Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Aynen bunu yazacaktım şimdi... kimsenin neyin nasıl değiştiğiyle alakası yok zaten, çoğunlukla hayır diyenler cb karşıtı, evet diyenler cb nin bir bildiği vardır diyenler :)

Lütfen bir zahmet Cnn türk ya da Habertürk gibi bir kanalda tartışma programlarını izleyin. Her iki taraftan da katılımcılar oluyor, herkes yorumunu yapıyor. Neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor.

işte sıkıntı bende KK'dan önce çok sıkı bir siyasi mizah okuru olarak artık ANLAYAMIYORUM.

Yazdıklarınızdan şunu anlıyorum; "konu içeriği önemli değil, siz anlayacak kapasite de değilsiniz, size anlatmaya gerek duymuyorum."

ben böyle anladım ....

yanılmıyorum değil mi ?
Aslında yanılıyorsunuz. Günlerdir medya bununla çalkalıyor bir kişi anlatmak için çaba sarf etmiyor. Herkes avukat değil ki yasa dilini anlasın. Bu durumda keriz yerine konulmuş oluyoruz. Maddeleri okudum konu başlığında lakin anladığım şeyler sınırlı sayıda. Bu forumda en azından bu yasa dilini izah edecek birileri gelsin diye bekliyorum.
Anlatmak istediğim bu.

Aynen bunu yazacaktım şimdi... kimsenin neyin nasıl değiştiğiyle alakası yok zaten, çoğunlukla hayır diyenler cb karşıtı, evet diyenler cb nin bir bildiği vardır diyenler :)

işte diyorum ki birileri çıkıp bunları tek tek anlatsın....

işte sıkıntı bende KK'dan önce çok sıkı bir siyasi mizah okuru olarak artık ANLAYAMIYORUM.
Programlardaki anayasa hukukçuları bile bu konuların anayasa hukukçusu olmayanlar için anlaşılması zor olduğunu söylüyor. Ama mesela Ersan Şen gibi hukukçuların sorduğu sorulara hiçbir 'evet'çi cevap veremiyor...

Lütfen bir zahmet Cnn türk ya da Habertürk gibi bir kanalda tartışma programlarını izleyin. Her iki taraftan da katılımcılar oluyor, herkes yorumunu yapıyor. Neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor.

bu arada konuşma yapanların meclisten olması tercihim .... Belirli(!) kanallara çıkanların nereden olduğu malum

CNN Türk veya HaberTürk kanallarında vekil göremedim konuşanlar hep hukukçu ...

ben bilmiyorum ama iktidarın herşeyi kendi lehine çevirmek için yaptığını biliyorum. her zaman fikirlerini desteklemediğim için 'hayır'.

Hee şimdi oturmuş fatih altaylı uzay madenciliğini tartışıyor birileriyle birazdan da penguen yayınlarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…