Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sizin tebriklerinize ihtiyacımız yok ama beiz sizin her zaman yanınızdayız Milletimizin kalan kısmı diye ayrımcılık yapmıyoruz
Anlamıyorsun değil mi
Senin olanı senden alan bir yönetim biçimini destekliyorsun bunda tebrik edecek bir durum yok siz biz de yok aslında
Siz biz biriz halkız birde bizi yönetenlerler var onlar siz biz değil
Sen ben onlar rahat yaşasın diye var olmak istemem yanlış değil
Ben istiyorum sen istiyorsun diye onlar orada olmalı istemiyorsak olmamalı

DEDEYE SAHIP CIKIN, ne demeyece calisiyorsun bu ifade ile son izci? Sen herkesi okudugunu anlayamayan insanlar mi saniyorsun.

Allah Allah sen ne anladın acaba ?
Tekrar söylüyorum dedeye sahip çıkın ...Yalan mı adama sahip çıkın bak neler yaşıyor yazık

Terbiyesizlik ne biliyor musun ?
Sizin sabahtan beri yaptığınız hakaretler ve bunlara herkesin boyun eğişi .
Avam işte sizin o yorumlarınızı.
Ben sonuna kadar ne pahasına olursa olsun her düşünceye saygı duydum olabilir dedim neyse dedim ya sabır dedim.
Ama siz insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
Cahil ve sığ bir beyinle ömür çürüteceksiniz.
Fikriniz ne olursa olsun.
İnsanda erdem olmadıktan sonra benim için beş kuruş etmez.
Size dedik saygılı olun siz haddinizi aştınız ..Bakın had böyle aşılır terbiyesiz megolamanlar...

Evet oyu vererek vatan satılmıyor.Ülke Erdoğan'a satılmıyor ,yönetme yetksi veriliyor 5 sene.

bunlar beni etkilemez sonuçta sen baya baya terbiyesizsin

Tekrar söylüyorum dedeye sahip çıkın ...Yalan mı adama sahip çıkın bak neler yaşıyor yazık

Gülün gülün bunlar hepimizin iyi günleri. Nasıl bir anayasa değişikliğine evet vereceğinizin farkında mısınız bilmiyorum. Hiçbir siyasi parti savunucusu değilim ve hukuk mezunuyum, bu anayasa referandumdan geçtikten sonra hiç kimse tarafsız yargılanmayı, savunulmayı beklemesin artık öyle bir şey olmayacak. Ben de tarafsız yargılamayacağım ve savunmayacağım açıkça söylüyorum, sanmayın ki hakimler tarafsız olacak, onlar da olmayacak. Hakimleri ihraç eden HSYK'nın üyelerinin yarısından fazlası cumhurbaşkanına aitken ben tarafsız falan olamam, olmayacağım da. Neden olayım, kafasına yatmayan bir karar verdiğimde rahatça beni ihraç edecek niye tarafsız olayım? Hukuk diye bir şey sadece isim kalacak. Haberiniz olsun da, verirken ona göre oy verin.

Evet oyu vererek vatan satılmıyor.Ülke Erdoğan'a satılmıyor ,yönetme yetksi veriliyor 5 sene.

aa noldu sizler bizlere üstü kapalı vatan haini derken nasıl oldu empati yapıldı mı biraz

yönetimi tek kişinin eline bırakmak vatanını satmaktır bana göre BANA GÖRE

Bilmem ben bir sey anladim. Burada kimse Kilicdaroglunun muridi, akrabasi, tanidigi degil;kimsenin korumasina da ihtiyaci yok. Her hayirci chp li degil, evetcilerin cogunlugunun "Erdogan taraftari" oldugu gibi, bak akp li demedim, Erdogan taraftari dedim. Cunku aada ucurum var.

Bence onu bunu şunu konuşmayı bırakın kim ne diyor kim ne karar veriyor kimseyi ilgilendirmez.
Takım tutar gibi parti tutanlaraydı söyledim sana pasta ısmarlarım söz büyük dilim senin olsun

aa noldu sizler bizlere üstü kapalı vatan haini derken nasıl oldu empati yapıldı mı biraz

yönetimi tek kişinin eline bırakmak vatanını satmaktır bana göre BANA GÖRE
Sizlere vatan haini diyen yok.Hayır diyenler vatan haini diyor derken terör örgütleri hedef alınmış.Her bireyin istediği oyu vermeye hakkı var.
Sana göre tek kişinin eline bırakmak.Bana göre halkın çoğunluğunun ve meclisin eline.

Doğrudur.Önce Chp kazanmıştı Akp itiraz etti 1 oy ile Akp kazandı.Bu sefer de Chp itiraz etti 3 oy ile Chp kazandı.

OOooo hakkaten haklıymışsın şimdi anladım bizim toplum kangren olmuş keselim

gerçekten şok içindeyim başkanlık sistemi yönetimi meclise ve halkın çoğunluğunun eline bırakmak mı? bunun sana göresi bana göresi olur mu?

peki parlamenter sistem neydi?

cidden nutkum tutuldu.biz neyi tartışıyoruz şu an.

ayrıca akp li arkadaşlar veya evet verecek arkadaşlar burada sevgi pıtırcığı olmayın erdoğan hayırcılara bir sürü berbat yakıştırmalar yaparken görmek isterdim sizi.burada arkadaşlarınız hayırcı arkadaşlara hakaretler sıralarken yanımızda olun isterdim geçiniz bunları.

Oy verecek herkese söylüyorum. Lütfen bunu bilerek oy verin. Mesaj yazdım ama herkes görmeyebilir. Ben hiçbir siyasi parti üyesi değilim, savunucusu da değilim, parti de tutmuyorum, hukuk mezunuyum. Bu anayasa geçtikten sonra Evetçiler de, Hayırcılar da adil ve tarafsız yargılanmayı, savunulmayı asla beklemesin. Böyle bir şey olmayacak. Ben de tarafsız yargılamayacağım, savunmayacağım açıkça söylüyorum. Sanmayın ki şu anki hakimler tarafsız olacak, onlar da olmayacak. Kimse tarafsız yargılanmayacak. Hakimlerin ihracına karar veren kurul HSYK'nin yarısından fazlası cumhurbaşkanına aitken ben kimseyi tarafsız yargılamam, yargılayacak adam da yoktur, bana inanın. Kafasına uymayan bir karar verdiğinizde sizi ihraç edecek bu kurul. Hukuk diye bir şey kalmayacak. Biri yazmış sadece Erdoğan'a devleti daha güçlü yönetme yetkisi veriyoruz bu anayasayla diye, öyle bir şey yok, bu anayasayla siz hukuku bitiriyorsunuz, maalesef doğru. Hepimizin yargıya, bağımsız ve tarafsız hakimlere ihtiyacı olacak. Fakat bulamayan kimse şikayet etmesin 16 Nisan'dan sonra. Bunu siz oylayacaksınız. Lütfen bunun farkında olun oy verirken.

ha ayrıca hala fetö yü chp ye yıkmaya çalışan eminim mhp evet demeseydi ona da yıkacaktı bir zihniyet ile tartışmaktan anlatmaktan çoook yoruldum

kibleyin de banlanayım ciddiyim

Haftaya pazartesiye çok değişik başlayacağımızı biliyorum. Sonuç evet de olsa hayır da olsa kötümserim. Bir anneyim üstelik ben. Geleceğe kötümser bakmak çok yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…