Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Beni en çok üzen mesele , bu işin parti meselesi haline getirilmesi.

Siz biz diye konuşuluyor , iki tarafta dusmanliktan aklını durdurdu.
Özellikle sol kesimin düşmanlığı, akla zarar.
Çoğu insan bu yüzden gidip evete bastı.
Ben de zor tuttum kendimi.
Burayı okumamaya çalıştım.

Okudukça , " Allah ' im " ben bu taraftan mıyım diye sızlandım.

Tabi ki boşuna yahu kk daki orana bak %72 hayır çıkmış, hile yapılmasa Türkiye genelinde de bu çıkarmış buna verilebilecek cevaptaki mantıklı cümleye yazık. Gerek de Yok zaten , kafan güzelmiş güle güle kullan derim en fazla

Hala " sol" kesimin düşmanlığı diyorsunuz. Arkadaşlar siz politikacıları dinlemiyor musunuz, yani insan kulaklarını kapasa duyar. Kim kime düşmanlık etmiş..azıcık hakkaniyetli olun artık.

* Türkiye de solcu azdır, hayır cephesinin hepsine solcu demek için, sıfır politika bilmek lazım.

Guzel arkadasim hile olsa neden bazi yerlerde oy kabi olsunki?

Neden her partiden biri olamiyor?

Evet icin hile yapildiysa neden bazi illerde yapip yukseltilmiyo?
Tuncelide mesela yapsinlar hile niye yapamiyolarda ordaki oylari biraz artirmiyolar?
bonuscum göstere göstere yapacak halleri yok ki
olamıyor , bak yine Şırnaktan örnek veiyorum sandık başında sadece iki kişi var , ikisi de Hdp lidir belki bilemiyorum .
mesela Dedemler Amasya'nın bir ilçesinde yine sandık başında 3 kişi , nereden bileceksin ne olduğunu kim oldıuğunu.
daha öncede benzeri bir sürü olay oldu. Hayır önde çıksaydı ve yine bu geçersiz pusula mevzusu olsaydı yine güvenilir olmayacaktı .
ysk mesela neden son anda bu oyların geçerli olacağını söyledi? ben bir vatandaş olarak arkada mühür olması gerekitğini bilip kontrol ediyorum , sen sandık görevlisisin , sana eğitimler veriyorlar , ve tek kişi değilsin buna nasıl sandık görevlisinin hatasıdır , onlar hata yaptı diye geçersiz sayamayız diyebiliyorsun. ben bunu anlayamıyorum gerçekten .
ben nerden tespit edip , kanıtlıycam bu oyların dışarıdan gelip gelmediğini.
oy farkı çok az , ülkenin yarısı istemiyor sonuç olarak.
böyle kocaman bir soru işareti varken içim hiç rahat değil

Bir de vatandaşlığa alınan 3 milyon Suriyeli vardı, o sandıkların istatistiği nedir acaba, bilen var mı?
dün hepsi piknikte fink atıyordu en azından benım sağım solum yanım çaprazım surileydi.
devasa ateş yakıp adana urfa pişirdiler.
bizde tavuk kemirdik :)))
en az 20 şer kişilik gruplar halindeydiler.
başka yoruma gerek varmı

Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?

Mühürsüz zarflarla seçime katılanlar halktan değil mi? O yerdeki seçim tekrarlansa aynı sonuç çıkmayacak mı ? Çünkü sayımda bir şaibe yok ,tek sorun zarfların mühürsüzlügü.
Herkes gibi gidip orjinal YSK zarflarıyla tercihlerini yaptılar evet yada hayır olarak.Her Türk vatandaşı gibi,gidip seçme haklarını kullandılar.Îradelerini sandiga yansittilar.Bunda bir sorun var mi ? Evet oylarini artirmaya yönelik hiç bir saibe yok yani.
Trafo kedi falan her şey bitti, tek umudunuz insanların tercihleriyle yaptıkları secimin sayilmamasi mı gerçekten.Umudunuzu bir buna mı bagladiniz ?
Öte yandan benim tercihimle çıkan sonuca saygı duyulmamasi ,benim zerre umrumda değil :) Saygi duymayabilirler,hakaret edebilirler ,kucumseyebilirler hiç sorun yok yani :)
Ne diyor Cumhurbaşkanı "Atı alan Üsküdar'i geçti"

Kimdi yazdı hatırlamıyorum " ben hayır'li olsun dedim , karşıdaki de aynı cevabı verdi. Gülüştük. Oyumu güvenilir ellere bırakmanın huzuruylayim. " gibi bir açıklama yapılmıştı burada.
En çok aklıma takılan mesajlardan.

Çok tuhaf gelmişti bu yorum. Ayrıştırma bir taraftan, idrak ve bakış acısı şaşırtmıştı beni.
...

Şimdi kimse hayırlısı olsun demiyor. Ağza dolanan kelimeler , kelime oyunlarıyla yerini bulmuyor demek ki..

At alındı ama Üsküdar için korkuluyum , suphedeyim.
Sonumuz ne olacak diye düşünüp duruyorum.
En azından elimde neyin ne olduğunu bildiğim yuzyillanmis sistem vardı.
Şimdi korkuyorum.
Yazıp çizmek istemiyorum , su olacak bu olacak diye ama korkuyorum.
Hayırlısı olsun ne diyelim.

Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?
BU anayasa içindi canım sonuçta milletin geleceğiyle alakalı karar parti değil ki vaat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…