• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
SORU :
Hayır diyeceklere, bil'hassa chp'li olup hayır diyeceklere : Mevcut sistem de, tarihi boyunca yapılan hiç bir hür seçimi kazanamayan chp, seçim dahi kazanamadığı sistemin niye devam etmesinden yanadır ?
Ha bazı seçimler var " açık oy/gizli tasnif, yani sayım " onlar ayrı, ayrı onlar ;) :)

Zahmet edip kopyala yapıştır yaptığınız için teşekkürler. Daha önceki mesajımda yazdığım her şeyi tasdiklediniz neden hayır diyeceğimi bir kez daha anladım.
Kandırılma konusu da yine atlanmış.
Iyi günler.

Önce soru soracaksanız, ilk baştan başlayıp soralım.
pkk terör örgütü 1983'de ilk terör olayını Eruh'ta gerçekleştirmiştir, o günden bu zamana 40 yıl geçti. Terörün sebebi neydi biliyormusunuz, pkk ve siyasi kolu hdp hangi paradigma üzerine konuşlandırıldı ?
Her chp'li evden hdp'ye bir oy ! propagandası unutulmadı ?
Gezi vandalizmin de Atatürk posterleri ile bebek katili terörist aponun posterlerini yan yana tutan, el ele olanlar kimlerdi ?
pkk'lı terörist leşlerinin leş çadırlarını ziyaret eden kimler di ?
Bu liste uzar, size her türlü soru yöneltebilirim, lâkin hepsini boş verin, pkk'yı meydana çıkaran faşist paradigmanın adı nedir, kaynağı nedir ? Bunu buyrun cevaplayın, cevaplayabilirseniz ! sivsinekle uğraşmak kolay, bataklık neden oluştu ?

En son söylediğin cümle nedemek biliyormusun?Padişahlık yetkisi tek kişi söz sahibi olsun !!!Ee. iyi de meclisteki 600 adamı niye besleyelim niye seçim yapalım?Tek yetki bi adamda tek söz sahibi olucaksa..Demokrasi filan biz bilmeyiz diyosunuz resmen bu Cumhuriyet kadınlara seçme ve seçilme hakkı avrupa dediğin ülkeden önce bize Türk kadınına verilmiş...Demokrasi nin D sini öğretememişiz yıllarca çok üzücü
Tabikide biliyorum padisahlik sistemi olduğunu.!!

Siz bu evet diyenlere tutturmussunuz kandirilmayin kandirilmayin kandirilmayin pardon da neden evet diyenlere kandırılmış diyorsunuz??? Hayır demiyoruz diye mi?? Evet diyenleri saf falan mı zannediyorsunuz nedir ki anlamadim?? Bizde dusunebiliyoruz, mantık yurutebiliyoruz, kendi beynimizi kullanarak da evet diyoruz işte bu kadaarrr..

Evet diyeceklere neden hala bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz arkadaşlar? Her gün burayı miting alanına çeviren Birumut55 Birumut55 isimli arkadaşa sordum ama kaçıyor. Maddeleri teker teker anlatır mısın dedim cevap yok.
Birkaç cümle art arda yazabilenlerin ise söylediklerinin alt metni çok açık. Siz demokrasi falan diyorsunuz da onların derdi zaten demokrasi değil ki. Tek adam rejimine sıcak bakıyorlar tek adam bizden olsun da gerisine ne olursa olsun kafasındalar. Çok fikirli ortam falan onlara ne ki? Baştaki benden olsun gerisi fasa fiso diyorlar resmen.
15 yıldır ülkeyi ninem yönetiyor o yüzden zirveye ulaşan terör ve ekonomik krizden de benim rahmetli ninem sorumlu.
Madem hdp konusunda çok hassaslardı neden davullu zurnalı karşılamaya sustular? Çünkü onlara dokunan bir şey yoktu.
Kandırıldık ha? Ne kadar basit. Siz o kandırılmayı gidin şehit ailelerine sorun. Kandrılmışlar işte yeaaaa diyenler azıcık cesaretiniz varsa şehit Necdet astsubayın eşinin yüzüne söylesenize açılım sürecinde kandırıldık ondan senin kocanı pazarda vuracak cesareti buldular diye. Desenize Ali Tatar'ın ailesine kandırıldık o yüzden sizin babanıza yok yere iftira atıldı gururuyla oynandı hapislerde yattı intihar etti diye.
Canınız yanmadıkça ne kolay geliyor değil mi kandırılmak...
Siz bir de canı yananlara anlatsanıza bu masalları.
Birumut55 Birumut55 emin ol çok şey biliyor. Bildiklerini kendine saklıyor burada yazar da yazar aynı benim yapacağım gibi ..

