Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu klasikdir her seçimde her partiden gelir aynı haberSandiklara operasyon yapilacagi haberi geliyor
Birakmayin, ciddiyim
Yaşıma ve cahilliğime verin, ben bahçelinin bu kadar olduğunu bilmiyodum...Bahçeli hep böyleydi
Türkiyenin en büyük ilk on iki / on üç civarı şehir belirliyor aslında sonuçlarıakp ye oy veren 20 ilde hayır ondeymis aslında ama oranlara bakıldıgında bunun pek faydası olmuyor
Bu klasikdir her seçimde her partiden gelir aynı haber
Sandık başlarında her partiden gözetmenliğini yapan vatandaşlar var
Bir şaibe olacağını düşünmüyorum
Yinede beklemeye devam tabi
Yanlız bu sefer herkes daha dikkatli sayım daha kalabalık içinde yapılıyor
En azından burada öyle
Basın göğe erdi mi???Eki Görüntüle 1983114
Buda burada dursun..
Kokao hiç değişmeyeceksin taki başına gelene kadar birebir yüzleşene kadarEki Görüntüle 1983114
Buda burada dursun..
telefonla girmek yasak tı nasıl cektin:) hatta paylasmak bile yasak diye biliyorum ifsa ediliyordu yapanlarEki Görüntüle 1983114
Buda burada dursun..
çıkmayacak ! cıkarsa çok çok cok sasırırım.Neden bılmıyorum ıcım cok rahat hayır cıkacagını dusunuyorum
Evet cıkamaz bu kadar da olamaz
Etmezki just sonradan mutlaka başka duyumlar çıkarEh o yuzden birakmayin diyorum zaten
Sonradan aklimizda soru isareti kalmamasi icin
İcimizin rahat etmesi icin
evet bakalım simdi batıya dogru acılma basladı buyuzden cok yakın olucak sonuclar evet cıkarsada 51-52 oranında alır gibime geliyoTürkiyenin en büyük ilk on iki / on üç civarı şehir belirliyor aslında sonuçları
Yok ermedi.. Hele tam bir sonuclansin erer elbetBasın göğe erdi mi???
EVET 51,,52 oran alır aynı cumhurbaşkanlığı gibievet bakalım simdi batıya dogru acılma basladı buyuzden cok yakın olucak sonuclar evet cıkarsada 51-52 oranında alır gibime geliyo
Aşağı yukarı bende öyle düşünüyorumevet bakalım simdi batıya dogru acılma basladı buyuzden cok yakın olucak sonuclar evet cıkarsada 51-52 oranında alır gibime geliyo
Peki elini vicdanına koy ve deki herşey adil şartlarda gerçekleşti hiçbir haksızlık olmadı devlet otoritesini evetten yana kullanmadıEtmezki just sonradan mutlaka başka duyumlar çıkar
Oy saklandı
Yanlış sayıldı vs gibi
İnsanoğlu istemediğimiz birşey olunca kabullenmesi zor oluyor bahanelere inanmak daha kolay
Bu iki sonucun taraftarları içinde geçerli