- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
eee bu parti secimi degildi ki..hep dedik partiye oy verir gibi oy veriliyor yok dendi demek ki oyleymis:)
Oy atmaya gitmeyen her bir vatandaş an itibariyle allahından bulsun. Şayet burada da biri denk gelir okursa şunu bilin ki en asli vatandaşlık görevinizi ihmal ettiniz, söz hakkınız yok. Sessiz kalmaya mahkumsunuz.
O tepki şaşmaz zaten, çok dikkate almamak lazım, her söylediklerini dinleyecek olursak ohoo bitmez yeminle bitmezHer seçimde , olumsuz bir sonuç çıkınca , ya da istenilen olmayacağı şüphesi duyulunca hemen hile var diyip duruluyor.
Oysa halk ikiye bölünüyor , düşmanlık besleniyor ve bu sonuçlar bunun neticesinde olunuyor denilmiyor.
" Bu seçim , parti meselesi" değil deyipte ana fikir unutulmanin sonucu.
Valla benim sana diyeceğim tek şey inşallah keşke evet demeseydim diyeceğin günler olmazŞunu unutmayalım bu seçim anayasanın değiştirilmesi içindi ve Erdoğan'ın karşısında Hollanda,, İsviçre,,Almanya,, Fransa,,ve, içimizdeki CHP,, MHP,, HDP ye rağmen gene Harika Bir başarı buda şu demekki bu millet Erdoğan'ı seviyor ve sahip çıkıyor.. Bir adam yukarıdakilere karşı üstün başarı helâl olsun
Yooo illa ki vardır ama akp ve mhp kesimi hayira kaymış bi kısım ondan düştü evet hepO tepki şaşmaz zaten, çok dikkate almamak lazım, her söylediklerini dinleyecek olursak ohoo bitmez yeminle bitmez
O değil de evet oyları düşük gidiyor hani hile hurda yok mu bişeyhayır çıkarsa ben de hile var diye sokağa döküleceğim.
Şunu unutmayalım bu seçim anayasanın değiştirilmesi içindi ve Erdoğan'ın karşısında Hollanda,, İsviçre,,Almanya,, Fransa,,ve, içimizdeki CHP,, MHP,, HDP ye rağmen gene Harika Bir başarı buda şu demekki bu millet Erdoğan'ı seviyor ve sahip çıkıyor.. Bir adam yukarıdakilere karşı üstün başarı helâl olsun
15 senedir demedim.. İçin rahat olsunValla benim sana diyeceğim tek şey inşallah keşke evet demeseydim diyeceğin günler olmaz
Benim içim hep rahat neden biliyo musun ben hep vatanımi düşünerek hareket ettim sizin gibi bi adam için değil siz darbe günü bile ülke için değil cb için gittiniz aman bişey olmasın ona diye ama diyeceksiniz adım kadar eminim15 senedir demedim.. İçin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?