Evet diyeceklere neden hala bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz arkadaşlar? Her gün burayı miting alanına çeviren Birumut55 Birumut55 isimli arkadaşa sordum ama kaçıyor. Maddeleri teker teker anlatır mısın dedim cevap yok.
Birkaç cümle art arda yazabilenlerin ise söylediklerinin alt metni çok açık. Siz demokrasi falan diyorsunuz da onların derdi zaten demokrasi değil ki. Tek adam rejimine sıcak bakıyorlar tek adam bizden olsun da gerisine ne olursa olsun kafasındalar. Çok fikirli ortam falan onlara ne ki? Baştaki benden olsun gerisi fasa fiso diyorlar resmen.
15 yıldır ülkeyi ninem yönetiyor o yüzden zirveye ulaşan terör ve ekonomik krizden de benim rahmetli ninem sorumlu.
Madem hdp konusunda çok hassaslardı neden davullu zurnalı karşılamaya sustular? Çünkü onlara dokunan bir şey yoktu.
Kandırıldık ha? Ne kadar basit. Siz o kandırılmayı gidin şehit ailelerine sorun. Kandrılmışlar işte yeaaaa diyenler azıcık cesaretiniz varsa şehit Necdet astsubayın eşinin yüzüne söylesenize açılım sürecinde kandırıldık ondan senin kocanı pazarda vuracak cesareti buldular diye. Desenize Ali Tatar'ın ailesine kandırıldık o yüzden sizin babanıza yok yere iftira atıldı gururuyla oynandı hapislerde yattı intihar etti diye.
Canınız yanmadıkça ne kolay geliyor değil mi kandırılmak...
Siz bir de canı yananlara anlatsanıza bu masalları.

Ben buraya destan yazsam umrunda olmayacak
7 Haziran'da niye kuramadiniz hükümeti
Bugün Recep Tayyip Erdoğan gitse yerine kimi koyacaksınız gelsin koalisyon başlar tartışmalar anlaşmazlıklar koltuk kavgası
Daha sen niye hayır diyorsun?
Benim duamda her zaman
Allah'ım vatanımızı milletimizi devletimizi koru askerimizi polisimizi koru hainlere zalimlere fırsat verme Allah'ım...

Önce soru soracaksanız, ilk baştan başlayıp soralım.
pkk terör örgütü 1983'de ilk terör olayını Eruh'ta gerçekleştirmiştir, o günden bu zamana 40 yıl geçti. Terörün sebebi neydi biliyormusunuz, pkk ve siyasi kolu hdp hangi paradigma üzerine konuşlandırıldı ?
Her chp'li evden hdp'ye bir oy ! propagandası unutulmadı ?
Gezi vandalizmin de Atatürk posterleri ile bebek katili terörist aponun posterlerini yan yana tutan, el ele olanlar kimlerdi ?
pkk'lı terörist leşlerinin leş çadırlarını ziyaret eden kimler di ?
Bu liste uzar, size her türlü soru yöneltebilirim, lâkin hepsini boş verin, pkk'yı meydana çıkaran faşist paradigmanın adı nedir, kaynağı nedir ? Bunu buyrun cevaplayın, cevaplayabilirseniz ! sivsinekle uğraşmak kolay, bataklık neden oluştu ?
Hanimefendi ben sahsim adina pkk ile adi uzaktan yakindan adi gecen hicbir olusumla birlikte durmadim. Hicbir siyasi parti sempatizani da degilim. Siz evet diyorum diyorsunuz ya hani yani bu hukumetten memnunsunuz o sebeple size soruyorum pkk ile el ele verilmesine zamaninda neden sustunuz diye?
Ben saydiginiz verdiginiz butun orneklerin karsisindayim hepsine tavrim nettir. Hepsini lanetlerim o verdiklerinizin. Ama sizin tavriniz hukumet gibi herkes pkk ile yanyana durdu seklinde.
Bir yanlisi aklamak icin yapilmis diger yanlislari ornek veremezseniz. Cikip durustce yanlisti yapilmamaliydi buyuk bir hataydi sehitlerimizin hatirasina saygisizlikti diyemiyorsunuz.

