- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Kendi adıma cevap vereyim.
Maddelerin hepsi Tek Adam'a bağlandığından çokta okumaya gerek yok.
Benim için TEK ADAM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür.
Bu yüzden Hayır diyorum.
![Süper :super: :super:](/images/smiley/süper.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adıma cevap vereyim.
Maddelerin hepsi Tek Adam'a bağlandığından çokta okumaya gerek yok.
Benim için TEK ADAM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür.
Bu yüzden Hayır diyorum.
Yapsınlar bir canlı yayın TRT den anlatsınlar ,bizde anlayalım milletçe,ulusa sesleniş konuşmaları oluyor ya tek ağızdan oda olur ,kalabalığa gerek yok
Bu arada tüm oylanan maddeleri yazdım, eminim ki kimse bir halt anlamadı. Bende anlamadım rahat olun... Nedense ne iktidar, ne de muhalefet bunları açıklama gereği duymadı. Neye evet diyeceğiz neye hayır bilen var mı ?
Lütfen bir zahmet Cnn türk ya da Habertürk gibi bir kanalda tartışma programlarını izleyin. Her iki taraftan da katılımcılar oluyor, herkes yorumunu yapıyor. Neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor.
Aslında yanılıyorsunuz. Günlerdir medya bununla çalkalıyor bir kişi anlatmak için çaba sarf etmiyor. Herkes avukat değil ki yasa dilini anlasın. Bu durumda keriz yerine konulmuş oluyoruz. Maddeleri okudum konu başlığında lakin anladığım şeyler sınırlı sayıda. Bu forumda en azından bu yasa dilini izah edecek birileri gelsin diye bekliyorum.Yazdıklarınızdan şunu anlıyorum; "konu içeriği önemli değil, siz anlayacak kapasite de değilsiniz, size anlatmaya gerek duymuyorum."
ben böyle anladım ....
yanılmıyorum değil mi ?
Aynen bunu yazacaktım şimdi... kimsenin neyin nasıl değiştiğiyle alakası yok zaten, çoğunlukla hayır diyenler cb karşıtı, evet diyenler cb nin bir bildiği vardır diyenler :)
Programlardaki anayasa hukukçuları bile bu konuların anayasa hukukçusu olmayanlar için anlaşılması zor olduğunu söylüyor. Ama mesela Ersan Şen gibi hukukçuların sorduğu sorulara hiçbir 'evet'çi cevap veremiyor...işte sıkıntı bende KK'dan önce çok sıkı bir siyasi mizah okuru olarak artık ANLAYAMIYORUM.
Lütfen bir zahmet Cnn türk ya da Habertürk gibi bir kanalda tartışma programlarını izleyin. Her iki taraftan da katılımcılar oluyor, herkes yorumunu yapıyor. Neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor.
Bu arada tüm oylanan maddeleri yazdım, eminim ki kimse bir halt anlamadı. Bende anlamadım rahat olun... Nedense ne iktidar, ne de muhalefet bunları açıklama gereği duymadı. Neye evet diyeceğiz neye hayır bilen var mı ?
Link vermek yasak mı bilmiyorum ama barolar birliğinin gayet anlaşılır, açıklamalı karşılaştırma listesi mevcut
http://anayasadegisikligi.barobirlik.org.tr/Anayasa_Degisikligi.aspx
Hee şimdi oturmuş fatih altaylı uzay madenciliğini tartışıyor birileriyle birazdan da penguen yayınlarlar...Lütfen bir zahmet Cnn türk ya da Habertürk gibi bir kanalda tartışma programlarını izleyin. Her iki taraftan da katılımcılar oluyor, herkes yorumunu yapıyor. Neyin ne olduğu gayet iyi anlaşılıyor.
http://www.anayasa.gen.tr/elveda-anayasa-v2.htmDeğil mi ? kimse anlatmıyor ? iktidardan biri, muhalefetten biri ile karşı karşıya gelip bunları anlatmıyor !
Biz neyi oyluyoruz ?