noldu basa cikamayinca hakaretmi basladi bana seviyeden bahs edene bak
bugün sayende iyi güldüm ama hakkini yemiyim
dislerinin gicirtisini burdan duyuyorum
o magma dedigine sen düsmüs gibisin buseferpuahahahhahahahayal dünyan epey geniş şahsen ben hala A hberi izleyip gülüyorumm tam da şuan
Cevap vermeyin bunun yüzünden banlanırsan üzülürüm ban yemeninde bi anlamı olmalıbişey mi dedin magmadan seeees gel mii yooooo
gercekler acidir bencede duymabişey mi dedin magmadan seeees gel mii yooooo
hdp ci konustu yine anladin demek istedigimiCevap vermeyin bunun yüzünden banlanırsan üzülürüm ban yemeninde bi anlamı olmalı
Aynen. Bu formda gerçekleri anlatmaya çalışan üstelik delillerle açıklayan arkadaşların sabırlarından dolayı tebrik ediyorum.Kime ne anlatamaya çalışıyorsunuz kızlar?. Ankara belediye seçiminde her şey ayan beyan ortadayken üç maymunu oynayanlar şimdi olacakları görmeye mi başlayacak?
Ben - ölmez sağ kalır isem - devranın döneceği günü bekliyorum. Çok eğlenceli olacak
o magma dedigine sen düsmüs gibisin buseferyazik sana ya üzülsemmi ne sana karar veremedim
senin isin gücün varmiydiSesin hangi yöne nasıl gittiğinden bir habersiz olup aklınca bana cevap vermeye çalışmışsın ama olmamış cının yaa. Hadi sen şöyle köşede kendi çapında eğlen, gül biraz da bende işlerimi halledeyim biraz
Cevap vermeyin bunun yüzünden banlanırsan üzülürüm ban yemeninde bi anlamı olmalı
senin isin gücün varmiydihep burda oldugundan bos geziyorsun sandim
lavabodan önce bir bardak camasir suyu ic lazim sanaHep burada olduğumu gördüğüne göre sende buralardan hiç çıkmıyorsun o zaman, senden önemli işlerim olduğu kesin gidip lavabo temizlicem mesela
gercekler acidir bencede duyma[/QUOTE
Tanrıımmm
öyle görüse bende katilmiyorum sapiklidir orda hemfikiriz ama orani okadar yüksek degil
azinlikda
senin kafandan yapıyorsa denerim, teşekkürler tavsiyen içinlavabodan önce bir bardak camasir suyu ic lazim sana
senin kafandan yapıyorsa denerim, teşekkürler tavsiyen için
Irfan değirmeni , çalıştığı kurumun ilkelerini hiçe sayarak , kovulacagini bilerek konuşmuş. Bunda dert ne anlamadım.
Uyarı yapılmasına rağmen paylaşmış düşüncesini . Demek ki ne olacağını biliyormuş. Yılların adamı , yerine göre davransaymis.
Bana halktan haber ver frkafka , ben diyorum ki çevremde yüzlerce hayır vardı. Ve neredeyse alinlarina yazmadiklari kaldı.
Üstelik devlet kuruluslarinda çalışıyorlar.
Hangisi işten çıkarıldı.
Benim çevrem değil tamam kendi çevrenden bir insan söyle lütfen.
yapamaz cünkü güzel bakmiyorsun
güzel bakan güzel görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?