• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tüm yazdıklarına katılıyorum diyemem çünkü bilinçli seçmende var iki tarafta yönetilmek istediği tarzdaki tarafa oy vericek...Halk bu şekilde olduğu için sandık ikide bir önümüze geliyor halka o kadar güveniyorlar ki sandıkta sandık...12 Eylül Darbe istemiyorum diyenler İlker Başbuğu hiç dinlemiş mi kendisi zira ki Darbeye en karşı olan Genelkurmay başkanıydı adam terörist diye içeri tıkıldı...Senelerce Kara Harp Okulundakilere darbenin ne kadar kötü demokrasilerde olmamamsı olmayacağını anlatmıştır öğrencilerine...Tvleri medyayı satın aldılar duyduğuna gördüğüne inanır oldu toplum zaten okumayı araştırmayı sevmeyiz...Zaten okadar dolanbaçlı işler var ki 18 maddeyi okumakla olmuyor..
Değişen 26 madde içinde gizlenenler ???Bu işi Anayasa Hukukçularının düzenlemesi gerekirken siyasiler çalakalem bi Parti anayasası getirdi önümüze..Biz Darbe anayasası değişmesin demiyoruz...Tek Adam her yeryetkinin 1 kişide olduğu anayasayı rejim değişikliğini istemiyoruz durum bu kadar basit aslında...Diğer tarafında istediği Tek kişi yönetsin çok başlılık yani demokrasi olmasın..Tüm tartışma bu yaniiii...Fazla süslemeye gerek yok...Hayırlısı....

Niye ikide bir sandık geliyor biliyor musunuz?Her söylenene inan bir kitle var.Duyduğunu anlamayan.

Meclisi fesih yetkisi yok diye yemin ediyor koca cumhurbaşkanı.Ertesi gün bakanı çıkıyor fesih yetkisi yok,

seçime gitme yetkisi var diyor.Bunu duyan o duyduğunu anlamayanlar bak fesih yetkisi yok diyor.

İkisinin aynı kapıya çıktığını anlamıyor.Laf ebeliği yaptıkları. Atatürk kalksa mezardan bu yetkilere olur denmez.

Senin ulkene karışan ve bunun için propaganda lar yapan bu ülkeleri tiye Almanın Bir sakıncası yok...
Kimseyi Allah inancı olmamakla suçlamaya da senin hakkın yok ki onu Türk ve Müslümanların yazmadığını nereden biliyorsun? Hoş değil, gerek yok

Ne kadar aşşağılayıcı bir fotoğraf paylaştığınızın farkında mısınız? Bu adamlar mı Allah demeyi öğretti bize. Siz ne demeye çalışıyorsunuz. Siz yalnızca kendinizi mi Allah diyen dua eden, Kuran okuyan ya da başını örten insanlar olarak görüyorsunuz? Yapmayın şu siyasete dini Allah'ı alet etmeyin. Az kaldı reismis adamı İlahlaştırdığının farkında mısın bu cümlenle? Bu mu Müslümanlık, bu ise çok yazık. Allah seni affetsin
Senin ulkene karışıp senin cumhurbaskanina bu tarz hakaret edecekler onlara sesin çıkmayacak bu tarz tiye alınmış bir yazıyı ciddiye alacaksın öylemi sonrada bana samimilikten bahsedeceksin
_20170408_004957.jpg

Bugünde facebookta troller aynısını yapıyor Birini dinsiz itham ederken kendinin dinden çıkacağını bilmeyen kişiler...Allah ıslah etsin..Hazır değinmişken Kara çarşaflıya da türbanlıya da rozet takarızbunu dini bi olay değil ki .giyim tarzı yaşam tarzı çadırlardayım yaşlı tontiş kara çarşaflı teyzemde geliyor Türbanlı abla da yada Türbanlı genç kızımızda su istiyor Hayırlı Olsun diyor...Kıyafete göre Siyaset simgeler bizde değil ki....Benim Büyüklerimde karaçarşaf giymiş bunda ne var ki?Kara çarşafın kimden geldiğini bilmeden tabii ki bu ayrı konu olur:)))
Bir insan dini inancını Allah için yaşıyorsa istediği şekilde örtünebilir ve istediği giyebilir bunlar aşılabilecek ve kabullenilecek şeylerdir. Bir zamanlar sağcı solcu mahallesi ya da mezheplerin ayrıldığı semtler artık iç içeyse elbette başörtüsü ya da açıklıkla bir ayrışma olamaz. Ama şu yapılan paylaşımlarda hiç hoş değil. Kimse kimseyi dinsizlik ile suçlayamaz. Bunu yapan dini görüşü yüksek kimse ise durum daha vahimdir. İnandığın şeye karşı gelmektir bu

Niye ikide bir sandık geliyor biliyor musunuz?Her söylenene inan bir kitle var.Duyduğunu anlamayan.

Meclisi fesih yetkisi yok diye yemin ediyor koca cumhurbaşkanı.Ertesi gün bakanı çıkıyor fesih yetkisi yok,

seçime gitme yetkisi var diyor.Bunu duyan o duyduğunu anlamayanlar bak fesih yetkisi yok diyor.

İkisinin aynı kapıya çıktığını anlamıyor.Laf ebeliği yaptıkları. Atatürk kalksa mezardan bu yetkilere olur denmez.
Biliyorum canım bilmezmiyim hiç En iyi ustalaştıkları konu algı operasyonu algıyla oynuyorlar..Kendi dağıttıkları broşürlerde bile fesih maddesi var ama okuduklarını hiç sanmıyorum zaten..Broşürler değiştirilmiştir hemencecik..