Bugün Recep Tayyip Erdoğan gitse yerine kimi koyacaksınız gelsin koalisyon başlar tartışmalar anlaşmazlıklar koltuk kavgası
Benim duamda her zaman
Allah'ım vatanımızı milletimizi devletimizi koru askerimizi polisimizi koru hainlere zalimlere fırsat verme Allah'ım...
Iste senin verecegin tek cevap bu.
Ben sana anayasa degisikligi diyorum sen koalisyondu bilmem neydi diyorsun.
Ben hicbir partinin taraftari degilim bayrak sallamiyorum. Benim derdim degistirilen anayasa.
Merak etme bu vatani sevmesem burada bu kadar dil dokmem. Sen devam et afis paylasmaya kendi kendini gazlamaya.

Benim duamda her zaman

Bırakın koalisyonla yönetilelim dünyada bunun bir çok örneği var..
Bu hükümetülkeye ne zararlar verdi hiç fasrkında bile değilsiniz herhalde..
Bir kerede çıkıp şunuda yapmasaydı söylemeseydi dedinizmi hiç.
Gözü kapalı şekilde kabulleniyorsunuz herhalde..

koalisyon.jpg

Eki Görüntüle 1978677
Dedigim gibi Hanim abla bosuna sorguluyoruz dertleri belli corbam kaynasin bana bir sey olmasin. Allah bu ulkeyi korusun.

Dedigim gibi Hanim abla bosuna sorguluyoruz dertleri belli corbam kaynasin bana bir sey olmasin. Allah bu ulkeyi korusun.

Mantıklı cevap bekliyorsun oda yok,varsa yoksa tek adam yönetimi..
Oysaki bu ülkede 80 milyon insan yaşıyor..

Iste senin verecegin tek cevap bu.
Ben sana anayasa degisikligi diyorum sen koalisyondu bilmem neydi diyorsun.
Ben hicbir partinin taraftari degilim bayrak sallamiyorum. Benim derdim degistirilen anayasa.
Merak etme bu vatani sevmesem burada bu kadar dil dokmem. Sen devam et afis paylasmaya kendi kendini gazlamaya.

Maddelerin hangisine karsisin sen ?
Ben hepsine baktım karşı olacağım birşey yok

Maddelerin hangisine karsisin sen ?
Ben hepsine baktım karşı olacağım birşey yok
Tamam anliyorum sormadim farz et afis paylasmaya devam :KK45: Az once sahsima ait yazdigin nahos mesajdan sonra konusmayi bitirme karari aldim.

sıkışınca hemen çamur atmayalım neymiş başka dertleri yokmuş varsa yoksa kendi dertleriymiş makarnaymış zayıfmış muhtaçmış hatta burda bir arkadaş ne dedi akp ye oy verenler tabandan tavana düşük karekterliymiş!hepsini tek tek inceleyip karekter analizi yapmış uzman arkadaşlar var aramızda çamur at izi kalsın ..
Bu ne ya biraz seviyeli olalım karşıt görüşte olsada onunda kendine göre bir bildigi vardır oda bu ülke için düşünüyor ben böyle düşünüyorum oda öyle düşünüyor demek ki demek niye bu kadar zor

Eki Görüntüle 1978677
Dünyanın su anki süper gücü ondan mi amerika acabaaa??

Bu zamana kadar turkiyede hangi başbakan veya cumhurbaskani dünya devletlerine kafa tuttu?? Hangi medya basini bizim ulkemizi bu kadar konuşur hale geldi?? Güçlü türkiye yolunda ilerlemeye devam ediyoruz allah'ın izniyle.

Evet hayır referandumu olacağı duyulunca dünya devletleri çıldırdı neden çıldırdı daha güçlü türkiye olacagini bildikleri için sizde bu yola taş koymaya devam edin evet diyenlere de kandiriliyorsunuz deyip kendinizi avutun.
Adam kendi kendinin ipini neden çeksin bi düşünün şu anda meclisten %70 oy alarak yargılanırken tek başkanlık kabul edilirse %60 oyla yargılanacak hem de her suçtan.
Milletvekilleri ne iş yapacak diyenler var başkanlık sistemi kabul edilirse 550 milletvekili 600e çıkacak neden? Halkın sorunlarıyla daha iyi ilgilenilebilsin diye sizin anlayacağınız herkes kendi görevini yapacak. Daha güçlü bi devlet olacağız gunbegun daha da buyuyoruz ve gücleniyoruz eğer başkanlık sistemi gelirse ileride dünyanın süper gücü biz olacağız. Güçlü bir millet için güçlü bir devlet için sonuna kadar evet sonuna kadar RTE..En Büyük TÜRKİYE

Edit:ak partiye oy verenlere veyahut evet diyenlere yandaş, hipnotize edilmiş diyenler var ya recep tayyip erdoğandan önce ki turkiye yi bi de şimdiki turkiyeyi düşünün :KK66:

Back