Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var hayır reklamıda belki evet kadar yayınlanmadıgı icin gormek zor:)Onceki sayfalari okumadim da,deginen oldu mu bilmiyorum
Sitede bir evet reklami gordum, gozlerime inanamadim. Hayir kampanyasi yurutenler reklam veremiyor sanirim. Uzucu
Zamanında büyükbabalarımız-millet yeterince cesur olsa Menderes de asılmazdı. Sizin dediğiniz anca bu şekilde olur.ben evet çıkacağını düşünüyorum ola ki hayır çıkarsa bu dediğim yaşandığında beni hatırlayın lütfen..
bunlar hep danışıklı dövüş ne yazık ki ne sizin nede benim bilemediğimiz çok entrikalar dönüyor ülkemiz üzerinde..
Sanki sonuç 'evet' çıkmasa cumhurbaşkanlığı sona erecek sanıyorsunuz.ben evet çıkacağını düşünüyorum ola ki hayır çıkarsa bu dediğim yaşandığında beni hatırlayın lütfen..
bunlar hep danışıklı dövüş ne yazık ki ne sizin nede benim bilemediğimiz çok entrikalar dönüyor ülkemiz üzerinde..
Bu varsayımlar gidersek atalarımız daha zeki olsa bugün bunları tartışıyor bile olmazdık diyecek çocuklarımız olmayacağının garantisini verebilirmisinizZamanında büyükbabalarımız-millet yeterince cesur olsa Menderes de asılmazdı. Sizin dediğiniz anca bu şekilde olur.
Zamanında büyükbabalarımız-millet yeterince cesur olsa Menderes de asılmazdı. Sizin dediğiniz anca bu şekilde olur.
Sanki sonuç 'evet' çıkmasa cumhurbaşkanlığı sona erecek sanıyorsunuz.
Kazennbey 7 haziran seçimlerinde eğer ki devlet bahçeli kabul etseidi şuan kılıçtarığlu ve demirtaş başbakan olacaktı. Devlet bahçeli oyuna gelmedi. En önemli bakanlıklara. HDP gelecekti . koolisyonlarda entrika bitmez.Sayın @beyazzgul bakın sayın @Janet Jak Esim öyle güzel sormuş ki bu soru üzerine söyleyecek söz yok.
Ama aklımda kalmasın yazayım, velev ki demirtaş denen adam veya Sayın Kılıçtaroğlu bu yetkilerle başkan olursa ne yapacaksınız ? Mümkün mü bu ? Mümkün ....
Ona bakarsan, 17 25 aralıktan önce akepe ile fetö terör örğütü kavga etmeseydiler, bugün devletin en önmeli yerlerinde yine terörcü fetocular olacaktı. Başbakanda akepeliler ile fetöcülerden biri olacaktı. Ve unutmayınki fetöcü mv leri hala akepede görev yapıyorlar!!! Sayın bahçelinin o guruh içinde ne işi var acaba, oyunamı geldi yoksa!Kazennbey 7 haziran seçimlerinde eğer ki devlet bahçeli kabul etseidi şuan kılıçtarığlu ve demirtaş başbakan olacaktı. Devlet bahçeli oyuna gelmedi. En önemli bakanlıklara. HDP gelecekti . koolisyonlarda entrika bitmez.
Bende bunu anlamıyorum . nrumiş AKP HDP ile çözüm süreci yaptı yok fetö ile birlikte oldu. Eee sormazlar mı eleştirdiğin şeyi Sen neden yapıyorsun. Devletin önemli yerlerine PKK yı getirecekti chp hala savunuyorsunuz. Ya savunmayacaksınız yada eleştirdiğniz. Her neyse yapmayacaksınızOna bakarsan, 17 25 aralıktan önce akepe ile fetö terör örğütü kavga etmeseydiler, bugün devletin en önmeli yerlerinde yine terörcü fetocular olacaktı. Başbakanda akepeliler ile fetöcülerden biri olacaktı. Ve unutmayınki fetöcü mv leri hala akepede görev yapıyorlar!!! Sayın bahçelinin o guruh içinde ne işi var acaba, oyunamı geldi yoksa!
Nolmuşmu şaka yapıyorsun heralde. Eee biz yaparız ama siz yapamazsınız çünkü siz oturun kendinizi eleştirin...Bende bunu anlamıyorum . nrumiş AKP HDP ile çözüm süreci yaptı yok fetö ile birlikte oldu. Eee sormazlar mı eleştirdiğin şeyi Sen neden yapıyorsun. Devletin önemli yerlerine PKK yı getirecekti chp hala savunuyorsunuz. Ya savunmayacaksınız yada eleştirdiğniz. Her neyse yapmayacaksınız
Nolmuşmu şaka yapıyorsun heralde. Eee biz yaparız ama siz yapamazsınız çünkü siz oturun kendinizi eleştirin...
Oldu bi kendimi eleştirip hemen geliyom
ben chp liydim artık degilim yonetimi beni tatmin etmiyor olmuyor yapamıyorlar..elestirdigim seyi kendi partimde baska bir parti de yapıyorsa desteklemem desteklemiyorum da zaten siz neden destekliyorsunuz pekiBende bunu anlamıyorum . nrumiş AKP HDP ile çözüm süreci yaptı yok fetö ile birlikte oldu. Eee sormazlar mı eleştirdiğin şeyi Sen neden yapıyorsun. Devletin önemli yerlerine PKK yı getirecekti chp hala savunuyorsunuz. Ya savunmayacaksınız yada eleştirdiğniz. Her neyse yapmayacaksınız
asılmak ?
Menderes %58,5 oy oranıyla seçilmiş olduğu halde idam edilmiştir!
Bunun tekrar olmasına, millet izin vermedi.
Menderes %58,5 oy oranıyla seçilmiş olduğu halde idam edilmiştir!
Bunun tekrar olmasına, millet izin vermedi.