- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç samimî gelmiyorsunuz hiç.. Size ve sizin zihniyetinizlere asla güvenmiyorum.. Net
Eki Görüntüle 1979149
İstediğin kadar gül neyin ne olduğunu biliyorsunda ...Kabul edemiyorsun..Pkk'yı mı çökertti
Fetö ile iş birliği yaptığını kabul ettin yani..
Evetçi gibi görünüp Evet'i de çökertmesin
ahahahhahahah vallahi hiç güleceğim yoktu
Seladan rahatsız oldum demedim camiiden okunan seladan değil meydanlarda miting alanında son ses Cb kendi sesinden 10 dk aralıklarla sela verilmesinden duyduğum sömürüyü dile getirdim....Burası hep müslüman ülke ve müslüman olarak kalıcak bi hacı torunu olarak dini senden sizden öğrenicek değilim haddini aşma istersen yetti bu din bezirganlığınız..Ben hesabımı Yaradan a veririm kula değil..Cem evii Camii senle bu tartışılmaz...Şunu diyeyim Cem toplantı demektir Türkçe Camii toplantı demektir Arapça...Ayrıca Cem evi Camii den daha donanımlıdır..Kütüphanesi vardır toplantı salonu vardır...Camiinin göbeğinde siyaset yapmaya benzemez ama mantıksal bakarsak ikiside yanlıştır bana göre..Aylin Hanım yanlış yapmış yapmaması gerekirmiş..Siz ilk önce Camii deki siyaseti Cuma vaazlarını durdursanız Sonra Chp ye gol atma telaşına düşün bence..Geçen gün camii ortasında Cb resimini paylaşan biri vardı mesela...Sela olayından bile rahatsız olmuşsun ..Sen Müslüman Bir ulkesin ve bu tarz durumlarda sela okunur selanin okunması birlik ve beraberliği simgeler..
Eki Görüntüle 1979148
Bak cemevine de sarma sabrımı taşırma istersen ! Kes artık bence şu dini alet etmeyi atacak olsam binlerce din ve akp zihniyeti ile ilgili rezillik dolu fotoğraflar atarım. Şurada siyasi tartışacaksak tartışalım. Yapamıyorsan zorlamaSela olayından bile rahatsız olmuşsun ..Sen Müslüman Bir ulkesin ve bu tarz durumlarda sela okunur selanin okunması birlik ve beraberliği simgeler..
Eki Görüntüle 1979148
Uyanık mıydın ? Bence de yeter Evetse evet kardeşim bizimde HAYIR ne yani? HAYIR'LI geceler, HAYIR'lı uykularAyyy yeter sıkıldım oyum EVETTTT..Ve Ben yatar
Valla Pkk, Fetö ve niceleri ile yaptığınız işbirliklerinde benim kabul edemediğim bir şey yok :) Kabul edemeyen biri var aramızda evet ama o ben değilim:) Zaten neyin ne olduğunu biliyorum bak iyi güzel sende farketmişsin duyarlı bir birey olarak :)İstediğin kadar gül neyin ne olduğunu biliyorsunda ...Kabul edemiyorsun..
Vallahi bu adam şimdikilere bakılınca niye astılar bu adamcağızı diyip hayıflanıyorum..Anayasayı ihlal etme suçundan dolayı valizinde metresinin çamaşırı varmış..Şimdikiler hergün anayasayı çiğniyor...Hepsinin dostu postu var...Ayrıca onların intikamı 3 e 3 alındı DP tarafından 24 yaşında 3 tane aslan gibi çocuklar gitti intikam uğruna....Sizde ciddiyet görmüyorum.. Aksine alay,, etmek sizde,, samimiyetsizlik sizde ve buuuu hareketleriniz tee eskilere dayanır
Eki Görüntüle 1979150
Hiç samimî gelmiyorsunuz hiç.. Size ve sizin zihniyetinizlere asla güvenmiyorum.. Net
Eki Görüntüle 1979149
Hepimiz seçmeniz tercihimiz yönünde oy veririz lakin burada Allah adını kullanılarak açılan pankartları kullanmanız veya Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet partisi başkanlarıyla alay edici tavrınız, paylaşımlarınız çok ayıp olmuş gerçekten.
Özellikle Allah'ın adını karıştırarak seçmeni cezbetmeye çalışan ister CHP olsun ister AKP olsun hiç hoş olmadığı gibi önce sizlerin bu pankartlara itiraz etmeniz gerekirdi, inanç hiçbir siyaset adamının tekelinde değildir, olamaz.
Ben abdestli doğdum abdestli öleceğim inşaallah, bunu hiçbir siyasi bana karşı kullanamaz, hiçbiri öğretmedi.
Bitse de kurtulsak modundayım şu an.
