Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Amerika zaten tek başına süper güç,oradada başkanlık var ama onlar senato ne derse ona uymak zorunda..
Bizde de meclis cumhurbaskanini kontrol edecek evet oyu çıkarsa. Herkesin çizgileri belli olacak amerika daki senatoyla bizim meclis arasında hiç bi fark yok. Senden ricam hayır demeden önce iyice oku arastir

Bizde de meclis cumhurbaskanini kontrol edecek evet oyu çıkarsa. Herkesin çizgileri belli olacak amerika daki senatoyla bizim meclis arasında hiç bi fark yok. Senden ricam hayır demeden önce iyice oku arastir

İstediği kadar kontrol etsin,anayasa mahkemesi üyesi yanılmıyorsam 12 kişiyi kendisi seçecek onlarda büyük ihtimal kendi tarafından lacak..
Okuyorum herhalde fikrim değişecekmi hayır...

Kafa tutuyorda ne oluyor,ülkenin geldiği hali göremiyorsunuz herhalde..
Eyyyy esad dedi suriye'ye asker soktu,ne işi vardı askerimizin orada söyleyin..

Uzaktan öylemi gözüküyorum..

Tabii ki Hanim abla sen ne bilirsin ki orada cok muthis seyler oldu zafer kazandik 70 sehit mi? Hmm onlara rahmet okuruz biter gider aileleri cocuklarini kim dusunur? Elin suriyelisi burda bir tarafini yayar oturur benim askerim sehit olmus hiiic.
400 kusur sayfadir gelinen nokta cok komik. Hep ayni sey cok gucluyuz acayip degisik guzel seyler olacak avrupa bizi kiskaniii

Uzaktan öylemi gözüküyorum..
Evet. Biliyorsan soyle ne işi var? Yada dur zahmet etme ben sana soyliyim.
Ilgilterenin , rusyanin, amerikanin, almanya nin, fransa nin orada ne işi var? Turkiyenin orada ne işi var demeden önce bunları sorsan daha iyi olmaz mi? Onların ne işi varsa bizimde o işimiz var! suriye dediğin yer 100 yil oncesine kadar bizim arka bahcemizdi . Yani osmanli topraklarina aitti biz "BIR" olursak "TEK" olursak, bizim olanı geri alırız.

çok fazla Türkiye'yi ziyaret etmiş (turistik veya iş sebebi ile) yabancı kişiye denk geldim. İşte sohbet muhabbet, "beğendiniz mi" diyorum, "çok beğendik" diyorlar genelde. "yeniden gelir misiniz" diyorum, "bir daha geleceğimi sanmıyorum" diyorlar. Evet doğru söylüyorsunuz hepsi Erdoğan'ı tanıyor, ama Türkiye'yi terör ülkesi olarak görüyorlar artık.

Hatta bir Norveçli şey demişti, Atatürk'ü unutturmaya çalışıyorlar değil mi, ama unutturamazlar demişti. Bu arada gerçekten Norveççe de "Atatürk gibi düşünmek" diye deyim varmış :)

"Harp zorunlu ve hayati olmadikça cinayettir. "
Bu dusuncede kac lider var ki ? Atatürk bu toprakların başına gelen en güzel şeydi.
Asaleti yeter.

Ay çok güldüm.Allahta seni güldürsün.

Iraktan ne alabildin de Suriyeden alacaksın.O saydığın ülkeler uçaksa biz bisikletiz.Onlar gider yer bitirir sana da

4 milyon aça bakmak kalır.''BİR'' ''TEK'' ti bu millet zaten.Ama benimkiler seninkiler diye ayıra ayıra bitti o iş.

Sen sana ait olan toprağı (Süleyman Şah türbesi) arkana bakmadan boş sandığı alıp kaçmışın, sahip çıkamamışsın.

Neymiş bizim olanı geri alacakmış.Elidekiler gidiyor, Kürdistan kuruldu Uyan

Hayır diyordum ve HAYIR dedim. Az önce resmi olarak oyumu kullandım. Vatana millete HAYIRlı olsun.
Sevde Almanyadasınız galiba? Alman hükümeti çift vatandaşlık olayını kaldırmayı düşünüyormuş. Bize biraz onunla ilgili bilgi verirmisiniz?
Ayrıca oyunuz HAYIRlı olsun, kısmetse bizde yarın gidip HAYIR oyunuzu verip geleceğiz...

Evetçi-Hayırcı, Atatürkçü-RTEci, açık-kapalı gibi kutuplaşmaların ayyuka çıkarıldığı, bölme ve parçalama şeklinde yönetim benimsendiği, taraf bertaraf söylemleri ile ayrımcılığın dibine vurulduğu, basının tekelleştiği, halkın yarısının görmezden gelindiği, dinlenmediği, aydınların korkutulduğu, her gün gazetelerde nefret söylemlerinin yer aldığı, koskocaman bir halkın Hayır dediği için PKK ve IŞİDle bir tutulduğu bir ortamda elbette ki Hayır.

Ben dostluğun, eşitliğin sağlanamadığı bir ülkede en mükemmel rejimin bile refah getireceğini inanmıyorum. GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE halkların kardeşliği ve birbirine saygısı ile olur. Basında karşıt görüş susturulurken nasıl Güçlü Bir Türkiye olacağımızı bir Evetçi insan anlatsın bana. Yoksa size güçlü Türkiye, bize yine hüsran mı?

Sizin algilariniz çok zayıf ben sizinle uzun uzun konussamda anlamazsiniz yazık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…