• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ayy çok güldüm yaa:)))

Neden çok güldünüz ? İnsanın can güvenliğinden korkacak durumda olmasına mı ? Yoksa videoda konuşan adamın bugün neredeyse tüm Evetçilerin sürekli tekrarladığı "çift başlılık" tan öteye giden bir açıklama yapamamasına mı?

Ben evet diyen bir kişi olarak sebeplerini size kalem kalem sıralayabilirim.
Evet diyorum çünkü,
tek kişilik yönetimlerle 700 yıl dünyaya hükmetmişiz,
evet diyorum istikrar ve huzur her daim tek parti iktidarında sürdürülebilmiş,
evet diyorum diktatörlük, egomonyalık ve ötekileştirilmecilik olmayacağı için ,
evet diyorum ülkemdeki yatırımların istihtamların ekonominin, kalkınmanın, milli savunmanın medeniyetleşmenin devamı için,
bir daha askeri insiyatiflerin kurbanı olmamak için ,darbe hükümetleriyle yönetilmemek için, şer ittifaklarına boyun eymemek için evet diyorum.
Hayırcılar ne için hayır diyor ?? savundukları tek tez şudur. Diktatörlük gelmesin tek kişi hakim olmasın yok öyle bir şey.
İyide siz şu an ki reisi cumhura da diktatör demiyormusunuz !!!
Kulağınıza gelen bir şey var dı da sizin mi işinize gelmedi ? Bu adam diktaydı dediniz bizimi yediniz ? Yada hazımsızlık mı baş göstermeye başladı?
En son Cumhurbaşkanlığı seçiminde siz zaten yarı başkanlığı kendi elinizle getirmediniz mi ?
En son 90 yıl önce tek partili dönemde seçildiniz ,seçildirildiniz. Açık oylama yaptırdınız bumudur sizin dikta rejime son dediğiniz ?
İktidarınız boyunca ne ürettiniz, yasaklamalar haricinde ne getirdiniz. Ne yaptınız ,ortaya ne koydunuz ? Sormazlar mı insanlar ?
Kendini yorma cnm sürekli niye? Niçin neden? Diye sorup duracaklar videodaki kadın gibi karsilikli otursak nerdeyse bizi dovecekler:)))))) #EVET

Hadi son bir gun kaldi bizden iki hayir geliyo bebisimde verebilse uc olucakti:) insanlar iktidar sahiplerinin hatalarini gorup ona gore davranacaklarina devamli onlarda insan diye komik bahanelere siginiyor ustelik bunun karsiligi olarak ellerinizle tek bir insana tum yetkileri vermek gercekten inanilmaz ben evimde bile esime vermiyorum ortak karar aliyoruz ve biz ulkeden bahsediyoruz..artik herseyin hayirlisini diliyorum

ATAM !
Umarım güvendiğin Türk milleti yarın doğru bir karar vererek bu oyunları bozacaktır! Umarım bize emanet ettiğin ülkemize sahip çıkar, Cumhuriyetini ilelebet yaşatma sözünü yarın bir kez daha verebiliriz.
1378370548.jpg

İnsanlar bu baskı altında mı oy kullanacak ?

Üyelere değilde şu bıyıklıya küfredebilirmiyim banlanırmıyım??
Allahım sana geliyorum sinirden kudurdum namussuz ahlaksızlar sizin zihniyetiniz batsın.
Sırf sizin gibilerle aynı tarafta olmamak için bile HAYIR diycem !!!!!!!!!

Allahım sana geliyorum sinirden kudurdum namussuz ahlaksızlar sizin zihniyetiniz batsın.

Sonra ben bu zihniyete saygı duyacağım, tebrik edeceğim öyle mi? Anlaşılan tek adamlık yalnızca yönetenlerde olmayacak ona oy veren bu düşüncedeki kişiler de kendi istediklerini rahatça yapabilecekler. Bu adam kim de bu rahatlığa sahip? Chp zihniyeti iş verecekmiş. Çünkü Hayır demiş. HAYIR demek işinden atılmak için bir gerekçe olmuş vay be..
İyi sevineyim bir işim yok diye o zaman Özgürce HAYIRRRRR HAYIIIRR HAYIRRR diyeyim bari.!!!

