Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Biz neyin montaj neyin olmadığını biliyoruz merak etmeyin :) Zaten komiklik olsun diye ekledim onu. Montaj olduğunu buradaki herkes beynini kullanarak kabul etti de sizin böyle bir açıklama yapmanızı anlayamadım :)

Beynimi kullanamadıysam demekki.
Te Allahım yaaa!
Girdim gördüm ve ironi mi yapılmış, ciddiye mi alınmış anlamadım, tüm yorumları okumadım. Ne var bunda?
Bu kadar kendinizden geçmeyin 183314,biraz daha hoşgörülü ve sakin olabilirsiniz değil mi?
Beyninizi değil sade, biraz kalbinizi de kullanın.

Bu videoda ciddiye alınacak bişi yok zaten,bizde güldük sadece..

Nasıl inanabiliriz buna söylermisin lütfen,aleni belli montaj olduğu..
Valla hanımefendi, iki çocuğumun çıkardığı gürültüler eşliğinde dinledim, sesini az benzettim, malum Bahçelinin böyle hesapları da var ya, bir an için gerçek olabileceğini düşündüm.
Olamaz mı?
Benim gibi tongaya düşmüş olabilirsiniz diye düşündüm.
İnsanlık halidir.
Bu kadar.

Kusura bakmayın da buna inanmadığımız çok açık ki Bahçeli'nin sesi bile değil, bence siz bizim aklımızla aklınızca dalga geçmek için yazdınız yanılıyor muyum? Ben sakin ve gülerek cevap verdim size yani çünkü komik bir yorum yaptınız :)

Dikkatli seyrettiyseniz el kol hareketlerine göre seslendirme yapılmış..
Olabilir yani bir anlık dalgınlıkla da böyle hissetmiş olabilirisiniz..

Ben beyninizle ilgili birşey söylemedim,beni de alıntılamışsınız.

Ben beyninizle ilgili birşey söylemedim,beni de alıntılamışsınız.

Valla bende kendi beyniyle ilgili bir şey demedim :) Okuyanların beynini kullanıp montaj olduğunu anladığını söyledim. Ki zaten kendisi de anlamış yani montaj olduğunun farkında neden öyle diim yani :)

Evet yanılıyorsunuz.
Dikkatli seyretmedim ve gürültülü bir ortamda seyrettim önce..
Daha sonra yeniden izlediğimde algıladım gerçeği.

Siz son günlerde burda her yoruma cevap vererek kendinizi belli ediyorsunuz zaten, sakin olmayışınız şuanlık değil, geneliniz bu. Gözlemim bu.

Dikkatli seyrettiyseniz el kol hareketlerine göre seslendirme yapılmış..
Olabilir yani bir anlık dalgınlıkla da böyle hissetmiş olabilirisiniz..
Evet kesinlikle.
Dikkat etmedim, ortamım sesliydi
Sonra anladım tabii.
Neyse daha fazla açıklama yapmıcam,tamamen boşluğuma denk geldi.

Ee benim de her yorumuma cevap geliyor. Ki ben paylaştım zaten o videoyu doğal olarak size cevap verecektim. Bakın siz de montaj olduğunu buradaki her insan gibi anlamışsınız. Ben sizin buna inandığınızı ifade mi ettim ? hayır.

Demek ki yanlış bir gözlem içerisindesiniz. O zaman gözlemlerinizi yeniden değerlendirin bence. Alınganlığınız üzerinde sanırım yaptığım diğer yorumlara da karıştığınıza göre. Kendinizi belli ediyorsunuz derken siz çok mu hoşgörülü oluyorsunuz?

Bir kez tongaya düştüm, boşluğuma denk geldi diye tüm gözlemlerimde yanılıyor olamam değil mi?
Ne sanıyorsunuz, aptal mı?
Öyle olmasını dilerdiniz belki ama üzgünüm.
Neyse. Yeterince malzeme verdim zaten daha fazla alıntılamazsanız sevinirim.
Bana daha fazla yazmayın, uzatmayalım.

Ve evet, hoşgörülü olduğuma inanırım.
Zira insanların bir anlık dalgınlıkları, hataları ile bu kadar fazla uğraşmam. Kasıtlı yapsam öyle mi yazardım Allahaşkına.. Neyse neyse
Umarım hiç hata yapmazsınız, iyi günler...

Kusura bakmayın alıntı yapcam mecburen, çünkü bana cevap hakkı doğurdunuz. Yahu ben sizin montaj olduğuna inandığınıza bir şey mi dedim, bunu kendiniz açıkladınız. Kendiniz demişsiniz inandıysanız size gülerim falan bende niye böyle bir şeye inanalım diye neden böyle bir şey düşündüğünğüzü anlamadığımı söyledim. Ne alaka şimdi aptal mı sanıyorsunuz öyle isterdiniz falan. Gereksiz bir alınganlık. Bende size bunu daha fazla açıklamak zorunda kalıp alıntı yapmak istemiyorum zaten.

Ben sizin hata yaptığınızı düşünmedim ki. Üstelik hata da yapabilirsiniz. Ama inanmadığınız mesajınızdan zaten belliydi. İnandıysanız gülerim falan demeniz de inanmadığınızı gösteriyor zaten. Siz kendi kendinizle uğraşıyorsunuz zaten farkındaysanız. Yani şimdi size kim aptal falan dedi ki şimdi. Çocuklaşmaya gerek yok bence. İyi günler.

Bahçelinin var ama Evet gerekçesi . Bak açıklamış

Öyle de ciddiyetle anlatıyor ki sesi kısıp dinlesen vay anasını çok önemli şeyler dedi galiba dersin. Dünyaya huzur getirse, kansere çözüm bulsa, PKK'yi bitirse bu kadar ciddi anlatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…