Neyse kim ne karar verirse versin bir gün Ülkemiz dış mihraplar tarafından savaşa sürüklenirse bizim el ele tutuşacağımız kişiler yine biz olacağız.

Tümünü okumadım sadece şurası gözüme çarptı.

Sen nerede yaşıyorsun?? Dış mihraklara falan gerek yok.Bizim başımızdakiler her yere burnunu sokuyor zaten.

Sen başkasının ülkesinin iç işlerine çomak sokarsan, adam da gelir sana çomak sokar(bknz.işid)

Sen kendini buğday ambarında görüyorsun galiba Herkes Türkiye'yi yok etmeye çalışıyor.O dış mihrapların

gözünde Almanya, İngiltere , İspanya v.s. daha az değerli oraları karıştırmiyorlar.

Aç gözünü zavallığımızdan isteyen istediği atı oynatıyor.Güçlü ol bakalım kimse bulaşıyor mu?

Allah sana akıl fikir versin

Senin ulkene karışıp senin cumhurbaskanina bu tarz hakaret edecekler onlara sesin çıkmayacak bu tarz tiye alınmış bir yazıyı ciddiye alacaksın öylemi sonrada bana samimilikten bahsedeceksin
Eki Görüntüle 1979136

Sen Bop'a karşı gelseydin, Osloya karşı gelseydin. Pkk'nın davul zurnayla karşılanmasına karşı gelseydin.Yolsuzluğa çaldılar ama olsun demeseydin. Her yanlışa yanlış demeyip montaj demeseydin. Fetö'nün destekçileriydiniz bir zamanlar siye bir kere sorgulasaydın. Bugün seninle aynı yolda yürürdüm evet. Ben dini konuda hassasiyetimi dile getirdim siyaset adına istediğini paylaş Evet adına yazılar paylaş amenna. Ama dinsiz dini öğretcez falan bunları alet etme.

Bir insan dini inancını Allah için yaşıyorsa istediği şekilde örtünebilir ve istediği giyebilir bunlar aşılabilecek ve kabullenilecek şeylerdir. Bir zamanlar sağcı solcu mahallesi ya da mezheplerin ayrıldığı semtler artık iç içeyse elbette başörtüsü ya da açıklıkla bir ayrışma olamaz. Ama şu yapılan paylaşımlarda hiç hoş değil. Kimse kimseyi dinsizlik ile suçlayamaz. Bunu yapan dini görüşü yüksek kimse ise durum daha vahimdir. İnandığın şeye karşı gelmektir bu
İşte konu sürekli din üzerinden çıkınca kendi haklı ve güçlü göstermeye bel altı vurmaya başladı ama yaptığının dinen ve ahlaken tutar bi yani yok...Allah Islah etsin akıl fikir versin ne diyeyim...

Konu dine kaymaya başlamış. Bu hamur çok su götürür benden demesi.:))
Din değil aslında ben başlatmış gibi oldum o yüzden cevap yazayım dini duygu sömürüsü diyebiliriz ve tabii ki de bundan aşırı derecede rahatsızım meydanlarda Sela okumak ne demektir inanki çok rahatsızım durmadan kendi sesinden sela vermek dini sömürüdür bunu yazdım cevaplar çok komik gelmiş devam etmek Tanrıyla Allah ın aynı olduğunu açıklamak anlatmak bana düştü:))

İşte konu sürekli din üzerinden çıkınca kendi haklı ve güçlü göstermeye bel altı vurmaya başladı ama yaptığının dinen ve ahlaken tutar bi yani yok...Allah Islah etsin akıl fikir versin ne diyeyim...
Spring kişi kavrayamadığı düşüncenin taraftarı olmaz canım. Anlatıyoruz ama hep boşuna yine de bir umut diyor insan işte.

Sen Bop'a karşı gelseydin, Osloya karşı gelseydin. Pkk'nın davul zurnayla karşılanmasına karşı gelseydin.Yolsuzluğa çaldılar ama olsun demeseydin. Her yanlışa yanlış demeyip montaj demeseydin. Fetö'nün destekçileriydiniz bir zamanlar siye bir kere sorgulasaydın. Bugün seninle aynı yolda yürürdüm evet. Ben dini konuda hassasiyetimi dile getirdim siyaset adına istediğini paylaş Evet adına yazılar paylaş amenna. Ama dinsiz dini öğretcez falan bunları alet etme.
_20170408_011100.jpg

Din değil aslında ben başlatmış gibi oldum o yüzden cevap yazayım dini duygu sömürüsü diyebiliriz ve tabii ki de bundan aşırı derecede rahatsızım meydanlarda Sela okumak ne demektir inanki çok rahatsızım durmadan kendi sesinden sela vermek dini sömürüdür bunu yazdım cevaplar çok komik gelmiş devam etmek Tanrıyla Allah ın aynı olduğunu açıklamak anlatmak bana düştü:))
Sela olayından bile rahatsız olmuşsun ..Sen Müslüman Bir ulkesin ve bu tarz durumlarda sela okunur selanin okunması birlik ve beraberliği simgeler..
_20170408_011145.jpg

Ben seni anladım canım. Bütün sömürüler insanlarımızın duyguları da dahil hep din paravanı altında yapılmıyor mu zaten bu ülkede. En son umut ölür biz yine de ümidimizi yitirmeyelim.

Kakao bu arşivleri bu günler için mi istiflemişsin:))) Nerede bakim bizim arşivciler:))))

Eki Görüntüle 1979136

Pkk'yı mı çökertti :oha:
Fetö ile iş birliği yaptığını kabul ettin yani.. :KK57::KK57:
Evetçi gibi görünüp Evet'i de çökertmesin :D :D :D

ahahahhahahah vallahi hiç güleceğim yoktu :super:

Back