- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
yazmıştı bana aynı kişi diye hatırlıyorum...Padişahlık mı ? Yok ya sanmam kimsenin bunu isteyeceğini
yazmıştı bana aynı kişi diye hatırlıyorum...
CB basdanismani Ilnur Cevik gene milletle alay eder gibi bir laf etmis:
"Evet kampanyalarini cok zor sartlar altinda gerceklestirdik."
Sanirim onca okuzu kesip doner ekmek yaparak dagitmak, binlerce insana devletin otobusunu, vapurunu, ucagini tahsis edip oradan oraya mitinglere tasimaktan bahsediyor..
Durun, daha bitmedi:
"Keşke kampanya eşit şartlarda yapılsaydı da halkımızı daha da iyi bilinçlendirebilseydik…"
Yeterin gari yav.. MIlletin akliyla bu kadar alay etme hakkini size kim veriyor?
Aslinda adamlar bakiyorlar ki her dediklerine cani gonulden inanan bir kesim var, atik bu kesimin beyin sinirlarini zorlamaya gectiler. Ne desek de magduru oynasak, oylari arttirsak deyi..Ahahaha. İşte ben buna gülerimEşit şartlar olmadığını kabul etmesi güzel yalnız durumu daha iyi anlamak için döneri ekmeksiz yemesi lazım :) Çift ekmekli yemiş sanırım bu :/ Protein gitmeyince böyle oluyor demek ki düşünce sistemi :)
Onceki mesajları okuyun tekrar tekrar yazamicam
Doğru hatirliyonArkadaş açıklama yaptı zaten demokrasi istemiyor çok başlılık filan padişahlık istiyorum diye açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam ...
Hangisi doğru söylüyor çözemedim ?
Uniter yapı ile ilgili ben ne diyorum sen ona bak.
1000 kere evet diyenlere bi soralım??? Ne anlamışlar
Onceki mesajları okuyun tekrar tekrar yazamicam
Ben liderimi çok seviyorum onun için evet diyene ne kadar hayırı anlatabiliriz yada afiş paylaşana...Burda çok anlatmaya çalışan oldu sayfalarca anlatıldı...Ne anlattığımızın önemi yok herşey karşımızdakinin anladığı kadarla kalıyor maalesef...İnadına Evet diyen insanlara ne diyeceğiz mesela?Chp ye inat evet diyor?Anayasa filan önemli değil yani...onlardan önce size soralım siz neden "hayır" bunu doğru anlatabildiniz mi ?
onlardan önce size soralım siz neden "hayır" bunu doğru anlatabildiniz mi ?
Guclu Turkiye icin evet, koalisyonlar olmasin diye evet diyenlere de iki cift lafim olacak:
Turkiye'yi 15 yildir tek partili iktidar yonetiyor. Ne kadar gucluyuz? Hic dusundunuz mu?
Bu ulkenin en tepesindeki makamdaki cb hakkinda yurtdisinda hakaret siiiri yarismalari duzenleniyor, bakanlari sinirdan kovuluyor, ulke icinde teroristler cirit atiyor, ozur dilemeyiz denilen Putin'in bir iki yaptirimi karsisinda cark edilip hem ozur dileniyor, hem tazminat odeniyor. Yunan gelip 18 adayi isgal ediyor, tik edemiyorsun. Yetmiyor, halka "Sam'da namaz kilacaz" diye uyduruk masallar anlatirken Cumhuriyet kurulali beri TCye ait olan Suleyman Sah turbesinden pilini pirtini toplayip ele birakarak arkana bakmadan kaciyorsun. Bu mudur guclu Turkiye? Nasil ikna ediliyor Turkiye'nin guclu olduguna bu millet? Kendinizi kandirmayin, "Eyy Amerika!" "Eyy avrupa!" demekle guclu olunmuyor. Karsidan lafla bidi bidi bagirip is eyleme gelince "tamam abi, sensin abi" demekle guclu Turkiye olunmuyor.
Koalisyon hukumeti varken guclu Turkiye olmaz he mi?
Sene 1974, gene bir koalisyon hukumeti, basinda rahmetli Ecevit. Yunan gene zulumde, Ecevit hukumeti kendine "yapmayacaksin" diyen dunyaya meydan okuyarak Kibris'a cikartmayi yapiyor ve adada yasayan Turk milletini eziyetten, iskenceden korkusuzca kurtariyor, oradaki Turk milletine, canlarina ve mallarina dunya ne derse, ne yaparsa yapsin sahip cikiyor.. Iste budur guclu Turkiye. Suleyman Sah turbesine bile sahip cikamayan, birakip kacanlardan guclu Turkiye cikmaz. Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz.
Guclu devletleri saygin, adil, lafini bilen, devlet adami agirligini tasiyabilen liderler yonetir. Kabadayilik mafya liderlerine yakisir.Ya bugün yandaş olmayan toplasan 3-4 kanal kaldı.Kesiyorlar biçiyorlar öyle yayınlıyorlar.
Diyorum size cahillik meziyet oldu.Diplomasinin, siyasetin bir üslubu vardır.Bunu kendine uzak görenler,
mahalle kahvesi üslubunu yakın görüyorlar.
Guclu devletleri saygin, adil, lafini bilen, devlet adami agirligini tasiyabilen liderler yonetir. Kabadayilik mafya liderlerine yakisir.
Az once Halk tv'de bir video koydular. Hayir bildirgesi dagitan gencleri sanki secim yasaklari baslamis gibi oradan gecen AKP il baskani sivil kisiligi ile, bu gucu nerden aliyorsa, devletin polisine "bunlari hemen aliyorsun!" diye emrederek gozaltina aldirdi. Bu adam alt tarafi bir parti il baskani, bakan veya mv bile degil, polise emredecek ne yetkisi var? Polis onun emrine uydu ve gencleri karakola goturdu. Trajikomik.. Turk polisinin geldigi nokta. Memurluklarindan olmasinlar diye herkes korku icinde. Adamlar insanlari ekmekleri ile tehdit ediyor. Devletin resmi polisini bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?