Yapma kazen abi ya anlamak istedikten sonra çarşaf çarşaf açıklama var
İki taraftanda hatta üç..
Milletvekilinden tarihçisine kadar
83 yaşındaki dedem elinde eski anayasalarla şimdikileri karşılaştırıp araştırıyor
Elimizin altında internet varken bunu yapmak çok kolay
Keşke diğer mesajındaki hakaretsiz birbirinize anlatını burda uygulayabilsek hem tartışsak hem anlasak , anlatsak
Zıt görüş olmadan hiçbirşey tam açığa kavuşmaz zaten
işte bu önyargıyı kırmak için,yazıyoruz iki gündür.akp değil,kim isterse istesin,yine" hayır"derdik diyoruz.
nihayetin de kılıçdaroğlu,babamızın oğlu değil ki.
Çok önyargılı düşünüyorsunuz..
Kılıçdaroğluda hatalı,zamanında yerden yere bile vurduk kendisini...
Siyasetçiye güven olmaz der babam
Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum
Ben kişiler için oy verenlerden değilim
Maddeleri okudum araştırıyorum şuan ki durumu bana mantıklı geliyor
Devamında hayır diyeceğim bir nedende çıkabilir elbet
Tek bir kişiye güvenip koşulsuz şartsız peşinden gidilmez
Hangi taraftan olursa olsun
Ben bizzat yaşamasamda geçmişimizde ders aldığımız bir olay var ki oda
12 eylül darbesi
Üniversiteden kardeşi alınıp sonra birdaha haber alamayan bir babam var
Araştırdıkça sadece işkence gördüğü bilgisine ulaşan
İçinde olmadığı bir mezarı olan..
Kendi yanlısınada kıyım yapanları gördü bu ülke
Ben kişi siyasetine güvenmem
Yapılanlar ve yapılacaklar önemli benim için
O ayrı bir konu. PKK olarak seni bölmezler. Bu hem güneydoğu da yaşayanların, hem de Amerika İsrail gibi devletlerin işine gelmez. Ama bu terör biter anlamına gelmesin. İlkbahar ile birlikte kötü PKK eylemleri görebiliriz.
Oylamalara Kılıçtaroğlu'nun katılmaması hakkında ne düşünüyorsunuz ?
A) Bu bir tepki mi ?
B) Yoksa savunduğuna inancı mı yok ?
C) Oylamayı unuttu mu ?
Keşke çıksalar ama bu dediğini erdoğan kılıçdaroğlu ve bahçeli çıkıp yapmalıSiyasi yazışmaları anlayacak kapasite bende yok. Sanırım bu konuda anlama kıtlığı yaşıyorum.
Yeni anayasayı destekleyen ile buna karşı çıkanların bir TV programına çıkıp maddeler üzerinden geçip, halkın anlayacağı şekilde anlatmasının ne zararı var ? Geçmiş yıllarda Burhan Kuzu bunu yapmıştı tabi onun anlattığı ile bugün konuşulan aynı mı farklı mı bilmiyorum.
Burada böyle bir oylama açıldı hadi, insanlar birbirine hakaret ediyor, çok sivri şeyler söyleniyor. Elbette herkes kendisinden, söylediklerinden sorumlu fakat siyasetin yasak olduğu bir mecrada böyle bir konu açılırken üyelere bir güvence verebiliyor mu KK yönetimi? Bence böyle bir konu açılmamalıydı. Ben herkesi daha ılımlı yazmaya davet ediyorum çünkü ifade özgürlüğünün oldukça kısıtlı olduğu bir dönemden geçmekteyiz. Lütfen dikkat edelim ve girdiğimiz tartışmalar önümüze farklı şekillerde çıkmasın.
Bu sıralar hep yasaklardan gidiyoruz canım her nedense.Elbette benimde bu sekilde kafamda deli sorular fakat daha önceki konuyuda baz alırsam cevabını tahmin etmek cokta zor degil benim açımdan.
Neyse daha fazla konusmayayim,şutlanırım yine neme lazım
Hayat felsefem sevdiklerim ile siyaset ve din hakkında konuşmamak. Kalpler kırılıyor , kimsenin düşüncesi değişmiyor.
Anlayamadım yazdığınızı. Yani oy verdiğiniz parti iktidarda olduğu için mi alkışlıyorsunuz avuçlarınız şişmeden ve içeriğine bakmadan.Evet bende bunu düşünüyorum sonuna kadar.
Eğer bunu referandum a sunan kemal kılıçdaroglu olsa idi alkişlamaktan avuclari şişerdi.
Anlıyorum da bu düşünceyi de.
Burada oy vermeyeceğim diye yazan biri için yanlış olduğu savunulurken,oy vermesi gerektiği söylenilirken,Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir parti lideri olarak ,etkili olsun veya olmasın,oyunu kullanması gerekmez miydi?Bence tepki vererek oylamaya hayır diyorlar.
Ülkeye vereceği zararları dile getiriyorlar ama,zamanında daha aktif olsalardı saha içinde fazla çaba gösterselerdi daha verimli olurlardı..
Mhp'yede tepkililer oylamada evet dedikleri için..
Bir gun Turkiyeye geldiğinde tatil için bile bu alınan kararların sonuçlarını hissedeceksin. İranı duşunsene.Ben yurtdışında yasiyorum. Anladigim kadariyla burda da oy kullanilabilecekmis. Türkiye'de yasamadigim halde ordaki insanlarin yonetilis bicimi hakkinda fikir beyan etme hakkini kendimde bulmuyorum. Bu referandumda yurtdisinda oturanlarin oy kullanabilmesi cok ama cok yanlis bu sebeple. Zamaninda ak partiden yana olmus olsam da, son gelinen noktada samimiyetlerine artik pek inanmıyorum. Ayrica su an zaten erdogan'in mevcut gucleri elinde bulundurdugu da asikar. Kendisin bu yetkileri kotuye kullandigi zamanlar olmadi degil, ondan sonra gelenlerin ne yapacagi ne malum. Bu kadar guvun tek insanin eline verilmesi en dogru insani bile yolundan sapitabilir. Oy verseydim hayir olurdu secimim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?