- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Sorabilir mıyım neden muhursuz oylar zarflar gecersiz değil??çünkü sandık başı görevlileri sayım biter bitmez, telefonla bildiriyor parti merkezlerine.
veya bir kısmı twitliyor sonuç kağıtlarını.
ysk da resmi olarak onaylıyor.
+1Hayir bu tabloyla kazansaydi zafer diyecektiniz ama
salla her secimde ayniGenemi hangi kedi girdi trafoya
Yo bu sefer geçersiz pusulalari kabul ediyosunuz sizde oyun çok alıştıksalla her secimde ayni
ona ben de şaşırdım açıkçası.Sorabilir mıyım neden muhursuz oylar zarflar gecersiz değil??
he heYo bu sefer geçersiz pusulalari kabul ediyosunuz sizde oyun çok alıştık
neden ,sizi rahatsız eden ne, benim yorumum sizi ilgilendirmez ,karışmayın lütfen ,kimseye ithamda bulunmuyorum,alıntı yapmıyorum,inaç ile ilgili bir ayette değil,burada kendimize atıfta bulunuyorum demekki hala içimizde birşeyler eksik,yani ALLAH cc böylesini uygun görmüş diyorum çünkü hiç bir zaman evet çıksın diye değil vatanımız için hayırlısı çıksın diye dua ettim ...
sizi bi kaç gündür takip ediyorum , az çok ne minvaldesin anladım ,dürüst olun ve günahınızı aldığımı bizzat bana söyleyin
daha fazla yazacak söze gerek yok
Iste buda evetin zaferi cok şükür+1
Kesinlikle
Olanı diyoruz gerçi biz hep olani söylüyoruz ama siz hep görmek istedginiz gibi gördüğünden amaaman kendimi yoramamhe hedaha cok seyler bulursuuz
Sandık başlarından direk bildiriliyor genel merkezlereevet ya cok ilginc anadolu ajansı kendi actı heralde gidip gelde guven iste
Ne uzuluyosun canım emin ol biz gene en doğrusunu yaptık evet diyen arkadaşlar düşünsün
Ay pardon görmezden gelmedim akıllı, inançlı, milletini seven, çabalayan bir lider demek Bir ülke demek ...ha sen seversin, sevmessin o ayrı ülkemin istikrarı için EVET
hayir ciksa idi ozaman dalavere yok dicektiniz, her secim ayni ciddiye almiyorum artikOlanı diyoruz gerçi biz hep olani söylüyoruz ama siz hep görmek istedginiz gibi gördüğünden amaaman kendimi yoramam
Buyuk sehirlerden ve tum dogudan hayir cikmis, sen hala AKP'nin verilerini paylasan AA haber ajansinin verilerine mi seviniyorsun?Bitti, bitti Saraylim başkanlık hayırlı olsun
Heee ya rabiam bıktık vallasalla her secimde ayni
Ama aynı şeyi yapıyorsunuzArkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?