Senin gibi insanlar Ülkede olduğu sürece çok şükür burnumuz boktan kurtulmaz
zorla ban istiyosun kız sussana
Öyle evet bu. Azıcık eğitim olsa o kafa aydınlanacak çünkü. Gerçi bazı kafalar yine nato kafa nato mermer ama. Benim savunacak kapasitede olmadığımı söyledi ben de buna karşılık o göstergeyi sundum sen o kapasitede değilsin diyene lafınız yok ama? Hakkaniyetliyseniz o tarafa da alıntı yapın
inşallah canımmm bende senin umudundan istiyorum
Burda bir anket paylaşılmış ya geçenlerde
Evet diyenlerin eğitim seviyesi İLKOKUL ORTAOKUL
hayır diyenler LİSE ÜNİ
Evet diyen yaş ortalaması. 35 .60
Hayır diyenler 18.35
Ulan ben o anketi yapıp bizi yok sayanınnnnn .....
İşte bunun gibilerde birşey oldum sanıyor
Benim mesleğimi hakkıyla yapmama izin vermeyenler utansın ben hiç utanmıyorum. Bundan sonra göstereceğim ben tarafsız yargıyı. Alıntı yapmayı kes bana yazmıyorum artık
Bundan bu kadar mı gocundunuz kapasite yok diyene laf yok ben onu söyleyince oo niye söyledin. Bilgimizi yazdık hala daha eski mevzuatı yeni mevzuat diye paylaşıyorlar
Ay amma uzattın ya :) Hadi son sözü sen söyle.:) Verecek cevap bulamayınca yazıma mi takıldıniz ? ? ?
Korkmuyorsaniz eğer neden öyleyse , banlanma olmayan yerde dinleyin beni diyorsunuz ? Halaya gel.
ben HAYIRCIYIM BENDE şimdi konuşurum ama susuyorum Allah görsün ve yaşayıp görcez artık sende işini yap kız kolay gelsinHak eden hakkına razı olur ama haklısın susayım artık gidip işlerimi yapayım
Pastayı götürdünüz haaSeviyorum seni olaki birşey olur senin bebeleri yurt dışında okutcam söz ,
artık üzerime görev oldu
Ay amma uzattın ya :) Hadi son sözü sen söyle.
Kendini ifade ederken karsidakini batirmak guzel degil.
Bunun gibiler demekte hic hos degil.
Konudan cikip kisisel sacmaliga donusuyor
tamam iki trafada diyorum susun diye artık herşeyi yaşayıp görcezAma ne diyor baksana onada kız
Dışarı da gösteri yapan insanlar bunların sözlük anlamını bile bilmiyor...MakarCumhuriyetimiz,haklarimiz,özgürlügümüz elden gitti havai fişekler patlatiliyor ülkemde Allahim sen akil,fikir ihsan eyle bu insanlara firsat verme bizi zalimin zulmünden bi tek sen korursun.Aydinlik gunlerimiz karardi.
Hakkimizda hayirlisi artik..
AMİNNN...vicdanlar ne durumda Rahat mı?Vicdanı olmayan insandan korkarım ben...Bi parti uğruna bu ülkede vicdan öldü kör sağır dilsiz....Buna alet olan herkes sürüm sürüm sürünür inşallah vakti geldiğinde.. .
tamam iki trafada diyorum susun diye artık herşeyi yaşayıp görcez
bay bayyTamam kuzum gidiyorum
VallahiAy amma uzattın ya :) Hadi son sözü sen söyle.
Boşver ortada konuda yok zaten çünkü adabıyla konuşacak bir muhalefet olmadıkça bizi kötüye teşvik edenler çok olacak.
Aslında tamda konunun içindeyiz hayırcı olarak tehdit ediyor baksana maşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?