• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kime ne anlatamaya çalışıyorsunuz kızlar?. Ankara belediye seçiminde her şey ayan beyan ortadayken üç maymunu oynayanlar şimdi olacakları görmeye mi başlayacak?

Ben - ölmez sağ kalır isem - devranın döneceği günü bekliyorum. Çok eğlenceli olacak:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Aynen. Bu formda gerçekleri anlatmaya çalışan üstelik delillerle açıklayan arkadaşların sabırlarından dolayı tebrik ediyorum.

o magma dedigine sen düsmüs gibisin busefer :KK70: yazik sana ya üzülsemmi ne sana karar veremedim :KK70:

Sesin hangi yöne nasıl gittiğinden bir habersiz olup aklınca bana cevap vermeye çalışmışsın ama olmamış cının yaa. Hadi sen şöyle köşede kendi çapında eğlen, gül biraz da bende işlerimi halledeyim biraz :anne:

Irfan değirmeni , çalıştığı kurumun ilkelerini hiçe sayarak , kovulacagini bilerek konuşmuş. Bunda dert ne anlamadım.
Uyarı yapılmasına rağmen paylaşmış düşüncesini . Demek ki ne olacağını biliyormuş. Yılların adamı , yerine göre davransaymis.

Bana halktan haber ver frkafka , ben diyorum ki çevremde yüzlerce hayır vardı. Ve neredeyse alinlarina yazmadiklari kaldı.
Üstelik devlet kuruluslarinda çalışıyorlar.
Hangisi işten çıkarıldı.
Benim çevrem değil tamam kendi çevrenden bir insan söyle lütfen.

senin isin gücün varmiydi :KK70: hep burda oldugundan bos geziyorsun sandim

Hep burada olduğumu gördüğüne göre sende buralardan hiç çıkmıyorsun o zaman, senden önemli işlerim olduğu kesin gidip lavabo temizlicem mesela

öyle görüse bende katilmiyorum sapiklidir orda hemfikiriz ama orani okadar yüksek degil
azinlikda

Bakın çok iyimser bakıyorsunuz.
Bu zihniyet en ufak bir sey olunca öl de ölelim vur de vuralım diye slogan atıp gözü döndüğünde es dost akraba bilmeyen insanlar.
Kefenle mitinge gidenler.

Bunlar sürekli eli sopalı, palalı, silahli insanlar.

Anayasal hakki ile eylem yapan insanlara saldıranlar bugün söylediğiniz kadar azınlıkta değil.

Sokak aralarında insan öldürmek, sokak aralarında insan dövmek öyle küçümsenecek şeyler değiller.

Bakın bunların karıları kızları bize helaldir zihniyeti birden bire oluşmadı. Tacize tecavüze sessiz kalan hükümet bunların eline fırsat vermiş oldu. Bu sizin yan komşunuz da olabilir, is arkadaşınız da.

Bugün kadın olarak sokaklarda rahatça gezebiliyor musunuz. Bir erkek kalabalığı olduğunda onların ortamından gidene kadar tedirgin olmuyor musunuz? Otobüste, minübüste, metrobuste ve diğer ulaşım araçlarında tek kaldığınızda ne hissediyorsunuz.

Ben rahatsız oluyorum. Kadını sürekli evde oturması gereken cinsel bir obje olarak gören zihniyetten ciddi durumda rahatsız oluyorum.
Can güvenliğimi sağlayamayan bir devlet var.

Her geçen gün kadına şiddet ve tecavüz artıyor. Hiçbir önlem alınmıyor.
Bunu bir kereden bir şey olmaz diyen zihniyet ortaya çıkartıyor.

705717_o3f0d.jpg

Bende bu yazıya bakınca iyi ki bu zihniyetten değilim diyorum. Çok şükür

Irfan değirmeni , çalıştığı kurumun ilkelerini hiçe sayarak , kovulacagini bilerek konuşmuş. Bunda dert ne anlamadım.
Uyarı yapılmasına rağmen paylaşmış düşüncesini . Demek ki ne olacağını biliyormuş. Yılların adamı , yerine göre davransaymis.

Bana halktan haber ver frkafka , ben diyorum ki çevremde yüzlerce hayır vardı. Ve neredeyse alinlarina yazmadiklari kaldı.
Üstelik devlet kuruluslarinda çalışıyorlar.
Hangisi işten çıkarıldı.
Benim çevrem değil tamam kendi çevrenden bir insan söyle lütfen.

Gözlatına alınan hayır broşürü dağıtan bir çok kişi halk.

Sen bunları ne olarak tanımlıyorsun.
Benim de yakın çevremde kimseye bir sey olmadı.
Ancak maltepede, ytü de, samsun da bulunan arkadaşlarımızdan gözaltına alınanları biliyorum.

Sen her maddeyi düzgünce okusan halkın çoğunlukta olduğunu görürdün.

Senin cevrende kimse işten çıkarılmaması diğerlerini meşru kılmaz.
İrfan gibi çalışıp ama evet propagandası yapanlar da kurar ihlali yapıyordu.

Yerine gelince kuralcı yerine gelince değilsiniz.
Nasıl işinize geliyorsa.
Rabbim hesabını sorsun. Bizim hakkımızı kimseye yedirmesin, çünkü siz hukukun üstünlüğünü siyasi çıkarlarına göre kullanan yöneticilerin secmenisiniz.

Back