anlarlar mı sence :) boşuna yoruyorsun kendiniAnlamıyorsunuz bi daha anlatıcam. Arkadaşlar YSK DAHA ÖNCE DE HUKUKSUZ KARAR VERMİŞ ZATEN sevgili hukuktan ısrarla anlamaya çalışmayanlar. O madde 10 dediğin ayrıca eski mevzuat of be hukuku burada anlatmaktan artık bana daral geldi hoş bi işe de yaramıyor da. Kanuna aykırı karar veremez kanunu meclis yapar diğerleri de uygular! YSK diyor ki biz daha önce de kanunu uygulamadık hukuksuzluk yaptık yine hukuksuzluk yapıyoruz. Anlayın artık ya
Ben buna gülerim evet evet kesin hile
Sen satılmış hakim savcı görmek istiyorsan git adliyeye bak. Hiçbir şeyden haberin yok biliyormuş gibi boş keseden atıyorsun. Sen tarafsız yargıyı gör bundan sonra
Ilk mesajinizda yazacaktım vazgeçtim , Son dört mesajınız kendi okulunuz , o kimsenin yanından geçemeyecegi ! okul ve karşı tarafın eğitimi . Bu mu sizin tartışma biciminiz. Ayıp.
Hazırım umutluyum mutluyum göreceğim tabi
Ben göreceğimi gördümde asıl sen göreceksin hazırlıklı ol.
izcim peki göremezsek cocuklarımıza ve torunlarımıza bunun hesabını verebilecekmiyiz.Hazırım umutluyum mutluyum göreceğim tabi
Ben göreceğimi gördümde asıl sen göreceksin hazırlıklı ol.
Ya hu yapmayin allah askina konusmak isteyip yazdim insan soguyor boyle mesajlarla.
Okudugunuz yanindan gectiginiz okullarla kendinizi cok ulasilmaz hissedin eyvallahta burdan neyin havasini atiyorsunuz bizene okudugunuz okuldan sizin egitim seviyenizden kapasitenizden?
Cok seviyesiz oluyor yapmayin allah aşkina.
Bilginiz varsa yazin ogrenelim o kadar
Ya hu yapmayin allah askina konusmak isteyip yazdim insan soguyor boyle mesajlarla.
Okudugunuz yanindan gectiginiz okullarla kendinizi cok ulasilmaz hissedin eyvallahta burdan neyin havasini atiyorsunuz bizene okudugunuz okuldan sizin egitim seviyenizden kapasitenizden?
Cok seviyesiz oluyor yapmayin allah aşkina.
Bilginiz varsa yazin ogrenelim o kadar
ban yiyceksin bak sus artık çok ters konuşuyosun izciOlgunlaşamamış meyve çürüyerek düşer ,,bekliyorum
ama her yer aynı değil ki, ben İstanbulda kullandım oyumu , kardeşim Şırnakta mesela .
benim gözlemlerim ile onun ki bir değil ki, küçük yerlerde ve doğuda sandık başında her partiden biri olamıyor malesef..
çamur atmak değil olay , siz gerçekten hiç hile olmadığına inanıyor musunuz ?
Olgunlaşamamış meyve çürüyerek düşer ,,bekliyorum
Burda bir anket paylaşılmış ya geçenlerde
Evet diyenlerin eğitim seviyesi İLKOKUL ORTAOKUL
hayır diyenler LİSE ÜNİ
Evet diyen yaş ortalaması. 35 .60
Hayır diyenler 18.35
Ulan ben o anketi yapıp bizi yok sayanınnnnn .....
İşte bunun gibilerde birşey oldum sanıyor
izcim peki göremezsek cocuklarımıza ve torunlarımıza bunun hesabını verebilecekmiyiz.
tamam inançlısın umutlusun buna saygım sonsuz ama hadi umut edilen olmadı ?
Oy oy oy bak sen benim yanından geçemeyeceğim okul yok Ülkede ama AMERİKA da okumuşsan doğrudur
Bundan bu kadar mı gocundunuz kapasite yok diyene laf yok ben onu söyleyince oo niye söyledin. Bilgimizi yazdık hala daha eski mevzuatı yeni mevzuat diye paylaşıyorlar
Ben adliyede tarafsız hukuku göstereceğim merak etme :)
zorla ban istiyosun kız sussanaSenin gibi insanlar Ülkede olduğu sürece çok şükür burnumuz boktan kurtulmaz
inşallah canımmm bende senin umudundan istiyorumBebeğim bu Ülke çok acılar çekti cidden ne yanlış kararlar verildi Ülkemizi Atatürk ten sonra adam gibi kim kalkındırdı .
Medeniyete aç kaldık resmen.
Ya bu kişi seçimi değil ki yasa değişimi ben kendi çocuklarımın hayatının daha garantide olacağını düşündüm verdim.
Sen aksini düşündün verdin. Birdaha çocuklarımız darbe görmesin sefalet yaşamasın modern ve eşit yaşasın diye umut ediyorum.
Geleceği kimse bilemez ama seni temin ederim bugünden daha iyi olacağımıza inanıyorum.
ban yiyceksin bak sus artık çok ters konuşuyosun izci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?