Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kör ölür badem gözlü olur misali.(İdamına kesinlikle karşı olan biri olarak).Nakşilere siyasetin yolunu açtı diye adamı "islam neferi" ilan ettiler.Emperyalistler osmanlıyı da Menderesi de çok iyi kullandı. Menderes islam neferi olsaydı benim bildiğim en az üç islamcı partiyi kapatmazdı.

Menderes %58,5 oy oranıyla seçilmiş olduğu halde idam edilmiştir!
Bunun tekrar olmasına, millet izin vermedi.
Cumhurbaşkanının bu akşam ki canlı yayınını izlediğiniz aşikar. Peki Menderesin neden yargılandığı hakkında bir fikriniz var mı?

Ya yazilacak bir suru sey var da neyse. Habire tek parti rejimi diye sikayet edip, camileri soyle yaptilar, boyle yaptilar diye soylenen insanlar Menderes'i savunuyor. Adam Istanbul'da tarihi eser birakmadi neredeyse, tarlaya dalar gibi daldi sehrin icine, Hatta en fazla tarihi eser statusunde camiyi yikan siyasetci diye geciyor adi. Yiktigi camiler de oyle siradan seyler degil, 300-400 yillik eserler. Eski toprak agasi olmasi, toprak reformuna karsi cikmasi, bu yuzden chp den ayrilmasi vs de cabasi. Daha kadinlarla iliskisine ve nufuzunu kullanarak bu kadinlarin eslerini uzak tutmasini , Kore savasini, kapatilan veya ozellestirilen fabrikalari, oy vermedi diye ilden ilceye cevrilen yerleri, sansurleri vs soylemiyorum bile. Eylemlerin ve soylemlerin ortusmemesinin hic bir onemi yok ulkede, yeter ki secmenin agzina bir kasik bal koy. Bizim balimiz da din ne yazik ki.

Asagidaki haberde yikilan tarihi camilerden bahsedilmis.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/cami-yikma-rekoru-simdilik-mendereste-90316h.htm

hayırcıların pek parası yok galiba, ne internete ne tv ye pek hayır reklamı veremiyorlar, yeni evet reklamını gördünüz mü, pek açıklayıcı olmuş

hayırcıların pek parası yok galiba, ne internete ne tv ye pek hayır reklamı veremiyorlar, yeni evet reklamını gördünüz mü, pek açıklayıcı olmuş
Kknin her yerinde evet reklami var. sonuncusu da pek harika cidden (!)

Bu anket acildiginda yurt disinda yasadigim icin oy kullanamiycam diye bi yorum yazmistim.bizimde oy hakkimiz var.ve o kadar alakasiz insanlar varki gidip sirf tayyip hayrani oldugu icin evet e oy basan.hic te azimsanmayacak kadarlar malesef.
Ahhh vatanim aaahhh...

'Alakasız insanlar' derken ne demek istediniz? 'Çoban ile benim oyum bir mi?' misalindeki farklı meslekten Türk vatandaşları mı?

Hainler emellerine ulaşsaydı, !başka! mahkemeler kurmayı planlıyorlarmış. Şu da var ki; Erdoğan'ı suikast ile öldüreceklerdi bunlar

Avanesi mi? %58,5 oy ile gelmiştir.Halk da idama mahkum edildi o zaman. Kaldı ki; millet bir müddet sindirilmiş oldu

[QUOTE
'Alakasız insanlar' derken ne demek istediniz? 'Çoban ile benim oyum bir mi?' misalindeki farklı meslekten Türk vatandaşları mı?
Turkiye nin ne ekonomik ne siyasi durumu hakkinda en ufak fikri olmayip, 5 yildizli otellerde her yil tatil yapip eurosuyla Turkiye cok ucuz diyen;turkiye yi sadece tatilden ibaret goren ama yol yapti diyen ve referandumu parti secimi zannedip evet e hic dusunmeden basan insanlari kastettim.
Verdiginiz ornek le alakasi yok yani...

