Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
bitip bitmeyecegini bilmiyorum ama onlari rahatsiz eden bir durum var buna eminim
Bakın ben size anayasada açıkça yazılmış olan kanıt istiyorum. Siz bunu yapmayı bırakıp bitip bitmeyeceğini bilmiyorum diyorsunuz. Peki bende size soruyorum Terör örgütü liderlerinin bir gün tıpkı fetö'nün yıllardır bı iktidarı desteklemesi ve içine yerleşmesi gibi yarın bir gün bu milleti kucaklıyormuş gibi yapıp çoğunluğun önce sevgisini kazanacağından sonrada Başkan olunca Fetö gibi çıkmayacağından emin olmadan nasıl Evet diyorsunuz? Bu teröre destek olmayacak mı o zaman? Ben bugün Hayır diyecek biri olarak hiç bir şekilde terörist değilim. Bu açık ve net. Siz Evet diyerek başkanlığı geçirdiğinizde teröre hizmet eden birine destek vermiş biri olduğunuzdan terörist olarak kendinizi görecek misiniz? Elbette hayır, zaten değilsiniz. Ama üzgünüm yalnızca Rte'ye göre düşünüp hareket ediyorsunuz. Unutmayın fetö de oyununu açıkça göstermek için 40 yıl bekledi. Sonucu hepimiz gördük. Ben vicdanen bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Ama bunu Rte'den bağımsız bir şekilde düşünün.

Hadi gene yaşadı, ayakkabı kutusu boş kalmaz artık :) Bir de saat taktı mı koluna ooo ondan iyisi olmaz :)

ben kuran kurslarinda omrumu gecirmis biriyim fetullah gulenin hizmetinde olan.kurslar para dan baska birsey istemeyi bilmiyorlardi bu o zamanlardan da belliuri. ve turkiyenin durumuna bakilirsa bizim milletimiz teroristle lider konumuna gelebilecek insanlari ayirt etme.ozelligine sahip

Evet 40 yıl sonra..

Ben buradaki tartışmalardan sıkıldım, ne evet diyenler ne de hayır diyenler fikrini değiştirecek değil, boşu boşuna ağız dalası. deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. sen de " kötü yoldan dönmüş " insan bulmuş gibi, nerede CHP den akp ye geçen, ya da evet diyeceğim diyen eski bir CHP li görsen buraya haberini yapıştırıyorsun. Bu yapılanlar hiç bir şey ifade etmiyor.
Evet diyecekler de , hayır diyecekler de ne istediklerini ve ne için evet dediklerini gayet iyi biliyorlar. Boşu boşuna ağız dalaşı resmen.

Peki hüdaparı biliyormusunuz onlar evet diyor
O zaman sizin hayır demeniz de gerekir

Kız bu 2.haber
Ben anlatmak istediğimi diğer mesajta yazdım ya.İlla AKP seçmeni evete ,CHP seçmeni hayıra kesin verir diye bir durum yok,onu ifade ettim.

Peki hüdaparı biliyormusunuz onlar evet diyor
O zaman sizin hayır demeniz de gerekir
chp den de evet diyen var hayirmi diyelm :)) gorusler farkli olabilir ama hdp rolunu gayet belli eden bir parti ve o kdr terorizme terorizm demeyen ulke var bunlarda hayirci ve benim evet dememin diger sebebi maddeler de ulkemize zarar verecek birsey goremiyorum aksine memnun kaldim

Chp terör örgütümü ? Bu nasıl bir cümle şimdi

agiz dalasi degil philly gorusler farkli ve hakli.olarak iki tarafta merak ediyor aksine sohbet havasinda biz evette desek hayirda desek yarin ulkemizin basina 15 temmuz gibi geceler geldiginde savunmasinida biliriz el ele verip. ben kimsenin kotu niyetle oy kullandigini dusunmuyorum ulkesine bagli.olan vatandaslarimizin tabiki bunlarin disindakiler mechul

Dersen ki maddeleri okudum bana normal gelen bu bu ülke menfaatlerine daha uygun anlarımda
Hdp içindede evet diyen var akp içindede hayır diyen biri hayır diyor diye evet derseniz
Bu sizi cahil sürü psikolojisinin şaşmaz üyesi yapar yönlendirilmiş olursunuz
Hüdaparın ideolojisi radikal islam ve kürt milliyetçiliğidir buda size çifte törer evet diyor o zaman hayır mı?

yukariyi.okursaniz bu anayasa secimi dedim partileri tartisamayiz zaten ben o kelimeyi anayasa maddelerinden anlamayanlar icin kendi gorusumce anlattim. maddeden anlamiyorsaniz bundan anlayin dedim tabiki hayircilarinda kendi gorusleri bu

ama sunuda soyleyim turkiye nin terorizmden arinmasini bekleyenler hata ediyor sanki bizim.ulkemizde teror orgutleri kuluckaya yatmis biri bitiyor digeri cikiyor ortaya

Bakın biz insanız, bizi yönetenlerde insan. Hepimizin zaafları vardır. Bu tek adamlık zaafları günün birinde getirecek. Bu kaçınılmaz. Madem 2.5 yıl var seçime üstelik neden acele ediyoruz. Sistem hemende girmeyecek ama neden bunun iç,ne bir anda çekildik. Belkide oyun budur belli olmaz. Çünkü insanların bu referandum sürecinde ne kadar ayrıştığını siz de bende görüyoruz. Bi de şu var diyelim onaylandı bu seçime Hdp'nin aday çıkarmayacağının garantisi ne? Madem terör örgütü bu kadar çok onun Başkan olmyacağının garantisi ne? Yoksa yalnızca RTE başkan olsun mu olmasın mı diye mi oylama yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…