Sonra ben bu zihniyete saygı duyacağım, tebrik edeceğim öyle mi? Anlaşılan tek adamlık yalnızca yönetenlerde olmayacak ona oy veren bu düşüncedeki kişiler de kendi istediklerini rahatça yapabilecekler. Bu adam kim de bu rahatlığa sahip? Chp zihniyeti iş verecekmiş. Çünkü Hayır demiş. HAYIR demek işinden atılmak için bir gerekçe olmuş vay be..
İyi sevineyim bir işim yok diye o zaman Özgürce HAYIRRRRR HAYIIIRR HAYIRRR diyeyim bari.!!!
Zaten aklı fikri olan bu videodan bile ders çıkarır. Bkn hayır diyen eğitimli bir işçi
bkn evet diyen eğitimsiz bir dingil.
Çol git diyo bide kovuyor. İlber hocam gör bunları bu cahilleri bunları toprak bile kusar.
Geleceğim için HAYIR !!!

Zaten aklı fikri olan bu videodan bile ders çıkarır. Bkn hayır diyen eğitimli bir işçi
bkn evet diyen eğitimsiz bir dingil.
Çol git diyo bide kovuyor. İlber hocam gör bunları bu cahilleri bunları toprak bile kusar.
Geleceğim için HAYIR !!!

Bir de çalışan işçiye hırsız diyor.:deli:
Cidden bunlarla aynı ülkede yaşamak çok zor ya. Daha neler göreceğiz derken çok sürmez az sonra farklı bir zihniyet ile karşılaşabiliriz.
İyi ki HAYIR var!:KK34:

Şu yazdıklarını keşke buradaki herkes okusa gerçekten... Bir toplum nasıl cahilleştirilir'in canlı örneklerini yaşıyoruz. Tarih ilerde bunu yazıp, cilt cilt yapılan, anlatılan cahillikleri anlatacak. Ne acı.

Tüm bunlar aklıma "Cahil insan kendinin bile düşmanıyken başkasına nasıl dost olabilir" diyen Sokrates'i getirdi.
Ama İspanyol Sokrates'i değil :)
Cidden buna çok güldüm :) Sonra dedim ülkemizde neden felsefenin gelişmediği belli oluyor!
Sonra dedim ki neden bir felsefe mezunu olarak atamalarım 2023'e ertelendi ? İşte şimdi anladım.
pardon cok ozur dileyerek soruyorum.anlamadigim icin sizin cahil dediginiz insan bu ulkenin cumhurbaskanimi? ki eger oyleyse koskoca cumhurbaskanina ''cahil'' diyerek ulkemizi ne duruma getirmis olursunuz onuda ayri dusunmek lazim

:) guluyorum boyle seyler icin evet yada hayir demeyin

Ben kimsenin mesajını alıntılamıyorum Sayın ivitçiler. Sizde beni alıntılamayın.
Pc:Siz Sayın hitabını çok seversiniz

pardon cok ozur dileyerek soruyorum.anlamadigim icin sizin cahil dediginiz insan bu ulkenin cumhurbaskanimi? ki eger oyleyse koskoca cumhurbaskanina ''cahil'' diyerek ulkemizi ne duruma getirmis olursunuz onuda ayri dusunmek lazim

Koskoca Cumhurbaşkanımız lütfen bilmediği şeyleri konuşmaktan vazgeçsin öyle değil mi? Çünkü herkese hitap eden birinin doğruları söylemesi gerekir. Bilmediği bir şeyi biliyor gibi hitabet yeteneğini kullanmak ve onu alkışlamak bize cahillikten başka bir şey getirmez. Ülke olarak bu duruma emin ol bende memnun değilim. Zira isterdim ki yukarıda daxi daxi arkadaşımızın yazmış olduklarını "doğru bilen" bir Cumhurbaşkanına sahip olsaydık.

IMG_2039.jpg
Şunuda şuraya koyup artık çekiliyorum.
Evet oyu verecek kadınlar, Atatürk'ün size verdiği bu hakları babanız olsa vermez. Heleki şu peşine takılıp gittiğiniz reisiniz hiç vermez. Mustafa Kemal Atatürk'ün size verdiği oy hakkıyla onun Cumhuriyetini yıkmaya çalışıp, bütün haklarınızı kayıp edeceksiniz, bi günde değil şu kaynar kazandaki kurbaga gibi zamanla... !!! iyi düşünün Son pişmanlık fayda etmez.
İranlı bir aile tanıyorum, yanımızda çalışıyorlar, ah bi onları dinleme şansınız olsaydı keşke, Mustafa Kemal'in kıymetini bi anlardınız kiii.
Hayırlı olsun inşallah.
IMG_2038.jpg

Back