Avanesi mi? %58,5 oy ile gelmiştir.Halk da idama mahkum edildi o zaman. Kaldı ki; millet bir müddet sindirilmiş oldu

Ben ne demişim, sen ne demişsin! Ne seçim oranından bahsetmişim ne idamını onayladığımdan, o zaman yaptığı her hukuksuzluğu halk destekliyor , bu kadar oy aldı diye hoş görelim.

Ayrıca bu düz mantıkla gidersen iyi olmaz. Yeri gelir çoğunluk azınlığı boğazlar " ama halkın çoğunluğu böyle istiyor, buna karşı gelmek halka karşı gelmektir" e döner iş.

Chess googleden mi geliyor o evet reklamları. Bende KK'nın reklamı sanıp az hayıflanmadım kendi kendime:))

yok canım google dan otomatik dönen reklamlar:) Yani KK ya özel verilmiş reklam değil

Son düzenleme:
Siz asil kendinize ahhlayin sonra oturun okuma yeteneginiz varsa fazla uzaga gitmeden yakin tarihimizi okuyun , Turkiye'nin darbelerle, cuntalarla, muhtira , emuhtiralarla gecen tarihimizi okuyun, kim yapti , kim yaptirdi bu darbeleri , kime karsi ? Maaliyeti neydi bunlari arastirin, 1999 da gecelik faiz % 7500 du bunlari biliyormusun ? Ya develuasyonlar ? Develuasyon ne demek biliyormusunuz ? En son 28 subat post modern darbesinde Turkiye,nin 300 milyar dolar parasi bankalardan hortumlandi, bu 300 milyar dolar tekrar bu milletin sirtina vuruldu bundan haberiniz var mi ? Tayyip hayraniymis ? Kendiniz gibi herkesi mutassib tutucu , tek gozle dunyaya bakan hic bir seyden haberi olmayan bagnaz mi zannediyorsun? Turkiye hayraniyiz ! Tam Bagimsiz Turkiye ! Avrupada bazi mahfillerin Turkiye icinde ki sermaye baronlari, sebatayist is birlikci hainlerin hukumet tayin ettigi zavalli Turkiye bitmistir ! 16 Nisan da Milletimizin hur iradesinin bi'hakkin tecelli ettigi Turkiye, Tam bagimsiz Turkiye'nin temelini atacagiz Evet diyerek, Evet !

1.2 milyon fatura gelen hayırcı vekilden istesinler .
Evet reklamı da olsa ,hayır reklamı da olsa ben gereksiz buluyorum .Reklamları izleyip kimsenin fikri değişmez bana göre.

1.2 milyon fatura gelen hayırcı vekilden istesinler .
Evet reklamı da olsa ,hayır reklamı da olsa ben gereksiz buluyorum .Reklamları izleyip kimsenin fikri değişmez bana göre.

bence öyle değil, küçükte olsa bi kesim etkilenebilir, mesela çok genç olanlar, herhangi bir görüş kafasında oturmamış olanlar, kendi düşüncesi fikri olmayıpta ailesine göre fikir verenler vs...
ama olgun yetişkinlerin fikri değişmez tabii

Son düzenleme:
başkan olamayacak.. koltuğa çakılı kalacak hali yok ya.. elbet görev süresi bitince kaçacak.. başkan olursa da görev süresi bitince kaçacak.. hepimiz buradayız göreceğiz
Mesela nereye kaçacak?Almanya,Hollanda,Fransa ,Rusya,İsviçre,Amerika benim aklıma bir yer gelmiyor.Şimdi bile yabancı ülkelerde Erdoğan düşmanlığı varken ,susturun diye silahlı pankart yapılıyorken ,hangi ülke güvenli olabilir Onun için?Adam can güvenliğini bile hiçe sayıp doğrularından vazgeçmiyor,Türkiye için çabalıyor ama yine de değer görmüyor.

Reklamlar değil de bence face ,instagram gibi sosyal medya daha etkili.Tabii çoğunlukla yanlış bilgi oluyor orada da başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…