gostersin, ben burada ysk ile yazismiyorum. Burada yazilanlara bakiyorum sayfalari tek tek okuyorum ve bir tarafi genellemeden okuduklarima cok uzuluyorum.
Unutmayin, herzaman olan halkimiza oluyor. Kimse birbirine dusmeden biraz tansiyonu dusuk tutarak, gaza gelmeden tabi ki istedigini tartişsin. Tabi ki mumkun degil. Biliyorum, boşa yaziyorum.
bonuscum göstere göstere yapacak halleri yok kiGuzel arkadasimhile olsa neden bazi yerlerde oy kabi olsunki?
Neden her partiden biri olamiyor?
Evet icin hile yapildiysa neden bazi illerde yapip yukseltilmiyo?
Tuncelide mesela yapsinlar hile niye yapamiyolarda ordaki oylari biraz artirmiyolar?
Oy oy oy bak sen benim yanından geçemeyeceğim okul yok Ülkede ama AMERİKA da okumuşsan doğrudur
güzel teklifin için teşekkürler beybisi :)Seviyorum seni olaki birşey olur senin bebeleri yurt dışında okutcam söz ,
artık üzerime görev oldu
dün hepsi piknikte fink atıyordu en azından benım sağım solum yanım çaprazım surileydi.Bir de vatandaşlığa alınan 3 milyon Suriyeli vardı, o sandıkların istatistiği nedir acaba, bilen var mı?
BEN NEDENSE ONLARINDA çoğunun hayır dediğini düşünüyormBir de vatandaşlığa alınan 3 milyon Suriyeli vardı, o sandıkların istatistiği nedir acaba, bilen var mı?
Bir de vatandaşlığa alınan 3 milyon Suriyeli vardı, o sandıkların istatistiği nedir acaba, bilen var mı?
Bildiğim onlar oy kullanmadılar..
Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?Anayasa değişecek artık mutlumusunuz EVET'çiler...
Bahçeli ülkenin kaderinin değişmesine senin katkın var sende mutlumusun,bu kadar Hayırd iyenlerin vebalini nasıl taşıyacaksın...
Kötü günler kapıda artık ...
Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?
Mühürsüz zarflarla seçime katılanlar halktan değil mi? O yerdeki seçim tekrarlansa aynı sonuç çıkmayacak mı ? Çünkü sayımda bir şaibe yok ,tek sorun zarfların mühürsüzlügü.
Herkes gibi gidip orjinal YSK zarflarıyla tercihlerini yaptılar evet yada hayır olarak.Her Türk vatandaşı gibi,gidip seçme haklarını kullandılar.Îradelerini sandiga yansittilar.Bunda bir sorun var mi ? Evet oylarini artirmaya yönelik hiç bir saibe yok yani.
Trafo kedi falan her şey bitti, tek umudunuz insanların tercihleriyle yaptıkları secimin sayilmamasi mı gerçekten.Umudunuzu bir buna mı bagladiniz ?
Öte yandan benim tercihimle çıkan sonuca saygı duyulmamasi ,benim zerre umrumda değil :) Saygi duymayabilirler,hakaret edebilirler ,kucumseyebilirler hiç sorun yok yani :)
Ne diyor Cumhurbaşkanı "Atı alan Üsküdar'i geçti"
BU anayasa içindi canım sonuçta milletin geleceğiyle alakalı karar parti değil ki vaat olsunYa merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?