Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hırsızlık konusunda en iyi örnek Yalova'dır. Parti görevlileri ile YSK arasında ki rakam tutmayınca oylar yeniden sayıldı. Sonuç değişti. Orada yapılan hile ise yanlış hatırlamıyorsam geçersiz oyların aktarımıydı.

Bu sonuç çıkarsa beraber oturup yer miyiz

Yeriz ama, buyuk basari sizde en cok siz yemelisiniz:) yav arkadas ne sonuc cikarsa ciksin birbirine yakin cikacak rakamlar. Bu resmen abarti, ve kaynakta eklememissin, evde kendi cabanla yaptigin bir sekil gibi olmus

Neden tebrik edeyim arkadaş
Halkın ağır aksakta olsa iradenin kendinden alınıp başkasına verilmesine mi
Yoksa cebimden çıkacak 85 extra milletveli maaşlarınamı
Yoksa milletin iradesi dışında seçilmiş bakanların ömürboyu dokunulmaz olmalarına mı
Kimseyi evet dediği için yada evet çıktığı için sözde centinmenlik gösterip tebrik felan edemem

Bu söylemleri neye benzetiyorum biliyor musunuz ?

17-25 aralık sürecinde "vayyy evde para sayma makinesi varmış" söylemlerine. Bir kişi de sormaz mı ; Bu paranın sende ne işi var ? diye. Ama yok para sayma makinesi daha havalı. Gereksiz bir ayrıntı ama dedim ya daha sansasyonel.

Biz oy hırsızlığı, hile hurda gereksiz şeylerle uğraşalım anayasa değişikliği kimin umrunda ?

benim sokakta mahallede dikkatimi çeken şey bayrak olmaması, yani geçen genel seçimlerde ağırlıklı olarak ak parti bayrakları asılmıştı balkonlara küçük bir bayrak ya da tüm apartmana büyük bayrak şeklinde, tek tük te chp bayrakları vardı, ama bu referandum da belediyenin belli yerlere astığı akp bayrakları dışında bayrak görmüyorum
yani bu yazdığım sadece tespit yani bi yorum yapamadım buna

Kim ne derse desin bu seçimlerde en zararlı çıkan KILIÇTAROĞLU oldu.
1. Adam gazi ve şehit yakınları tarafından suç duyurusunda bulunuldu dokunulmazlığı kalkar kalkmaz wuuwuuwuuu...
2.Adamın darbe günü planlı kaçış videoları fotoğrafları medyaya bomba gibi düştü herkesin gözünde hain oldu.
3.Tüm Ülke de saygınlığını kaybetti.
4.Yaptığı mitingler İzmir hariç 500 kişiyi geçmedi, yaptığı onca masraf çöpe gitti.
5.Adamı seçimlerden sonra koltuğundan indirmek için chp de yankılar baş gösterdi.Adaylar bile açıklandı.

Var ya asıl davasında istikrarlı bu adam çıktı herşeyini kaybetti yinede Evet demedi.
Arabasını taramasalardı belkide hiç bunları yaşamayacaktı.
Ahh o kara gün adamı dibe çökertti.
Sizde burda sallayıp durun oturduğunuz yerden kuru gürültü yapın başkanınız elden gidiyor bak DEDEYE SAHİP ÇIKIN

Yeriz ama, buyuk basari sizde en cok siz yemelisiniz:) yav arkadas ne sonuc cikarsa ciksin birbirine yakin cikacak rakamlar. Bu resmen abarti, ve kaynakta eklememissin, evde kendi cabanla yaptigin bir sekil gibi olmus

Pasta o pasta yokksa nerde Ülkenin %63 ü Evet desin .
Akp ile Mhp nin oyları etse etse %45 felan eder

evde mi yaptin bunu:)) meyveli pasta gibi olmus:)

Dosya komutunu veriyorum:

Word - Ekle - Grafik - Pasta grafik şablonlarından birini seçebilirsiniz

Ek olarak hep diyorum ki arkadaşlar sorgulamayın

İnternetteyse, üzerinde cıngıllı fontlu bir yazı varsa doğrudur

Resim sonuçta, kimse onu uydurup çizmiş falan olamaz.

Argümanımı da 1018 yılından şu grafikle kanıtlıyorum.

Son seçimlerde, Orta Dünyada Sarumanın aldığını hepimiz biliyoruz.

Mesela uydurma olabilir mi? Olamaz. Çünkü fontum güzel.

Sizin tebriklerinize ihtiyacımız yok ama beiz sizin her zaman yanınızdayız Milletimizin kalan kısmı diye ayrımcılık yapmıyoruz

Usulca terbiyeni takinip, "dedeye sahip cikin" diyerek mesaj vermeyi kesiyorsun.

Urfa'da heryer Türk bayrağı. Evet ve hayır afişleri nerdeyse yanyana. En sakin yer burası galiba. Bugünde Cumhurbaşkanı gelecekmiş buraya. Şu an Diyarbakırda patlama oldu haberini okudum. Allah korusun. Ben artık gergin olmak istemiyorum. Gelecek nasıl gelecek bize acaba?

burda billboardlarda hep evet var, sadece bir tane hayır gördüm, çünkü belediye akpli, bayrak pek yok, yani her zaman türk bayrağı asan mahalle sakinleri dışında ama onların bayrakları her zaman asılı
evet ben de gördüm o haberi ama sanırım terör saldırısı değilmiş, umarım değildir

Eee şimdi bundan bize ne! Biz burda kılışdarı konuşmuyoz, anayasayı konuşuyoruz. Giderse gitsin sanki babamızın oğlu.
Sizin eeeyyyyuu Kılıçdaroğlundan başka bişeyiniz yokmu yawww
Ayrıca pastanıda gördüm, en büyük dilimi kendine ayırmışsın hiç yakışmadı valla

hayde bir yiğit çıksın meydana da şu terbiyesize saygı duyun desin bana göreyim!

chp li olmadığım halde sinirimi zıplattı avam tavırları.

bu arada gerçek milliyetçiler vatanın bir adam uğruna satmayanlardır akp nin gölgesinde yaşayanlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…