Konuya pat diye daldım ama kusuruma bakmayın, ben ortadan genel konuşurum topikte birazda uyarı mahiyetinde bir yazı olsun diye, kişi bazlı yazmıyorum ama bazen cidden kırıldığım yorumlarda oluyor, üstüme alınıyorum ister istemez, ki inancın kimsenin tekelinde olduğunu düşünmüyorum.Bazı arkadaşlar 15 yıl önce minarelerden çiftetelli çaldığını, camilerde halay çekildiğini zannediyorlar.
Bu
Konuya pat diye daldım ama kusuruma bakmayın, ben ortadan genel konuşurum topikte birazda uyarı mahiyetinde bir yazı olsun diye, kişi bazlı yazmıyorum ama bazen cidden kırıldığım yorumlarda oluyor, üstüme alınıyorum ister istemez, ki inancın kimsenin tekelinde olduğunu düşünmüyorum.
Siyasetçilerinde bunu kullanmasından bir vatandaş olarak sıkıldım artık, o parti bu parti fark etmez, hep dediğim gibi onlar bugün var yarın yok ama halk hep var olacak, 15 yıl önce siyasette olan dsp artık var mı? Yok, anap var mı? Yok, dyp, dp var mı? Yine yok.
Nedir bu inançla ilişkilendirilmiş pankartlar, söylemler? La havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim.
Tümünü okumadım sadece şurası gözüme çarptı.
Sen nerede yaşıyorsun?? Dış mihraklara falan gerek yok.Bizim başımızdakiler her yere burnunu sokuyor zaten.
Sen başkasının ülkesinin iç işlerine çomak sokarsan, adam da gelir sana çomak sokar(bknz.işid)
Sen kendini buğday ambarında görüyorsun galiba Herkes Türkiye'yi yok etmeye çalışıyor.O dış mihrapların
gözünde Almanya, İngiltere , İspanya v.s. daha az değerli oraları karıştırmiyorlar.
Aç gözünü zavallığımızdan isteyen istediği atı oynatıyor.Güçlü ol bakalım kimse bulaşıyor mu?
Allah sana akıl fikir versin
Spring kişi kavrayamadığı düşüncenin taraftarı olmaz canım. Anlatıyoruz ama hep boşuna yine de bir umut diyor insan işte.
Konuya pat diye daldım ama kusuruma bakmayın, ben ortadan genel konuşurum topikte birazda uyarı mahiyetinde bir yazı olsun diye, kişi bazlı yazmıyorum ama bazen cidden kırıldığım yorumlarda oluyor, üstüme alınıyorum ister istemez, ki inancın kimsenin tekelinde olduğunu düşünmüyorum.
Siyasetçilerinde bunu kullanmasından bir vatandaş olarak sıkıldım artık, o parti bu parti fark etmez, hep dediğim gibi onlar bugün var yarın yok ama halk hep var olacak, 15 yıl önce siyasette olan dsp artık var mı? Yok, anap var mı? Yok, dyp, dp var mı? Yine yok.
Nedir bu inançla ilişkilendirilmiş pankartlar, söylemler? La havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim.
Böyle şeyler bizim zamanımızda yoktu mune abla bize hiçbir siyasetçiden dinimizi öğrenmedik...Sadece din sömürüsünden bıktık ban yersem yiyeyim ama senin dediğin gibi kendimizeHepimiz seçmeniz tercihimiz yönünde oy veririz lakin burada Allah adını kullanılarak açılan pankartları kullanmanız veya Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet partisi başkanlarıyla alay edici tavrınız, paylaşımlarınız çok ayıp olmuş gerçekten.
Özellikle Allah'ın adını karıştırarak seçmeni cezbetmeye çalışan ister CHP olsun ister AKP olsun hiç hoş olmadığı gibi önce sizlerin bu pankartlara itiraz etmeniz gerekirdi, inanç hiçbir siyaset adamının tekelinde değildir, olamaz.
Ben abdestli doğdum abdestli öleceğim inşaallah, bunu hiçbir siyasi bana karşı kullanamaz, hiçbiri öğretmedi.
Bitse de kurtulsak modundayım şu an.
Son sözün aklıma Meral Akşenerin meclis başkanlığı nı getirdi Mune abla..La havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim :)) Sık sık söylerdi oturumlarda olay çıkınca...Konuya pat diye daldım ama kusuruma bakmayın, ben ortadan genel konuşurum topikte birazda uyarı mahiyetinde bir yazı olsun diye, kişi bazlı yazmıyorum ama bazen cidden kırıldığım yorumlarda oluyor, üstüme alınıyorum ister istemez, ki inancın kimsenin tekelinde olduğunu düşünmüyorum.