• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Onceki sayfalari okumadim da,deginen oldu mu bilmiyorum
Sitede bir evet reklami gordum, gozlerime inanamadim. Hayir kampanyasi yurutenler reklam veremiyor sanirim. Uzucu
var hayır reklamıda belki evet kadar yayınlanmadıgı icin gormek zor:)

ben evet çıkacağını düşünüyorum ola ki hayır çıkarsa bu dediğim yaşandığında beni hatırlayın lütfen..
bunlar hep danışıklı dövüş ne yazık ki ne sizin nede benim bilemediğimiz çok entrikalar dönüyor ülkemiz üzerinde..
Zamanında büyükbabalarımız-millet yeterince cesur olsa Menderes de asılmazdı. Sizin dediğiniz anca bu şekilde olur.

ben evet çıkacağını düşünüyorum ola ki hayır çıkarsa bu dediğim yaşandığında beni hatırlayın lütfen..
bunlar hep danışıklı dövüş ne yazık ki ne sizin nede benim bilemediğimiz çok entrikalar dönüyor ülkemiz üzerinde..
Sanki sonuç 'evet' çıkmasa cumhurbaşkanlığı sona erecek sanıyorsunuz.

Zamanında büyükbabalarımız-millet yeterince cesur olsa Menderes de asılmazdı. Sizin dediğiniz anca bu şekilde olur.
Bu varsayımlar gidersek atalarımız daha zeki olsa bugün bunları tartışıyor bile olmazdık diyecek çocuklarımız olmayacağının garantisini verebilirmisiniz

Ne ara bu ülke böyle oldu ya ? İnsanlar birbirinin fikirlerine tahammül edemiyor. Dün kkda konu vardı. Kayınpeder geline hakaret ediyor referandum oyu sebebiyle. Pkk mecliste temsil ediliyor. Öcalan'ın öz yeğeni vekil seçilmiş. Çatır çatır milletin vergisiyle vekil maaşı alıyor. Bir gecede eğitim sistemi değişti, binlerce kişi hakettiği halde atanamadi. Dolar 4 lira. Bir tane dost kalmadı. Bu referandum sonucu ne olacak,ülke kaosa gidiyor psikolojisi ben dahil çoğu kişi üzerinde etkili. Muhalefet desen iktidarin hala aynı partide olmasının en büyük sebebi onlar. Halkı kendilerinden uzaklaştıracak ne kadar insan varsa muhalefette. Halka inecek tek bir insan yok. Cemaat ülkenin her kurumunda. Sacmasapan tarikatlar her bir yanda. Gayrimeşru ilişkisinden bebek peydahlayip o kadının eşine devlet hazinesinden sus payı veren adam idam edildi diye bugün kahraman ilan ediliyor. Din ayaklar altında. Kimi siyasete alet ediyor,kimi de küçümsüyor . Ülkenin bu halinden Atatürk'ün ölümünden sonra kim geldiyse başa hepsi tek tek sorumlu. Ama aralarında en ağırı terör örgütü başı idam edileceğine mis gibi yaşatılıyor,akrabaları mecliste kol geziyor ya. Bu ayıp da hepimize yeter. Allahin gazabı yakındır üstümüze. Ama mümkünse oylarina göre gelse bu gazap. Tam da doğacak zaman aralığını bulmuşum. Ne donemmis arkadaş bir göktaşı düşmedi tepemize.

Sayın @beyazzgul bakın sayın @Janet Jak Esim öyle güzel sormuş ki bu soru üzerine söyleyecek söz yok.

Ama aklımda kalmasın yazayım, velev ki demirtaş denen adam veya Sayın Kılıçtaroğlu bu yetkilerle başkan olursa ne yapacaksınız ? Mümkün mü bu ? Mümkün ....
Kazennbey 7 haziran seçimlerinde eğer ki devlet bahçeli kabul etseidi şuan kılıçtarığlu ve demirtaş başbakan olacaktı. Devlet bahçeli oyuna gelmedi. En önemli bakanlıklara. HDP gelecekti . koolisyonlarda entrika bitmez.

