Kullanmasından kastın tam olarak nedirPeki elini vicdanına koy ve deki herşey adil şartlarda gerçekleşti hiçbir haksızlık olmadı devlet otoritesini evetten yana kullanmadı
Manda ve himayeyi kabul etmek 1881den beri bizim tarihinizde yok. Boyundurluk altında yasamak isteyenler sonsuza kadar evet diyebilirler :)Siz gerçekleştirmişsiniz bile hazırlık yapmayın.
Ersin tabi canım o eksik kalmasınYok ermedi.. Hele tam bir sonuclansin erer elbet
İlk mesajın çok sığ idi bana göre tam tersi birşey söylesende aynıManda ve himayeyi kabul etmek 1881den beri bizim tarihinizde yok. Boyundurluk altında yasamak isteyenler sonsuza kadar evet diyebilirler :)
İşte bu yüzden burda siyasette yazmayı bile bıraktım artık.Peki elini vicdanına koy ve deki herşey adil şartlarda gerçekleşti hiçbir haksızlık olmadı devlet otoritesini evetten yana kullanmadı
Değil buraya yazmak genel anlamda haberleri takip etmek istemiyorumİşte bu yüzden burda siyasette yazmayı bile bıraktım artık.
yurtdısı vermiyorlar tvde sadece turkiye geneliTürkiye geneli aşağı yukarı bellide
Tv dan takip eden varmı
Yurt dışı oyları ne durumda ?
Ben en çok onu merak ediyorum
çıkmayacak ! cıkarsa çok çok cok sasırırım.
yanlıslıkla cıkacak yazmısım . allah mı yazdırdı nehadi inşallah! hakkımızda hayırlısı olsun
allah insanları bırbırıne düşürenlere fırsat vermesın
aminBu bır ısaret benceAynen hakkımızda HAYIRlısı olsun ınsallah
Ben de öyle. Aynen Diyarbakır 'sur'u unutmadı.Değil buraya yazmak genel anlamda haberleri takip etmek istemiyorum
Diyarbakır %63 hayır tebrik ediyorum diyarbakırlıları:)
cogunluk EVETTürkiye geneli aşağı yukarı bellide
Tv dan takip eden varmı
Yurt dışı oyları ne durumda ?
Ben en çok onu merak ediyorum
iste buna dayanamıyorum evet cıkıyorsa da hilesiz cıksın ama hakkımızı yiyorlarsa Allah bin beter etsin diyorumButun yayin organlari Anadolu Ajans'in ilettigini takip ediyor. YSK'nin kendi verileri ile AAnin verileri birbirini tutmuyor. Halk TV canlidan izliyordum, YSK verilerinde hayir % 54 idi, bunu dillendirirlerken YSK CHP'ye online yayini kesti, artik HALK TV yayinlayamiyor. Yani YSK partilere yaptigi direkt online yayini kesti. AA'ya kaldik. YSK'nin yasasina ragmen bazi yerlerde uzun bir zaman vatandasi acik sayima sokmadilar, sonradan vatandas da sayima katilabildi. Acilan sandik yuzde 20lerde iken AAda yuzde 70lerde gozukuyrdu. Millet sandik basindan ayrilsin diye AA eliyle manipulasyon yapiliyor, zaten YSK de bagimsiz degil artik, tepesinde biliyorsunuz Demoklesin kilici gibi Tayyip duruyor.
Muhursuz gecirilen evet oylarina once gecersiz diyen YSK bir anda fikrini degistirip gecerli demeye de basladi zaten. Herkesin malumu seyler oluyor.
Halk TV izlemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?