Evet diyeceklere neden hala bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz arkadaşlar? Her gün burayı miting alanına çeviren
Birumut55 isimli arkadaşa sordum ama kaçıyor. Maddeleri teker teker anlatır mısın dedim cevap yok.
Birkaç cümle art arda yazabilenlerin ise söylediklerinin alt metni çok açık. Siz demokrasi falan diyorsunuz da onların derdi zaten demokrasi değil ki. Tek adam rejimine sıcak bakıyorlar tek adam bizden olsun da gerisine ne olursa olsun kafasındalar. Çok fikirli ortam falan onlara ne ki? Baştaki benden olsun gerisi fasa fiso diyorlar resmen.
15 yıldır ülkeyi ninem yönetiyor o yüzden zirveye ulaşan terör ve ekonomik krizden de benim rahmetli ninem sorumlu.
Madem hdp konusunda çok hassaslardı neden davullu zurnalı karşılamaya sustular? Çünkü onlara dokunan bir şey yoktu.
Kandırıldık ha? Ne kadar basit. Siz o kandırılmayı gidin şehit ailelerine sorun. Kandrılmışlar işte yeaaaa diyenler azıcık cesaretiniz varsa şehit Necdet astsubayın eşinin yüzüne söylesenize açılım sürecinde kandırıldık ondan senin kocanı pazarda vuracak cesareti buldular diye. Desenize Ali Tatar'ın ailesine kandırıldık o yüzden sizin babanıza yok yere iftira atıldı gururuyla oynandı hapislerde yattı intihar etti diye.
Canınız yanmadıkça ne kolay geliyor değil mi kandırılmak...
Siz bir de canı yananlara anlatsanıza bu masalları.