edildiğinde söylenilen ve alınan cevaplar var.

Bunları topladığımız zaman %40 i bulur.

Bir de siz neden hopluyorsunuz.
Siz öyle olmayabilirsiniz. Diğerlerinin öyle olmadığı anlamına gelir mi bu.

Bana aksini iddia edebilir misiniz :)
mesela zeka seviyesinin yüksek olduğunu,okuma oranının yüksek olduğunu, bilimsel olarak her gün bir proje tamamlandığı ortamlar var da bizim mi haberimiz yok.

İlkokul çocuğu bile siyaset yapıyor ülkede.
Seçmen yaşına gelmemiş velet daha hiçbir bilgisi olmadan takım tutar gibi particilik yapıyor.

Neyse öyle iste. Buraya destan da yazsam sizi inandiramam. Kabullenmeme sorununuz var.

%40 bulmaz diyorum bende ve yalan birseyi kabullenmiyorum

Hala sessiz misin ?

Mühürsüz oy kısmına girmiyorum Ysk başkanının açıklamaları mevcut, sandık başkanlarının hatası seçmen oyları yakılarak giderilemez, haksızlıksa oyların kabul edilmemesi de haksızlık.
Kolayca video hazırlanabilen ortamlarda takdir edersiniz ki videoya inanmam mümkün değil, yetkili merciiler araştırır videoların gerçekliği saptanır, yapanlara ceza kesilir, gerekirse seçim tekrarlanır. Bunlar oy verenlerle alakalı birşey değil, hakkımı yediler dedikleriniz, gidip düzgünce oy veren insanlar değil, Ben ne yapabilirim mesela bu konuda? Önümde video var, inandım ya da inanmadım diyorum başka?

Bugün kızımla telefonla seçim durumunu konuştukta,oda diyor hadi gene biz azıcık bişeyler gördük ya ilerde çocuğum bunları göremezse diyor..Oda anası gibi sıkı bir ATATÜRK'çü..
Bugün benimde 7 ve 8 yaşlarındaki kızlarım hile ne anne diye sordular. Ben neyi örnek veriyim şimdi? Atatürk'ün resmini göremiycez mi artık diye soruyorlar. Boğazım düğümlendi. Ben yaşadığım sürece evimin duvarlarında duran Atatürk posterleri hiç inmeyecek. Ben yaşadığım sürece çocuklarım Atatürk'ü asla unutmayacaklar.

Mühürsüz oy kısmına girmiyorum Ysk başkanının açıklamaları mevcut, sandık başkanlarının hatası seçmen oyları yakılarak giderilemez, haksızlıksa oyların kabul edilmemesi de haksızlık.
Kolayca video hazırlanabilen ortamlarda takdir edersiniz ki videoya inanmam mümkün değil, yetkili merciiler araştırır videoların gerçekliği saptanır, yapanlara ceza kesilir, gerekirse seçim tekrarlanır. Bunlar oy verenlerle alakalı birşey değil, hakkımı yediler dedikleriniz, gidip düzgünce oy veren insanlar değil, Ben ne yapabilirim mesela bu konuda? Önümde video var, inandım ya da inanmadım diyorum başka?

En azından bu seçimin adaletli olduğunu savunamazsınız. Yetkili mercii kim? Ysk başkanı mı? Melih Gökçek'in danışmanının kocası olan kişi hani. . . Seçim adil olmalıydı sonrası kimseye mutluluk getirmeyecek ! Seçim tekrarlansın. Evet yerine TERCİH yazan ve hepsi mühürlü olanlarla. Madem bu yapılmıyor o zaman %50 seçime gitmesin ülkenin kaderini şakşakcılar belirlesin. Bizde alıp başımızı başka bir Cumhuriyet kuralım bu mu lazım illa.

Back