- 14 Kasım 2001
- 21.163
- 2
- 69.488
- 1.623
- 101
Bu arada Kazen keşke herkes sizin gibi seviyeli bir şekilde bu konuyu tartışabilse...
Ben kendi adıma açıklayayım. Cumhurbaşkanıyla herhangi bir alıp veremediğim yok. Daha önceden oy da verdim, yeri geldi savundum da ama son 2 yıldır hiçbir siyasi fikri savunmuyorum.
Hayır diyeceğim, peki neden diyeceğim? "
18 yaşındaki bakan çocuklarının koltuklara gelip torpilin daha da büyüklerinin yapılmasını istemediğim için, hayır diyeceğim gariban çocuklar askerde ölüp yine o torpilli bakan çocuklarının "askerlikten muaf olmalarını" istemediğim için, hayır diyeceğim çünkü bundan 10 yıl sonra istemediğim birinin bana istemediğim bir şeyi dayatmasını kabul etmeyeceğim için ( bknz; başörtüsü yasağı, 28 şubat )
Hayır diyeceğim çünkü yöneticilerin kendi yargıçlarıyla iş başına gelmelerini istemediğim için.
Sahi siz neden Evet diyordunuz?
Sayın @beyazzgul bakın sayın J Janet Jak Esim öyle güzel sormuş ki bu soru üzerine söyleyecek söz yok.
Ama aklımda kalmasın yazayım, velev ki demirtaş denen adam veya Sayın Kılıçtaroğlu bu yetkilerle başkan olursa ne yapacaksınız ? Mümkün mü bu ? Mümkün ....