Anlamıyorsun değil miSizin tebriklerinize ihtiyacımız yok ama beiz sizin her zaman yanınızdayız Milletimizin kalan kısmı diye ayrımcılık yapmıyoruz
DEDEYE SAHIP CIKIN, ne demeyece calisiyorsun bu ifade ile son izci? Sen herkesi okudugunu anlayamayan insanlar mi saniyorsun.
hayde bir yiğit çıksın meydana da şu terbiyesize saygı duyun desin bana göreyim!
chp li olmadığım halde sinirimi zıplattı avam tavırları.
bu arada gerçek milliyetçiler vatanın bir adam uğruna satmayanlardır akp nin gölgesinde yaşayanlar değil.
Evet oyu vererek vatan satılmıyor.Ülke Erdoğan'a satılmıyor ,yönetme yetksi veriliyor 5 sene.hayde bir yiğit çıksın meydana da şu terbiyesize saygı duyun desin bana göreyim!
chp li olmadığım halde sinirimi zıplattı avam tavırları.
bu arada gerçek milliyetçiler vatanın bir adam uğruna satmayanlardır akp nin gölgesinde yaşayanlar değil.
bunlar beni etkilemez sonuçta sen baya baya terbiyesizsinTerbiyesizlik ne biliyor musun ?
Sizin sabahtan beri yaptığınız hakaretler ve bunlara herkesin boyun eğişi .
Avam işte sizin o yorumlarınızı.
Ben sonuna kadar ne pahasına olursa olsun her düşünceye saygı duydum olabilir dedim neyse dedim ya sabır dedim.
Ama siz insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
Cahil ve sığ bir beyinle ömür çürüteceksiniz.
Fikriniz ne olursa olsun.
İnsanda erdem olmadıktan sonra benim için beş kuruş etmez.
Size dedik saygılı olun siz haddinizi aştınız ..Bakın had böyle aşılır terbiyesiz megolamanlar...
Allah Allah sen ne anladın acaba ?
Tekrar söylüyorum dedeye sahip çıkın ...Yalan mı adama sahip çıkın bak neler yaşıyor yazık
Evet oyu vererek vatan satılmıyor.Ülke Erdoğan'a satılmıyor ,yönetme yetksi veriliyor 5 sene.
Allah Allah sen ne anladın acaba ?
Tekrar söylüyorum dedeye sahip çıkın ...Yalan mı adama sahip çıkın bak neler yaşıyor yazık
Eee şimdi bundan bize ne! Biz burda kılışdarı konuşmuyoz, anayasayı konuşuyoruz. Giderse gitsin sanki babamızın oğlu.
Sizin eeeyyyyuu Kılıçdaroğlundan başka bişeyiniz yokmu yawww
Ayrıca pastanıda gördüm, en büyük dilimi kendine ayırmışsın hiç yakışmadı valla
bunlar beni etkilemez sonuçta sen baya baya terbiyesizsin
Keşke bunun idrakine varabilinse. Hayır diyince hain, evet diyince satılmış görünmese.sakin arkadaşlar gerçek hayatta nasıl siyaset için birbirimizi kırmıyorsak burda da kırmayalım
Sizlere vatan haini diyen yok.Hayır diyenler vatan haini diyor derken terör örgütleri hedef alınmış.Her bireyin istediği oyu vermeye hakkı var.aa noldu sizler bizlere üstü kapalı vatan haini derken nasıl oldu empati yapıldı mı biraz
yönetimi tek kişinin eline bırakmak vatanını satmaktır bana göre BANA GÖRE
Doğrudur.Önce Chp kazanmıştı Akp itiraz etti 1 oy ile Akp kazandı.Bu sefer de Chp itiraz etti 3 oy ile Chp kazandı.Hırsızlık konusunda en iyi örnek Yalova'dır. Parti görevlileri ile YSK arasında ki rakam tutmayınca oylar yeniden sayıldı. Sonuç değişti. Orada yapılan hile ise yanlış hatırlamıyorsam geçersiz oyların aktarımıydı.
Sizlere vatan haini diyen yok.Hayır diyenler vatan haini diyor derken terör örgütleri hedef alınmış.Her bireyin istediği oyu vermeye hakkı var.
Sana göre tek kişinin eline bırakmak.Bana göre halkın çoğunluğunun ve meclisin eline.
Sizlere vatan haini diyen yok.Hayır diyenler vatan haini diyor derken terör örgütleri hedef alınmış.Her bireyin istediği oyu vermeye hakkı var.
Sana göre tek kişinin eline bırakmak.Bana göre halkın çoğunluğunun ve meclisin eline.
Haftaya pazartesiye çok değişik başlayacağımızı biliyorum. Sonuç evet de olsa hayır da olsa kötümserim. Bir anneyim üstelik ben. Geleceğe kötümser bakmak çok yorucu.Oy verecek herkese söylüyorum. Lütfen bunu bilerek oy verin. Mesaj yazdım ama herkes görmeyebilir. Ben hiçbir siyasi parti üyesi değilim, savunucusu da değilim, parti de tutmuyorum, hukuk mezunuyum. Bu anayasa geçtikten sonra Evetçiler de, Hayırcılar da adil ve tarafsız yargılanmayı, savunulmayı asla beklemesin. Böyle bir şey olmayacak. Ben de tarafsız yargılamayacağım, savunmayacağım açıkça söylüyorum. Sanmayın ki şu anki hakimler tarafsız olacak, onlar da olmayacak. Kimse tarafsız yargılanmayacak. Hakimlerin ihracına karar veren kurul HSYK'nin yarısından fazlası cumhurbaşkanına aitken ben kimseyi tarafsız yargılamam, yargılayacak adam da yoktur, bana inanın. Kafasına uymayan bir karar verdiğinizde sizi ihraç edecek bu kurul. Hukuk diye bir şey kalmayacak. Biri yazmış sadece Erdoğan'a devleti daha güçlü yönetme yetkisi veriyoruz bu anayasayla diye, öyle bir şey yok, bu anayasayla siz hukuku bitiriyorsunuz, maalesef doğru. Hepimizin yargıya, bağımsız ve tarafsız hakimlere ihtiyacı olacak. Fakat bulamayan kimse şikayet etmesin 16 Nisan'dan sonra. Bunu siz oylayacaksınız. Lütfen bunun farkında olun oy verirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?