Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Tek tek cevap veriyor. Şu Adam'ı bir dinleyin ya. Bu kadar irrite olmadan bir kulak verin. 18-24 yaş meselesini öyle güzel anlattı ki, -kaldı ki uzun anlatmaya değmeyecek bi konu bence- Avrupa'da %73 oranda bu yaş grubu varmış düşün. Biz de doldurmayacaz dmerak etmeyin diyo %5 olur bilemedin en fazla %10 olur.

Sizin uzun yazdıklarınızı ben mutmain bir şekilde biliyorum. Size yazmam boşa.
Lütfen bu kadar erdoğan nefreti olmasın.

Olayı neden saptırıyonuz. Hiç erdoğan lafı geciyormu genel olarak cumhurbaşkanı deniyor ve anayasa ve maddelerini eleştiriyor, hemen işi erdoğan ve düşmanlığına getiriyorsunuz.
Değil rte, Babamız olsa bu kadar yetki vermeyiz...

''Şu Adam'ı bir dinleyin ya'' dediğin kişiyi dinliyoruz. En çok söylediği söz ''Kandım-Kandırıldım.''
Peki bu kadar çok kanan ve kandırılan birine yetki vermek sizi korkutmuyor mu?
Verdiğimiz oyun da hesabı var.

Ne kadar derin güç varsa hepsiyle savaşıyor. Resmen ülke bağımsız olacak

Tayyip'e oy vermiyoruz bu seçimde.
Artı, o darbe yapan paşalar'ı kendisi atamadı. 70'lerden beri çöreklenmişler içeri.

Ne kadar derin güç varsa hepsiyle savaşıyor. Resmen ülke bağımsız olacak
Derin güçleri kendi başına bela edip, sonrada kandırıldım, onlarla savaşıyorum, magdurum algısı yaratmak ilginç değilmi!!!!
Ayrıca ülkeyi korumak, derin şeylerden kurtarmak ve tam bağımsız hale getirmek için illa başkanlık mı gerekli??? Şimdide herşey elinde, şimdi neden yapmıyor acaba!

Tayyip'e oy vermiyoruz bu seçimde.
Artı, o darbe yapan paşalar'ı kendisi atamadı. 70'lerden beri çöreklenmişler içeri.
vallhi tayyibe vermicez tabiki bu tayyiplik bi durum degil fakat tayyibede veririm Arkadas.neden vermiyim bu ulkede bir kesimin tayyip dusmanligindan oturu korluk yapamayacagim , gozLeri kor olmus onlarin. Bu ulkeye kimin faydasi olduki bunun kadar, nexaman turkiye bukadar ilerlediki bukadar gelistiki . Elbet sehitler verdik cok acilar cektik fakat dogru yapanin dusmani bir degilki okdr hainle savasti ama pes etmedi. Simdi yine dogrusunu yapiyor simdide Avrupa hdp chp kduruyor neden ? Hedef belli .. Allah yardim edecektir elbet hic suphesiz. Ama bukdr vicdansizlik olmaz

evet dersen yapacak tıpkı 400 milletvekili çıkartırsan terörü yok edeceği gibi..yersen..
Yapmadigi ne acaba ? Birde siz haber izlemiyorusunuz bence neden evet demeliyiz bir okuyun en ama en basiti bir kopru yaparken yads bir hastane yaoarken prosedurlere takiliyor bunlar olamayacak ve daha hizli gelisim saglanacak . Ve digerleri icin neden evet demeliyiz bence bir okuyun. Baskanlik sistemi kotu olsa dedigi gibi ztn cumhurbaskani en tepede kotude amaci olsa suan yapar en ustte o var . Peki bu adamin derdi ne?

Cidden derdi ne?

evet dersen yapacak tıpkı 400 milletvekili çıkartırsan terörü yok edeceği gibi..yersen..
Evet terör bitecekde hep bu eski anayasa yüzünden bitmiyor.
Mesela anayasanın 4635373838. Ciii maddesi terörle mücadele değil müzakere edin dediği için yapamıyorlar.
Aynı maddenin 294637 fıkrası diyorki, teröristlerin düğünlerine bilezik gönderin,
028726 fıkrası valilerinize söyleyin teröristler kırlarda koşarken aman ha sakın dokunmasınlar,
5737373 fıkrası diyokiii gidin el ele göz göze biji biji dansı yapın
işte bu yüzden anayasa değişmeli ve boşkonlok gelmeli yoksa terör bitmiiiiy.

ben haber izliyorumda hep penguen kanallarınınkini izlemiyorum..
köprü,yol,kavşak bağ bahçeden örnek vermek sıkıcı olmuyor mu artık?
he pardon lale de dikiyorlar görsel olarakta gelişiyoruz zaar..

ne bileyim üretimden falanda mı bahsetseniz zira gelişmenin tek emaresi otobanlar olamaz değil mi?
mesela tarım ülkesiyken domatesin tohumunu neden israilden aldığımızı ben çok merak ediyorum..
mesela neden apar topar vakfa devredilen devlet kurumlarının aynı süratle şu meşhur dış mihraklara satıldığınıda merak ediyorum..
bu dış mihraklar bize savaş açsa kaç cephede savaşabileğimizi merak ediyorum.. hani biz bir yarımadayız ya..

adamın derdine gelince vatan olmadığı kesin..

sınıra çadır kurup savcı atanması hangi maddeydi unuttum

pardon hanımefendi kuduran Avrupa ülkesi ya da ülkeleri hangisi? Kıskanıyorlar mı yoksa bizi?

Referanduma günler kala çalışıyoruz çabalıyoruz heryerdeyiz..Belirli bi kitle var ki Asla Değişmez fikrini değiştirmez...Neden mi Medyayı ele geçirdiler Her Tv de onlar her gazete de çarşaf çarşaf onlar var..Kafamı nereye dönsem EVET pankartları resimleri var...En ağırıma giden de vatanımı bu kadar severkende Vatan Haini ilan edilmem..2 tercihli bi referandum yüzde 50 yi zor alıcaksın diğer senin gibi düşünmeyen yüzde 50 senin vatandaşın değil daha şimdiden bu ayrımcılık ağır hakaret bölünmeyi yapıyorlar başkan olunca Eline geçen tüm yetkileri dürüst mü kullanacak sanki...Şu anda bile bunları yapan Tarafsız olmayan bi adama niye EVET diyeyim???Hayır diyen de bu ülkenin vatandaşı değil mi?EL VİCDAN TÜRK MİLLETİ..Sistem Değişikliğine HAYIR HAYIR...Parlamenter sisteme devam....DEMOKRASİ tranwayından inmek üzereler çok dikkatli olun bu parti meselesi değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…