Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sanırım siz yanlış anladınız beni ben googlenin yanıtını değil öncelikle sizin yanıtınızı istemiştim. Her neyse bu çok da sorun değil. Ben size parlementer sistem nedir diye sormadım üstelik. Ben size diyorum ki Başkanlıkla ordunun gücü mü zayıflatılacak ki darbe olmayacak diye garanti konuşabiliyorsunuz, konuşabiliyorlar? Benim görüşüme göre de tek adamlık darbenin yollarına zemin hazırlamaktır. Darbeden kurtulalım derken çok daha sıkı yönetimler görme riski görüyorum...

Yav bu dillerdeki % 50 kim Allah aşkına
Mhp fetö chp hdp birleşmesine rağmen %45 zor bulanlar %50 yi mhp evet derken rüyasında mı görmüş hayırdır imşaallah
Bir gecede tek başına gelen torba yasası mı varmış vay bee ne hayalperestlik

Sanırım siz yanlış anladınız beni ben googlenin yanıtını değil öncelikle sizin yanıtınızı istemiştim. Her neyse bu çok da sorun değil. Ben size parlementer sistem nedir diye sormadım üstelik. Ben size diyorum ki Başkanlıkla ordunun gücü mü zayıflatılacak ki darbe olmayacak diye garanti konuşabiliyorsunuz, konuşabiliyorlar? Benim görüşüme göre de tek adamlık darbenin yollarına zemin hazırlamaktır. Darbeden kurtulalım derken çok daha sıkı yönetimler görme riski görüyorum...

neden %50 çünkü hatırlarsınız ki evde zor tutulan bir yüzde %50 vardı haniii. geri kalanlar hiç düşünülmeden çapulcu, terörist, ayyaş, haçlı, geriz.. gibi kavramlar ile dışlanmıştı...Mhp'nin %50'sinin evet dediğini nereden biliyorsunuz? Bence hayalperestlik sanırım biraz sizde var ki geleceği görebildiğinizi sanıyorsunuz. Sizin bir gecede bu ülkede neler yapıldığından haberiniz yok sanırım. Daha çıkan yasaların kaç gün sürede geçtiğinden habersizken burada ben sizinle üzgünüm ama OHAL anayasasını hiç tartışamam :) Zaten sorularıma cevap vermiyorsunuz verseniz de siz vermiyorsunuz googleden kopyala yapıştır.. Bunu kendi kendimede tartışırım ben. Google girip su nedir bu nedir diye ywzar okurum onla tartışıyormuş gibi olur

Sana sordum işte hangi anlamda göklerden gelen bi karar vardır?Bu karar nedir?Ha bak Tanrı Allah Rab Mevla aynı eş anlamlıdır...Tanrı Türkçe Allah Arapçadır...Yani Benim Tanrım la senin Alla ın aynı sıkıntı yok Yaradan isimini Türkçe ve Arapça o bizi anlar..Şöyle bi durum var Din bu kadar heryere girmez yada malzeme edilmez.Konu dine girdi sen yazmışsın ben de cevap yazdım ok???

Size ben cevap veriyorum ama aynı soruların zehirlenmesini yaşadığım için tükenmişlik sedromuna girdim
Siz devam ede durun ben bir istihareye yatayım bari sizin gördüklerinizi görürüm belki .
Hadi size HAYIR lı geceler .
Banada sevdanın yolları

Pardon dua ediyordur etmiş demişsin ama kendi kendine dua etsin meydanlarda hopörlörden değil:)))

İstihare senin için de HAYIRLI olur :)

Konu burda resim paylaşmaksa bizde copy paste yapıp bişey yaptığımızı açıkladığımızı sanabiliriz arkadaşlar...o kadar var ki birilerini aşağılayacak dalga geçilecek resimler...Genel başkan küçümseyerek aşağılayarak birini aşağılamaksa Binali Beyin oldukça gafları mevcut elimde..Paylaşayımda herşeye Evet diye bağıran bi kitle görürsünüz..Evet demeye programlanmışlar:)))

Ne kadar aşşağılayıcı bir fotoğraf paylaştığınızın farkında mısınız? Bu adamlar mı Allah demeyi öğretti bize. Siz ne demeye çalışıyorsunuz. Siz yalnızca kendinizi mi Allah diyen dua eden, Kuran okuyan ya da başını örten insanlar olarak görüyorsunuz? Yapmayın şu siyasete dini Allah'ı alet etmeyin. Az kaldı reismis adamı İlahlaştırdığının farkında mısın bu cümlenle? Bu mu Müslümanlık, bu ise çok yazık. Allah seni affetsin

Muharrem İnce Doğru demiş Çünkü Getirilecek Maddeler Ekranda okunacak gibi değil mecliste oylanması bile günler aldı tabii okumadığınız için bilmezsiniz o ayrı ,ekranda okusa açıklayarak gitse programın süresi yetmez en az 4 5 saatlik yayın gerekir zaten tek tek inceleyerek anlatılırsa çünkü mevcut anayasanında maddeleri gizli saklı alt olarak değiştiriliyor adam sonuçta haklı...Ayrı bi yayın lazım..Kendi dilince açıklıyor Anayasa Hukukçusu Burhan Kuzu bile anlatamıyorken...

Normal şartlarda bu anayasa değişikliğinin tartışılacak tarafı yok. Tamamen düzeni bir kişiye uydurmak için hazırlanmış, en ufak haklı bir gerekçesi bile olmayan bir metinle karşı karşıyayız. Fakat gelin görün ki, kendileri için en olumsuz durumda bile yüzde 45 evet çıkacak. 25 milyon insan içeriğini anlama ihtiyacı duymadan ya da içine sinmese bile sırf CB istedi diye evet oyu verecek. Hayır çıksa tabiki ülkem adına sevineceğim ama sonra bu 25 milyon insan ile aynı ülkede yaşıyor olduğum gerçeği ile karşı karşıya kalacağım.

Bugünde facebookta troller aynısını yapıyor Birini dinsiz itham ederken kendinin dinden çıkacağını bilmeyen kişiler...Allah ıslah etsin..Hazır değinmişken Kara çarşaflıya da türbanlıya da rozet takarızbunu dini bi olay değil ki .giyim tarzı yaşam tarzı çadırlardayım yaşlı tontiş kara çarşaflı teyzemde geliyor Türbanlı abla da yada Türbanlı genç kızımızda su istiyor Hayırlı Olsun diyor...Kıyafete göre Siyaset simgeler bizde değil ki....Benim Büyüklerimde karaçarşaf giymiş bunda ne var ki?Kara çarşafın kimden geldiğini bilmeden tabii ki bu ayrı konu olur:)))

Senin ulkene karışan ve bunun için propaganda lar yapan bu ülkeleri tiye Almanın Bir sakıncası yok...

Eki Görüntüle 1979103

Eki Görüntüle 1979109
Kemal Kılıçdaroğlu nun ağzı ile HER EVET Oyunun ONURU vardır.. Gelin aa canlar EVETTTT mührünü basalim
Mühürde evet yazmıyor sen önce bir onu öğrende bir sahte pusula vermişler burada tercih yazıyor diye panik yapma.. Bir de Allah aşkına paylaşacaksan dini alet etmeden fotoğraflar paylaş. Sen kimseden çok daha dindar olmuyorsun bu görüşler ile. O fotoğraftaki kişilerden çok daha günahsız da olmuyorsun değil mi? Gerek yok bence dini siyasete alet edip birilerini dinsiz gibi göstererek oy istemeye çok itici bu ve emin ol pek çok Evet verecek kişi de bu durumdan rahatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…