Etmezki just sonradan mutlaka başka duyumlar çıkar
Oy saklandı
Yanlış sayıldı vs gibi
İnsanoğlu istemediğimiz birşey olunca kabullenmesi zor oluyor bahanelere inanmak daha kolay
Bu iki sonucun taraftarları içinde geçerli
Değil buraya yazmak genel anlamda haberleri takip etmek istemiyorum
Diyarbakır %63 hayır takdir ediyorum diyarbakırlıları:)
Nerde olacaklar her zamanki gibi u dönüşü yapmışlar.. MHP seçmeni bahceliyi takmamis..bahçeli tabanının oyu nerde
zaten denmis yuzde 70 i hayır verecek diye bence bahceli artık eskisi gibi olmıycak secmeni icinKurt vatandaslarin Bahceliden daha cok TCye sahip cikmasi?
Ne hissediyordur acaba kendisi
Mhp den % 4-5 gelir diyordum %1 ancak gelmişdevlet bahceli napıcak acaba belliki mhp secmeni onu dinlemedi:)
Ya bahçelinin birşey düşünecek hissedecek iradesimi var verin eline metni okusun ezber sözleri tekrarlasın bahçeli budurKurt vatandaslarin Bahceliden daha cok TCye sahip cikmasi?
Ne hissediyordur acaba kendisi
TamamHer zamanki gibi oy çalmakla suçlamak!!
Bi kabullenin artık gerçekleri, kabullenin!
Siz kabulleniyo musunuz peki bazı gerçekleri??Her zamanki gibi oy çalmakla suçlamak!!
Bi kabullenin artık gerçekleri, kabullenin!
artık genel baskanlıktan kendisi istifa etsin bence:)Mhp den % 4-5 gelir diyordum %1 ancak gelmiş
Mhp fena karışır
Ya bahçelinin birşey düşünecek hissedecek iradesimi var verin eline metni okusun ezber sözleri tekrarlasın bahçeli budur
Seçmeninin beklediğide bu benceartık genel baskanlıktan kendisi istifa etsin bence:)
bence kemal kılıcdaroglu ve bahcelinin kesinlikle artık bırakmaları gerekiyor.. bircok ulkucu arkadasım vardı evet diyeni hic duymadım heralde mhpden sadece bahceli evet verdi:))Seçmeninin beklediğide bu bence
Bu kadar etkisiz kalacağını düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?