Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Peki elini vicdanına koy ve deki herşey adil şartlarda gerçekleşti hiçbir haksızlık olmadı devlet otoritesini evetten yana kullanmadı
Kullanmasından kastın tam olarak nedir
Yapılan konuşmalar sunulan imkanlar ise haksızlık olduğunu düşünmüyorum
Hangi parti olsa aynı şekilde davranırdı
Amaçları evet sonuçta
Tabiki bunun uğrunda ellerinden geleni yapacaklar
Ben chp li bir belediyenin olduğu ilde oturuyorum
Buradada evet görülmedi desem yeridir
Bunada aa neden hep hayır hayır demedim adamın amacıda hedefide o sonuçta

Manda ve himayeyi kabul etmek 1881den beri bizim tarihinizde yok. Boyundurluk altında yasamak isteyenler sonsuza kadar evet diyebilirler :)
İlk mesajın çok sığ idi bana göre tam tersi birşey söylesende aynı
Siyaset düzeyinde değil
O yüzden
Saygılar...

Saygı ile konuşan zaten çok az insan var umarım sonuçlar tartışılırkende aynı insanlar gelirde saçma sapan tartışmalar çıkmaz şurada
Hadi çarşafa gireceksiniz
Denize dökeceğiz
Gibi gibi
Evetcilerdende hayırcılardanda o seviyede konuşanlar uğramasınlar bi zahmet
Zaten konuştuğunuz siyaset değil boş yere sayfa sayısı artırmayın ...

Türkiye geneli aşağı yukarı bellide
Tv dan takip eden varmı
Yurt dışı oyları ne durumda ?
Ben en çok onu merak ediyorum

Butun yayin organlari Anadolu Ajans'in ilettigini takip ediyor. YSK'nin kendi verileri ile AAnin verileri birbirini tutmuyor. Halk TV canlidan izliyordum, YSK verilerinde hayir % 54 idi, bunu dillendirirlerken YSK CHP'ye online yayini kesti, artik HALK TV yayinlayamiyor. Yani YSK partilere yaptigi direkt online yayini kesti. AA'ya kaldik. YSK'nin yasasina ragmen bazi yerlerde uzun bir zaman vatandasi acik sayima sokmadilar, sonradan vatandas da sayima katilabildi. Acilan sandik yuzde 20lerde iken AAda yuzde 70lerde gozukuyrdu. Millet sandik basindan ayrilsin diye AA eliyle manipulasyon yapiliyor, zaten YSK de bagimsiz degil artik, tepesinde biliyorsunuz Demoklesin kilici gibi Tayyip duruyor.
Muhursuz gecirilen evet oylarina once gecersiz diyen YSK bir anda fikrini degistirip gecerli demeye de basladi zaten. Herkesin malumu seyler oluyor.
Halk TV izlemenizi tavsiye ederim.

iste buna dayanamıyorum evet cıkıyorsa da hilesiz cıksın ama hakkımızı yiyorlarsa Allah bin beter etsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…