Kazennbey 7 haziran seçimlerinde eğer ki devlet bahçeli kabul etseidi şuan kılıçtarığlu ve demirtaş başbakan olacaktı. Devlet bahçeli oyuna gelmedi. En önemli bakanlıklara. HDP gelecekti . koolisyonlarda entrika bitmez.
Ona bakarsan, 17 25 aralıktan önce akepe ile fetö terör örğütü kavga etmeseydiler, bugün devletin en önmeli yerlerinde yine terörcü fetocular olacaktı. :işsiz: Başbakanda akepeliler ile fetöcülerden biri olacaktı. Ve unutmayınki fetöcü mv leri hala akepede görev yapıyorlar!!! Sayın bahçelinin o guruh içinde ne işi var acaba, oyunamı geldi yoksa!:confused:

Ona bakarsan, 17 25 aralıktan önce akepe ile fetö terör örğütü kavga etmeseydiler, bugün devletin en önmeli yerlerinde yine terörcü fetocular olacaktı. :işsiz: Başbakanda akepeliler ile fetöcülerden biri olacaktı. Ve unutmayınki fetöcü mv leri hala akepede görev yapıyorlar!!! Sayın bahçelinin o guruh içinde ne işi var acaba, oyunamı geldi yoksa!:confused:
Bende bunu anlamıyorum . nrumiş AKP HDP ile çözüm süreci yaptı yok fetö ile birlikte oldu. Eee sormazlar mı eleştirdiğin şeyi Sen neden yapıyorsun. Devletin önemli yerlerine PKK yı getirecekti chp hala savunuyorsunuz. Ya savunmayacaksınız yada eleştirdiğniz. Her neyse yapmayacaksınız

Bende bunu anlamıyorum . nrumiş AKP HDP ile çözüm süreci yaptı yok fetö ile birlikte oldu. Eee sormazlar mı eleştirdiğin şeyi Sen neden yapıyorsun. Devletin önemli yerlerine PKK yı getirecekti chp hala savunuyorsunuz. Ya savunmayacaksınız yada eleştirdiğniz. Her neyse yapmayacaksınız
:KK70: Nolmuşmu:KK70: şaka yapıyorsun heralde. Eee biz yaparız ama siz yapamazsınız çünkü siz oturun kendinizi eleştirin...
Oldu bi kendimi eleştirip hemen geliyom:KK55:

ben chp liydim artık degilim yonetimi beni tatmin etmiyor olmuyor yapamıyorlar..elestirdigim seyi kendi partimde baska bir parti de yapıyorsa desteklemem desteklemiyorum da zaten siz neden destekliyorsunuz peki

Menderes %58,5 oy oranıyla seçilmiş olduğu halde idam edilmiştir!
Bunun tekrar olmasına, millet izin vermedi.

bknz idam cezasının ne zaman kaldırıldığı..
aponun onaylanmış idam cezasının meclise sunulmasını geciktirenler aihm yi bahane edip 2 sene meclise sunmayanlar tam sunulacakken avukatın nasıl katakulliye getirildiği bundan kimlerin ne çıkarlar sağladığı vs vs..
velhasıl idam cezası kaldırıldı.. asılmak yok.. ha her daim kör kurşuna gitmek var. hesap döner sap döneri hesap etmeden hareket etmeyecekler o zaman..

Menderes %58,5 oy oranıyla seçilmiş olduğu halde idam edilmiştir!
Bunun tekrar olmasına, millet izin vermedi.

Ben idama karşı biriyim, ve Menderes'in asılmasını da desteklemem. Ama Menderes'i demokrasi avaresi, ülke sevdalısı olarak lanse etmek de şaka gibi. Senin o mendresinin kataküllüleri yüzünden İstanbul da 6-7 eylül katliamları yaşandı. Yetmedi ülke Amerikan yörüngesine girdi, sanayı gelişimi ,yerli üretim, özgün eğitim sistemi gibi gelişmelerin ve umutların sönmesinin ve yavaş yavaş yok edilmesinin başlangıcı o hürmetle andığınız Menderes'le başladı. Bugün bir tane sanayi maddesi daha üretemiyorsak, bir tane yüksek teknoloji ürünümüz bile yoksa oturup Menderes ve avarelerine, ve onun yolundan gidenlere teşekkür edin, başladıkları işi o tamamlayamadıysa bile, arkadaşları tamamladı diye.

Kör ölür badem gözlü olur misali.(İdamına kesinlikle karşı olan biri olarak).Nakşilere siyasetin yolunu açtı diye adamı "islam neferi" ilan ettiler.Emperyalistler osmanlıyı da Menderesi de çok iyi kullandı. Menderes islam neferi olsaydı benim bildiğim en az üç islamcı partiyi kapatmazdı.

Back