Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Veee, İstanbul Ankara İzmir buralarda hayır çıkmış.varsin çıksın.buda şu demekki Erdoğan partisine çeki düzen verecek ve ona göre adımlar atacaktır bu Oylama gene AKP partisine yaradı açıklar onarilacaktir

Istediği kadar çeki düzen versin artık büyük şehirleri alamaz

Evet: 51.43
Hayır: 48.57

Şu tablo ülkenin Akpliler(Erdoğancılar) ve diğerleri olarak ayrıldığını gösteriyor. Kendi seçmenleri dışında kimse bu anayasa değişikliğine inanmamış. Yani Erdoğan biatçılarına dua etsin onlar sayesinde önde olabiliyor. Ama 3 büyük ilde tehlikeye girdiler Akp için sinyaller başladı. Panik olmuşlardır şimdi.

Mhp seçmeni son seçimde Mhp'yi neredeyse baraj altına bırakacaktı. Bahçeli'nin gitmesini istiyorlardı. Gitmesini istedikleri bir adamın evet demesini önemseyeceklerini sanmış bazı üyeler.

MHP den bir Bahçeli evet demiş zahar bu naaasıl bir destek

Siz Erdoğan ı mı oyladınız ?? Erdoğan ı seviyor musunuz sevmiyor musunuz anketi yapıldıda haberimiz mi yok
Biz geleceğimizi devletimizin istikbalini oyladık ama hay allah yanlış mı yaptık

Boş lakirdilar bunlar Bir lider Bir ülke demek tadlum.. Sende Erdoğan için dışarı cikmadin

Arkadaslar basinizi dik tutun.O kadar cirkin seviyesiz, tek tarafli propagandaya ragmen evet oylari cok da yüksek gelmedi.Bir sürü insan acikca tehdit edildi.Oylarda ne kadar manipülasyon oldugunu da bilmiyoruz.Tüm bunlara ragmen hayir oylarinin sayisi bizi mutlu etmeli.Lütfen burada sizi galeyana getirmek isteyenleri dikkate almayin.Görmezden gelin.Sinirlerinizi harab etmeye degmez.

Hımmm... Sizin zihniyetinize gayet uygun bir düşünce. Hatırlıyorum da bir genel seçimden sonra AKP yine zaferle çıkmıştı ve Erdoğan şöyle bir açıklama yapmıştı : gördüğünüz üzere bazı arkadaşlar artık bizimle değil. Onları bazı yanlışları yüzünden eledik. parti içerisinde hallettik.

Bu bahsettiği kişiler yolsuzluk yapanlar. o zaman muhalefet isyan etmişti. bu ülkenin yargısı var hukuku var , böyle şeyler parti içinde halledilir mi diye... halloldu... Aynen devam edecek bu düzen. Ama bir gün bu adaletsizlik herkesin kapısını çalacak herkese dokunacak. Her şeyi geçtim adalet istiyorum ben gerisi fasa fiso

sonuc evet de hayır da cıksa terör bitmeyecek belki biraz daha azalabilir ama bitmez. Bizim savaşımız bir ülkeyle, bir milletle değilki bütün avrupa birleşti bizi bitirmek icin. Biz türkiye olarak tek vaşınayız onların karşısında

Boş lakirdilar bunlar Bir lider Bir ülke demek tadlum.. Sende Erdoğan için dışarı cikmadin
Alakası yok canım erdoganla ne alakasi var lafa gelince darbe yapan askerler tsknin yüzde biri sadece dedi geriye %99 askerimiz var milyonlarca polisimiz var onlar benim guvenligimi sağlayacak devlet benim guvenligimi sağlayacak ben onların değil kusura bakma onlar kendi kuyularina dusuyolardi ama gene siz kandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…